Merdivenden bilerek atmadım heralde tövbe yarabbim.Gururlu bir kadın saçma hareketlerle erkeklerin peşinden koşmaz. Bir kere kendini merdivenden atmışın zaten. Gururlu değil takıntılısın. Bir erkeğe ondan hoşlandığını söyleyince gururun incilmez. Ama seni istemeyen birinin ısrarla peşinden koşarsan o zaman gurur kalmaz. Sosyal medyada eklersin. Hoşuna gidiyosan zaten hemen cesaret bulur yazar. Yok istemiyosa kabul eder yazmaz mesela. Malesef gururlu değilsin. Erkeğe hoşlantını belli etmiyorsun evet ama kendine olan tüm saygını yitiricen yakında.
Bence eteri çoktan koklamış, leyla ile mecnundaki ismail abi kafasına ulaşmışYavrucum bu kafayı nerden buldun veya neyle yaptın bi zahmet söylesen
Merdivenden bilerek atmadım heralde tövbe yarabbim.
Kendime olan saygımla ilgili fikrinizi sormadım hemen üstünlük taslamaya girişmeyin kendi doğrularınız çerçevesinde.
Hoşlandığımı zaten söyledim, ama dediğim gibi onun karakteri ve konumumuz gereği o istediğini belli etse bile stabil kalmaya mahkum bir ilişki eğer tesadüfler olmazsa veya insan eliyle yaratılmazsa.
Bizle dalga geçiyor heralde bacımBence eteri çoktan koklamış, leyla ile mecnundaki ismail abi kafasına ulaşmış
Bence eteri yaptıktan sonra zirvede bırak kardeş işin sonu kötüye gidiyo bizden demesi
Ayyy çok kıskandım. Keşşşkee benim olsaaaBizle dalga geçiyor heralde bacımneymiş gururdan konuşamazmış ama kendini bayıltabilirmiş
Tamam Ceylinim bu da iyi fikir ama yine gerçekçi yapmam gerekVe şaka yapmıyorum. Yakınlaşma olur hemde. Sonra güle oynaya kalkarsiniz..
Allah akıl fikir versin bir haftadır vertigo denen illetle cebellesiyorum... Allah kimsenin başına vermesin... Çocuk oyuncağı geliyor galiba bayılmak ( tel kullanmanın zararlarını biliyorum, ama yata yata içim sisti arada kaçamak yapıyorum)
Merdivenden attım kendimi ayağımın üstüne basamadım 2 gün.adam revire git buz koy istersenDedi.gerçi o zamanlar samimi değildik.
Diyelimki eteri koklayıp kendini bayılttın, e yanındaki aa bu mendil ne deyip koklarsaBenimkinin biraz, hayatın olağan akışında gerçekleşen teşviklere ihtiyacı var.Konumumuz gereği, bilsek de birbirimize fazla açık olamıyoruz.Rol yapmak zorunda kalıyoruz.Ben de işini kolaylaştırayım dedim
Kendi üzerimde kullanacağım, yanından arkamı dönmüş ayrılırken.Beni kaldırmak, ilgilenmek zorunda kalacak.Ancak 10dakikayı da geçmemeli ki gözümü onun kolları yerine hastanede açmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?