- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Kremlisanti
-
bence kendin ve bebeğinin sağlığı içinTepkim abartılı olabilir ama haketti bence..
Konu sahibi senin ihtimallerine kaldıysa işi yaşEvet rezil olan sorunlu hamileligine rağmen kocasina birinin baktığını iddia ederek sinir krizi geciren konu sahibi.
Karısı yanindayken hem de para kazandığı yerde bir kadının sizin igrenc tabirinizle salya akitacagina ihtimal dahi vermiyorum.
Sizin yaninizda degilken bakmayacagini nerden biliyorsunuz
Cip falan mi takiyorsunuz adamin kicina
Degil esinizle kazara göz göze gelmek ayni caddede bile yürümek istemezdim.
Demek dalmis yürürken baksam yanlis anlasilsam sizden dayak da yerim.
Kiz ne yapmissa yapmis sakin olun yahu, sonucta bakan baktigiyla kalir. Tapusu hala sizde alan yok. Bir sakin.
Bana da bakan oluyor, esime de hic böyle tepki vermedik.
Esimi övmek gibi olsun o da boylu poslu mavi gözlü sarisin avrupai bir tip.
Beni de övmek gibi olsun ben de mavi gözlü, neredeyse bütün estetik operasyonlari dogustan yaptirmis görünen kisa boylu bir hatunum.
Konuyu dagittim ama övmek de ne tuhaf bir duyguymus
Ohhh mükemmeliz ya, konu neydi bak unuttum kendimi överken
Sakin olun kizcagiz da kesin pisman olmustur. Belki de evli oldugunu düsünemedi. Degmez bu kadar gürlemeye.
Ha sinir olurum orasi kesin bak. Ben de cok sinirlenirim. Ama birsey diyemem herhalde. Benim esim zaten terbiyesiyle döver kas göz yapani.
Övüyorum, durduramiyorum bak kendimi
Keşke saçını da eline dolayıp o kolunu dayadığı masaya vursaydın kafasını.Merhaba hanımlar..Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim.kızıma bir kardeş geliyor..Sorunlu bir hamilelik geçiriyorum devamlı kanamalarım geliyor..3 gün önce kontrole gittik..Doktor bebeğin tutunması için bir sürü ilaç verdi..Hastaneden çıktık ve hastane karşısında olan ilk eczaneye girdik.Eczane de 2 si genç 3 bayan iki tanede orta yaşta iki beyefendi duruyor.kızlardan biri 21,22 yaşlarında.kasa da duruyor.ben ayakta kalmamak için koltuga oturdum.eczane çok kalabalıktı..Bayanlardan ikisi gerekli ilaçları hazırlıyorlar.eşim ilgileniyor tabi bu arada ilaçlarla.Baktım 22 yaşlarında gözüken kız aleni aleni işi gücü bıraktı ve kolunu kasaya koydu eşimi hafif bir gülümsemeyle izliyorkızlar abartmıyorum resmen eşimin içine düştü.Yanındaki hanımefendi de bunu farketti ve kızın koluna vurdu.Ama ne izleme görmeliydiniz.hani filmlerde kafasını iki tarafa aşkla sallayan gözlerinden kalpler çıkan figüranlar olurya Görür görmez vuruldu benim adama Benimki de esmer yeşil gözlü uzun boylu..Hani aman senin eşine mi kaldı yanılmışsındır diyenler için.ama normal bir bakış degil işi gücü bıraktı yüzünde öyle sinsi bir gülümseme ki Sen misin bunu gören Hooop diye bir bagırmışım eczane titredi.zaten hassasım Sen kime gülümsüyorsun bakayım dedim.yandaki hanım efendi anladı kızın saçmalığını kusura bakmayın sakin olun lütfen dedi i. ama kızdan gık yok ! Yutkundu ve kıpkırmızı oldu..Bu ne cesaret yahu ! Ne kendini bilmezlik.. işine bak işine terbiyesiz seni dedimm.Ağzıma gelen tüm hakaretleri saydırmışım farkında degilim..O anda kıskançlık evrelerim tavan yaptı sanırım.ilaçları alıp kasaya fırlattım ve eczaneden çıktım.eşimde garibim neye ugradıgını şaşırdı birşeyden haberi yok Bu tür bayanlara bir türlü anlam veremiyorum.sen her gördüğün adamın içine mi düşüyorsun böyle.O anları kameraya çeksem yok artık az bile yapmışsın derdiniz..Biz ne derdindeyiz insanlar ne derdinde.Az bile yapmışım gibi me geliyor.Yaptıgı şeyi biliyordu ve agzını bile açamadı.. Annemde olanları gördü ve keşke sessiz kalsaydın terbiyesiz bende gördüm ama g.... A Belli etmek istemedim dedi..G eşim..Sessiz mi kalsaydım..iyi mi yapmışım..Siz olsaydınız ne yapardınız..
Konu sahibi senin ihtimallerine kaldıysa işi yaş
Keşke saçını da eline dolayıp o kolunu dayadığı masaya vursaydın kafasını.
Nazar etme ne olur çalış senin de olur
Elleyemem ya cip takılıysaIki ellersin karisi yokken
Yaptığınız çok yanlış ve basit olmuş. Keşke bu kadar abartmasaydiniz. Muhtemelen bir sinir aniniza denk geldi.
Ama bakıyorlar. Defalarca ben de yaşadım. Burada genel kanı "Kim napsin senin kocanı" şeklinde. Ben bu fikirde değilim.
Bakmak yetmediğinde?
Nazar etme ne olur çalış senin de olur
Keşke saçını da eline dolayıp o kolunu dayadığı masaya vursaydın kafasını.
Yahu yok her bakana kafa göz dalmıyorum..içine düşecek nitelikte olan birine tepkim buydu.illaki bakan bakıyordur..belki de bakmıyordur.amaan herneyse işte.o anlık sinirle patladım gitti :)
ya tamam yaptığı doğru demiyorum tabiki de ama sizin yaptığınız çok saçma ,kızın yerinde size: 'ispatla bakalım ne saçmalıyosun sen kim oluyorsun da bana bağırıyorsun polis çağırıyorum' vs diyip bağıran birisi de olabilirdi ve böyle bir şey yapsa hiçbirşey yapamazdınız kabul edin.O yüzden yanında ki hanımefendi koluna vurarak uyardı ve defalarca özür diledi.kendisi de yutkunarak kıpkırmızı oldu..Bence dengesizliğinin farkındaydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?