Eczanede çıkan rezillik..Geçirdiğim snir krizi...

Konu sahibi senin ihtimallerine kaldıysa işi yaş

Yahu yok her bakana kafa göz dalmıyorum..içine düşecek nitelikte olan birine tepkim buydu.illaki bakan bakıyordur..belki de bakmıyordur.amaan herneyse işte.o anlık sinirle patladım gitti :)

Keşke saçını da eline dolayıp o kolunu dayadığı masaya vursaydın kafasını.

Yaptığınız çok yanlış ve basit olmuş. Keşke bu kadar abartmasaydiniz. Muhtemelen bir sinir aniniza denk geldi.
Ama bakıyorlar. Defalarca ben de yaşadım. Burada genel kanı "Kim napsin senin kocanı" şeklinde. Ben bu fikirde değilim.

Bunun cok benzeri bir olay yasadim ama sizin gibi tepki vermedim sorun bende mi diye düşündüm simdi bi kiyafet magazasindan eeşime alisveris yaptik sen git ödeben gezeyim biraz ddedim Esim gitti kasaya doğru bi baktim Esim cuzdanda kartini ararken kasiyer kiz agzina dusuyodu bi gulmeler kikirdayip kiritmalar benim verdiğim tepki kasaya gittim kkiza biraz acele edermsnz kaç dakikadir bekliyor Esim dedim kizin yyüzü değişti o kadar

O anlk sinirle abarttım ama yaptıgı asırı sinr bozucuydu tatlım...haketti..

Son düzenleme:
Muhtemelen yok artik deyip cikar sonra da kendimi yerdim . Yani baksin dursun anca bakar eveet orasi dogru ama o bakiyor olmasi bile mide bulandirici.

Herkesin tepkisi farkli belki disa atmasaniz daha dert olurdu size o yuzden unutun gitsin..bi daha umarim yasamazsiniz ama olursa da sakince rezil edin cunku ustu ortulmemeli boyle islerin.

Yeriniz de olsam usulca yanaşır, gülümseyerek 'seni buraya gömerim' derdim. Bu kadar.

Yahu yok her bakana kafa göz dalmıyorum..içine düşecek nitelikte olan birine tepkim buydu.illaki bakan bakıyordur..belki de bakmıyordur.amaan herneyse işte.o anlık sinirle patladım gitti :)

Kiz olur olmaz patlama belki de berikinin yarma gibi bir sevgilisi cikar arkasindan da gerisini düsünemiyorum. Etkilenmis, birine benzetmis, birini cagristirmistir.
Ama mecburen sakin olmak zorundayiz. Yoksa bize kalsa kiminin sacini ele dolariz, kiminin burnunu duvarsa sürttürürüz. Ama iste medeni dünya, medeni varliklariz. Napacan
Siddetin her türlüsüne karsiyiz.
Ben trip atarim esime sinirlenirim, o da kiskandin mi beni sapsik diye sarilir bana ben kudururken. Kendi aramizda cilveleserek son bulur bu durum. Bir de öyle deneyin.
Kiskanmak normal bir duygu.

O yüzden yanında ki hanımefendi koluna vurarak uyardı ve defalarca özür diledi.kendisi de yutkunarak kıpkırmızı oldu..Bence dengesizliğinin farkındaydı..
ya tamam yaptığı doğru demiyorum tabiki de ama sizin yaptığınız çok saçma ,kızın yerinde size: 'ispatla bakalım ne saçmalıyosun sen kim oluyorsun da bana bağırıyorsun polis çağırıyorum' vs diyip bağıran birisi de olabilirdi ve böyle bir şey yapsa hiçbirşey yapamazdınız kabul edin.

Valla ben olsam sessizce kalkardım eşimin koluna girerdim ve kıza "o benim" bakışı atardım bu ona çok daha koyardı eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…