Eczanede çıkan rezillik..Geçirdiğim snir krizi...

ama evli olduğunu bilmeden yaptıysa?
gelip konuşmamış ki sadece bakmış.
evet kızın yaptığı da hoş değil öyle içine düşer gibi bakması
ama sizin tepkiniz olgun ve kendine güvenen bir kadın gibi değil
ondan bu kadar eleştiri aldınız.

Peki sizce neden belirtmiş bunu?
Birkaç kişi "yakışıklı kocişim konularından gına geldi" gibi bir cevap yazmıştı da ona istinaden yazmıştım aslında.
Eşinin yakışıklılığını vurgulamak amacıyla yazmadığını düşünüyorum.
Sonuçta eşi sarışın siyah gözlü de olsa aynı olayı çıkarırdı. O potansiyeli gördüm ben.

Bu tür şeyleri normal karşılayan tiplere de :)
Normal karsilamak degil sonucta somut bisey yok kiz bisey mi dedi isaretmi yapti.belki baska bi sebepten bakti belki baska bi yone bakiyodu sen ole sandin.yani eyleme donusmus bi haraket yokki ortada.sadece dedigin esinin esmer yesil gozlu yakisikli olusu.

Ay ne bilim ya disari ciktigimizda hic etraftaki bayanlari suzmuyorum kocama bakiyolarmi bakmiyolarmi diye aklima bile gelmez ya boyle bisey.

Kesinlikle tatlım.inan video kaydını atsam yok artık derdin.o derece şuursuz terbiyesiz.her gelen erkek müşteriye böyle yapıyorsa ooooooo.

Sizin yaninizda degilken bakmayacagini nerden biliyorsunuz
Cip falan mi takiyorsunuz adamin kicina

Kesinlikle kocam çok yakışıklı diye yazmadım.kaldı ki çok yakışıklı degi tipsizm benm :))))) ama amaaan senin kocana mı kaldılar diyenler için yazdım ama yine yanlış anlaşlma vakası

Kesinlikle tatlım.inan video kaydını atsam yok artık derdin.o derece şuursuz terbiyesiz.her gelen erkek müşteriye böyle yapıyorsa ooooooo.
Belki sizin bu olaya tepkiniz "ben de ona bir bakış attım, eşimin yanına gittim ve hadi bitmedi mi işin canım dedim" olsaydı, burda alkış alırdınız.
Ama olay anındaki duygularınızı orada ifade ediş şekliniz yani davranışlarınız eleştiriliyor burada, duygularınız değil.

Degil esinizle kazara göz göze gelmek ayni caddede bile yürümek istemezdim.
Demek dalmis yürürken baksam yanlis anlasilsam sizden dayak da yerim.
Kiz ne yapmissa yapmis sakin olun yahu, sonucta bakan baktigiyla kalir. Tapusu hala sizde alan yok. Bir sakin.
Bana da bakan oluyor, esime de hic böyle tepki vermedik.
Esimi övmek gibi olsun o da boylu poslu mavi gözlü sarisin avrupai bir tip.
Beni de övmek gibi olsun ben de mavi gözlü, neredeyse bütün estetik operasyonlari dogustan yaptirmis görünen kisa boylu bir hatunum.
Konuyu dagittim ama övmek de ne tuhaf bir duyguymus
Ohhh mükemmeliz ya, konu neydi bak unuttum kendimi överken

Sakin olun kizcagiz da kesin pisman olmustur. Belki de evli oldugunu düsünemedi. Degmez bu kadar gürlemeye.
Ha sinir olurum orasi kesin bak. Ben de cok sinirlenirim. Ama birsey diyemem herhalde. Benim esim zaten terbiyesiyle döver kas göz yapani.
Övüyorum, durduramiyorum bak kendimi

Tepkim abartılı olabilir ama haketti bence..

Bugün tescilli güzeller bile aldatılıyor, demek ki kendimize güvenenler olarak , güvendiğimiz tek şey güzellik değil..

İyi bir kadın bir erkeği etkiler, zeki bir kadın onda ilgi uyandırır, güzel bir kadın büyüler, anlayışlı bir kadın ise sahip olur.

Belirttiğiniz gibi aynen saldım çayıra durumundayım, sırf bu tavrım sebebiyle çayırdan ayrılmıyor :) Kıskancımdır ama daha hiç belli ettiğimi görmemiştir eşim. Soranlara ise "benim hanım beni hiç kıskanmaz" der...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…