Eczanede çıkan rezillik..Geçirdiğim snir krizi...

bence hiç tepki göstermeseydiniz gülüp geçseydiniz, zaten hamileliğin stresi varmış üzerinizde. kızın baktığından eşinizin haberi bile yokmuş, tepki göstererek eşinizin alıcılarının açılmasına, kıskanılmış olma duygusundan dolayı başka havaya girmesine sebep olmamışsınızdır umarım.tam anlatamadım ama anlamışsınızdır ne demek istediğimi.

Ben de bu olayı zaman Zaman yaşıyorum.
Beni gördükleri halde süzmeye, incelemeye devam ediyorlar ki çok itici bir durum gerçekten de. Ama Sizin kadar tepki vermem imkansız

Hiç de abartılı bişey yaptığınızı düşünmüyorsunuz sorun da bu zaten. Abarttığının bilincinde olan insan neyse ki hamileyim bu kadar had bildirebildim demez. Siz resmen hamilelik stresinizi kızdan çıkarmışsınız bir güzel de rahatlamışsınız üstüne ballandıra ballandıra anlatıp aferin bekliyorsunuz. Yaptığınızın yanlış olduğunu söyleyenlere de hemen genişsiniz damgası.

Koca meraklısı olsaydım bende onum gibi her herife göz geçiri içine düşerdim.eşim gel gidelim dese elini tutup gidecekti o dereceydi.basit bir bakış olsaydı elbette laflarımla dövmezdm

Sen yazdıkça bir tek bende mi acaba
Şahika Koçarslanlı çağrışımı şey ediyor :)

Laflarımla dövmezdim deyince
replikleri gözümün önünden film şeridi gibi
geçmeye başladı :d
Paramla döverim seni
ucuzsun basitsinn paçozsunn taam mı
Aaaaa kalitemi bozdurdunuz beee
(Bu kısımda sen tabi hoooooop kullanmışsın
daha yaratıcı olduğunu kabul ediyorum)

Güzel karakterdi gerçekten

Sizin hormonlar tavan yapmış , zaten hep bu hormonlar
Böyle bir şeyle karşılaşsam gülerdim çok komik çünkü , baksın yani ne olacak ? yedi mi kocanızı

Ben olsam hır gür çıkarmak yerine eşimin önüne geçer gülerek 'bu dolu canım ama çok beğendiysen klonlattırayım' derdim.

Erkek cinsini bu konuda şımartmamak gerek. Zaten aileden gelen bir aşırı özgüven oluyor paşazadelerde.

Burada acilan konular bana kendimi sorgulatiyor valla.

Ne etrafta kimseye dikkat ederim kocama mı bakiyor diye ne esime dikkat ederim bir kiza mi bakiyor acaba diye.

Benimde esim esmer yesil gozlu uzun boylu ama boyle olaylar bizim basimiza gelmiyor. Ya da ben farketmiyorum.

Nasil bir cevrede yasiyorsunuz ya hu. Burada acilan konulara bakarsak butun kizlar evli erkeklerin pesinde.

Simdiye kadar basima gelmedi gelirse de guler gecerim. Rezalet cikarmam. O eczaneden esimle cikar gideriz kendi hayatimiza devam ederiz. Bu kadar basit.

Hayati kendinizede esinizede zindan etmeyin ne olur. Degdi mi bir daha gormeyeceginiz bir kiz icin sinirlerinizi yiprattiginiza. Birde ilaclari firlatmak felan. Bana yaptiklariniz cokta yerinde hareketler gelmedi.

Yaniii hamilesniniz hassasınız bence o kadar aktif şekilde çalışan birisi birde büyük bir ihtimal düşük önleyici hap alan bir adama ne diye baksın kii yanii sonuçta aldıgı ilaç belli kendi içmeyecek ya sonuçtaa kendinizi böyle şeylerle yıpratmayın.Eşiniz aklına da saçma sapan şeyler sokmayın aklına gelen başına gelmesin.Sağlıklı sıhhatli bir şeklde evladınızı kucağınıza almanızı diliyorum.

