Merhaba hanımlar 
Kilo verme günlüğümü buradan tutmaya çalışacağım
Kalori hesabı yaparak daha önce güzel kilo vermiştim, şimdi yine aynı şekilde ve biraz da kendimce spor yaparak bunu desteklemek istiyorum
Neden inat ettim bilmiyorum ama 60 ı görmeden diyet yapmayacağım dedim ve 61,4 gördüm tartıda.
Bu arada tartı iş yerimde ve kıyafetlerle bu kilodayım. Evdeki tartım için pil almak gerekli. Nereden alacağımı bilmediğim için kaldı öyle.
04/01/2016 tarihinde tartı da 61,4 ü gördüm.
ve diyete başlamaya karar vermek için bir hafta bekledim.
10/01/2016 da diyete başladım. Kilomu aynı şekilde düşünürsek 61,4
13/01/2016 bu sabah işyerinde tartıldığımda kilom 59,8
Önceki diyetimde kalorileri google dan araştırarak ortalama olarak seçiyordum. Şimdi ise bir site buldum kendime. Yediğimi içtiğimi oraya giriyorum ve garanti olsun diye en yüksek kalorili olan seçeneği seçiyorum. Yaptığım sporu da giriyorum. Onu da en az olan seçenek olarak seçip kendimi izliyorum.
Günde 2 lt su içiyorum. Eskiden hiç içmiyormuşum meğer
Çayı tek şeker e azalttım. Nescafe ikisi bir arada tüketiyorum. Bitki çaylarını tamamen şekersiz içiyorum.
Kalori hesabı olduğu için istediğim herşeyden yiyorum.
Bakalım sonuç nasıl olacak. Öncelikle 2 Ayda 55 kiloya inmek hedefim
Yapabileceğimi biliyorum

Kilo verme günlüğümü buradan tutmaya çalışacağım
Kalori hesabı yaparak daha önce güzel kilo vermiştim, şimdi yine aynı şekilde ve biraz da kendimce spor yaparak bunu desteklemek istiyorum
Neden inat ettim bilmiyorum ama 60 ı görmeden diyet yapmayacağım dedim ve 61,4 gördüm tartıda.
Bu arada tartı iş yerimde ve kıyafetlerle bu kilodayım. Evdeki tartım için pil almak gerekli. Nereden alacağımı bilmediğim için kaldı öyle.
04/01/2016 tarihinde tartı da 61,4 ü gördüm.
ve diyete başlamaya karar vermek için bir hafta bekledim.
10/01/2016 da diyete başladım. Kilomu aynı şekilde düşünürsek 61,4
13/01/2016 bu sabah işyerinde tartıldığımda kilom 59,8

Önceki diyetimde kalorileri google dan araştırarak ortalama olarak seçiyordum. Şimdi ise bir site buldum kendime. Yediğimi içtiğimi oraya giriyorum ve garanti olsun diye en yüksek kalorili olan seçeneği seçiyorum. Yaptığım sporu da giriyorum. Onu da en az olan seçenek olarak seçip kendimi izliyorum.
Günde 2 lt su içiyorum. Eskiden hiç içmiyormuşum meğer

Çayı tek şeker e azalttım. Nescafe ikisi bir arada tüketiyorum. Bitki çaylarını tamamen şekersiz içiyorum.
Kalori hesabı olduğu için istediğim herşeyden yiyorum.
Bakalım sonuç nasıl olacak. Öncelikle 2 Ayda 55 kiloya inmek hedefim

Yapabileceğimi biliyorum