- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi Kremlisanti
-
Ah hanımlar dengesiz terbiyesiz bir hanım yüzünden beni koca meraklısı ilan ettiniz ya :))) konuyu actıgıma pişman pldum kapanmasını talep edecegim :))) Yaptıgmdan hiç pişman degilim.erkek meraklısı ben degilim.içine düşen bayan bence her kadında benim kocama ölüp bitmiyor tabi ki.ama ölüp bitecek gibi kolunu masa koyup eşimin.içine düşerse agzının payını elbette veririm.kıza yazık diyenlere de.umarım böyle birşey başınıza gelirse sessizliğinizi her daim korursunuz :)
Birkaç kişi "yakışıklı kocişim konularından gına geldi" gibi bir cevap yazmıştı da ona istinaden yazmıştım aslında.Peki sizce neden belirtmiş bunu?
Bu tür şeyleri normal karşılayan tiplere de :)
Normal karsilamak degil sonucta somut bisey yok kiz bisey mi dedi isaretmi yapti.belki baska bi sebepten bakti belki baska bi yone bakiyodu sen ole sandin.yani eyleme donusmus bi haraket yokki ortada.sadece dedigin esinin esmer yesil gozlu yakisikli olusu.Bu tür şeyleri normal karşılayan tiplere de :)
Piff iki gündür gına getirdi bu kocam çok yakışıklı konuları.
Beğenmişsiniz evlenmişsiniz çok normal de yani bana yanında hamile karısı varken normal bir kadının kocasını öyle "gözleriyle yidiğine" inanmıyorum. Böyle bir kadın yoktur psikolojisi normalse.
Hadi varsayalım kız göz hapsine aldı çok baktı e o "hoop" diyip küfürler savurmakta ne? Sizce kaliteli bir görünüş mü oluyor?
Herkese kendi kocası sevgilisi yakışıklı çok normal de hoop falan diye bağırmak nedir yani.
Gözüme elinde tesiphiyle tabanına bastığı şu uzun burunlu rugan ayakkabıylarıyla "ne baktın bilader" diyen tipler geliyor. O tiplerin kadını gibi erkekini korumaya çalışan kadınlar bana ağır özgüvensiz geliyor ağır ezik geliyor. Kadın kocasına baktı diye mahalle kadını gibi kavga eden bir kadının kocası dünya yakışıklısı kendisi dünya güzeli olsa ı-ıh gözümde olmaz. Kalitesiz bir durum.
Kendi kendinizi ne duruma düşürmüşsünüz amaan.
Evlendiğiniz ve çocuk yaptığınız adamlara azıcık güvenin ya. Bir kadın göz süzdü diye bırakıp gideceğine inanmıyorsanız elin kadınına ssaldırıp şu maço kıro abiler gibi davranmayın yani cidde yakışmıyor.
dikiZleyen yerleri saçı başı olmadığı için ona gerek kalmazdı gözlerini oysa kafiNapardiniz daha fazla sacini basinimi yolardiniz
Burda genelde öyle oluyor canim insanın üstüne yüklenmeye bayılıyor herkes alışırsınşahsen bende kaldıramazdim senin yerinde olsam boşver doğru olanı yaptın sen.rezil olan olduguyla kaldı. Burda farklı düşüncede insanlar var uyusmuyoruz iste
Sizin yaninizda degilken bakmayacagini nerden biliyorsunuzYa bu KK' daki çoğu bayanın tescilli güzellikleri var sanırım ki kocalarının veya sevgililerinin onlardan başka kimseye bakmayacağını düşünerek saldım çayıra mevlam kayıra kafasını yaşıyorlar
Birkaç kişi "yakışıklı kocişim konularından gına geldi" gibi bir cevap yazmıştı da ona istinaden yazmıştım aslında.
Eşinin yakışıklılığını vurgulamak amacıyla yazmadığını düşünüyorum.
Sonuçta eşi sarışın siyah gözlü de olsa aynı olayı çıkarırdı. O potansiyeli gördüm ben.
çok güzel bir taktik yaaÇantandan peçete çıkarıp "canım al istersen ağzını sil" deseydin daha kaliteli olurdu yahu.
İlaçları fırlatmak hooop diye ayaklanmakta ne?
Bi kadına yakıştıramadım.
Sizin yaninizda bakmayacagini nerden biliyorsunuz
Cip falan mi takiyorsunuz adamin kicina
Çantandan peçete çıkarıp "canım al istersen ağzını sil" deseydin daha kaliteli olurdu yahu.
İlaçları fırlatmak hooop diye ayaklanmakta ne?
Bi kadına yakıştıramadım.
Hepimiz o kocalara bakan tiplerdeniz. Kedi ve ciger misali. Normal karsilamamiz bu yuzdendir.
Hatta ben bu yuzden evlenmeyi dusunmuyorum. Bakmak varken evlenmek neden.
Belki sizin bu olaya tepkiniz "ben de ona bir bakış attım, eşimin yanına gittim ve hadi bitmedi mi işin canım dedim" olsaydı, burda alkış alırdınız.Kesinlikle tatlım.inan video kaydını atsam yok artık derdin.o derece şuursuz terbiyesiz.her gelen erkek müşteriye böyle yapıyorsa ooooooo.
Nazar etme ne olur çalış senin de olurHepimiz o kocalara bakan tiplerdeniz. Kedi ve ciger misali. Normal karsilamamiz bu yuzdendir.
Hatta ben bu yuzden evlenmeyi dusunmuyorum. Bakmak varken evlenmek neden.
Belki sizin bu olaya tepkiniz "ben de ona bir bakış attım, eşimin yanına gittim ve hadi bitmedi mi işin canım dedim" olsaydı, burda alkış alırdınız.
Ama olay anında orada duygularınızı ifade ediş şekliniz olarak ortaya çıkan davranışlarınız eleştiriliyor burada, duygularınız değil.
Iki ellersin karisi yokken
Bakmak yetmediğinde?
Ya bu KK' daki çoğu bayanın tescilli güzellikleri var sanırım ki kocalarının veya sevgililerinin onlardan başka kimseye bakmayacağını düşünerek saldım çayıra mevlam kayıra kafasını yaşıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?