.eşimde garibim neye ugradıgını şaşırdı birşeyden haberi yok

Bence abarttığınızı burdan bile anlayabilirsiniz. Kadın olsun erkek olsun karşı cinsten bu kadar abartı diye tabir ettiğiniz bakışları anlarlar. Eşiniz bu kadar olaydan habersizse sizin abarttığınız kadar bir durum olmadığını anlamalısınız. Hamilesiniz ben o yüzden bu kadar tepki verdiğinizi düşünmek istiyorum. Yani eşinizden kadına bir bakış olmadıysa, kadının fiziksel bir teması ya da sözlü bir tacizi olmadıysa, olayı ağza gelen her hakareti savurmak ve elindekileri tezgaha fırlatmak boyutuna taşımanın anlamı yok bence.

Tam ben de yazacaktım.
Madem bu kadar aşırı aşırı derece baktılar eşinize, eşiniz nasıl farketmiyor?
Eşiniz farketmediyse gerçekten abartmışsınız.

Tabi canim hamile diye yapilmasi gerekeni yapmis. Belki karsidaki kizin hic bi sucu yoktu. Isini yapiyordu -ki burada okuduklarimizdan buyuk ihtimalle boyle oldugunu dusunuyorum.

Merhabalar öncelikle ben su sadece dalga gecmek icin cevap yazan arkadaslara mudale edilmesini istiyorum.
Size gore basit bi konuysa cevap yazmayın okumayın geçin bence ve siz dalga gectikce herkesden daha kıskanç oldugunuzu dusunuyorum.
Ayrıca hiç bir es kendi kocası icin cirkin demez.
Konu sahibi size gelince su durumda evet tepki vermezdim bende ama kıskanırdım haklısınız
Ama hamile isem durumlar degisir belki hic tepki vermeyecegim bir duruma tepki verirdim o yuzden bence haklısınız kocanızı kıskandıgınız icin kimse sizi yargılayamaz zaten sadece davranıs bicimi konusunda ben o tepkiyide hormonlorunuzdan kaynaklı oldugunu dusunuyorum..

Arkadaşlar eşimizin yanında olalım ya da olmayalım ona iltifat eden kaçamak bakışlar atan kadınlar olacak. Dünyadaki bütün kadınlarla tek tek kavga edemeyiz. Önce bu gerçekle yüzleşmeliyiz. Önemli olan eşimizin bu durumda ne yaptığı. Ve bizim bu durumları nasıl idare ettiğimiz. Bence bunu vakur karşılayan, kendinden emin bir kadın çok daha iyidir. Bağırıp çağıran kadın dışardan güvensiz görünür. Ben vakur görünücem diye kocamı kaptıramam diyorsanız yani bir bakışa kapılan kocada kapılsın gitsin yani, siz totonuzu da yırtsanız gideceği varmış o adamın. Kavga edince ne geçiyor elinize? Kim madalya takıyor? Kocanızı daha mı güvende bir hale getirmiş oluyorsunuz? Yani dışardan insanların sizi nasıl gördüğünü burdaki yorumlara bakarak anlayabilirsiniz. Evet sizi destekleyen de olacak ama büyük çoğunluk özgüvensiz olduğunuzu düşünüp boşuna yaygara kopardığınız kanısına varacak. Başına geldi mi de böyle bik bik konuşuyorsun diyebilirsiniz. Evet geldi. Hem de pek çok kez. Eşime bakarım ben sadece. Onun hareketlerinde falso yoksa güler geçeriz böyle durumlarda. Benim de kıskançlık yaptığım oldu ama bütün konuşmalarım eşimleydi, eşimin beğenmediğim bir bakışı ya da konuşmasıydı. Başka bir kadın eşimin içine düşse banane. Eşim o durumu idare edecek, mesafeyi koyacak. Ben her zaman yanında olamam ki. Her zaman kadınlara uyarı sinyalleri gönderemem ki. Ben eşimin bunları yapacağından emin olmalıyım. Ben eşime güvenebilmeliyim.

Eşiniz kendini koruyamıyor mu panter gibi atlamışsınız adam da havaya giricek aklında olmayan şeyleri sokucaksınız adamın aklına!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…