Edapt'ın kilo verme günlüğü :)

edapt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
31
19
3
45
Merhaba hanımlar :KK24:
Kilo verme günlüğümü buradan tutmaya çalışacağım
Kalori hesabı yaparak daha önce güzel kilo vermiştim, şimdi yine aynı şekilde ve biraz da kendimce spor yaparak bunu desteklemek istiyorum

Neden inat ettim bilmiyorum ama 60 ı görmeden diyet yapmayacağım dedim ve 61,4 gördüm tartıda.
Bu arada tartı iş yerimde ve kıyafetlerle bu kilodayım. Evdeki tartım için pil almak gerekli. Nereden alacağımı bilmediğim için kaldı öyle.

04/01/2016 tarihinde tartı da 61,4 ü gördüm.
ve diyete başlamaya karar vermek için bir hafta bekledim.
10/01/2016 da diyete başladım. Kilomu aynı şekilde düşünürsek 61,4
13/01/2016
bu sabah işyerinde tartıldığımda kilom 59,8 :KK49:

Önceki diyetimde kalorileri google dan araştırarak ortalama olarak seçiyordum. Şimdi ise bir site buldum kendime. Yediğimi içtiğimi oraya giriyorum ve garanti olsun diye en yüksek kalorili olan seçeneği seçiyorum. Yaptığım sporu da giriyorum. Onu da en az olan seçenek olarak seçip kendimi izliyorum.

Günde 2 lt su içiyorum. Eskiden hiç içmiyormuşum meğer :KK67:
Çayı tek şeker e azalttım. Nescafe ikisi bir arada tüketiyorum. Bitki çaylarını tamamen şekersiz içiyorum.

Kalori hesabı olduğu için istediğim herşeyden yiyorum.

Bakalım sonuç nasıl olacak. Öncelikle 2 Ayda 55 kiloya inmek hedefim :KK55:

Yapabileceğimi biliyorum :nazar:

:KK49:Bugünkü menümü paylaşıyorum
Sabah
bir dilim kakaolu kek, çalıştığım için çok pratik oluyor benim için.
İşe gelince tek şekerli bir çay
ve sürpriz poğaça ikramı 1 poğaça
sonrasında şekersiz bir çay bardağı ıhlamur

öğlen işyerimde
yarım kase yayla çorbası
yarım porsiyon makarna
az yoğurt
bir adet biskrem ( tatlı ihtiyacım için)

Öğlen boş durmadım, zamanım varken yavaş ta olsa yürüdüm koridorlarda:KK49:
Bol su içmeye devam, işyerimde en az 1,5 lt su içmeye çalışıyorum
birazdan nescafe ikisi bir arada içicem :KK53:

diyetarkadasim
sayfanın adı kızlar
eğer yanlış bişey yaptıysam da silinir mesaj napalım :)
Ay__Prensesi Ay__Prensesi seni takip ediyordum üye olmadan önce
çok iyi gidiyorsun :KK71:

İstemek ve inanmak başarmanın yarısıdır... Seni çok azimli görüyorum..

İstemek ve inanmak başarmanın yarısıdır... Seni çok azimli görüyorum..
aynen öyle canım :nazar:
Daha önce de bu sayede kilo verdiğim için sonuç alabileceğimden eminim:21:
Ama bu sefer daha çok vermek istiyorum ve sıkılaşmak istiyorum
yürüyüş yapıyorum akşamları, kondisyon bisikletim var ne kadar vaktim varsa o kadar kullanıyorum onu da
yatmadan önce 10 mekik çekiyorum
karnım ağrıyor hamlıktan
biraz daha geçsin artırmayı düşünüyorum :oops:
bir de squat yapmaya çalışıyorum ama 10 taneden fazla yapamıyorum
o da zamanla artar sanırım
pazar gününden beri pantolonumun belinden bile farketti daha rahatım şu anda
:21:

Oooo süper ilerliyorsun. Bu istikrar ve bu azimle önünde veremeyeceğin kilo yok !!
Sıkılaşmak istiyorsan pilates öneririm ben 12 gündür yapıyorum ve etkisini gördüm..
Başarılar dilerim canım..

Oooo süper ilerliyorsun. Bu istikrar ve bu azimle önünde veremeyeceğin kilo yok !!
Sıkılaşmak istiyorsan pilates öneririm ben 12 gündür yapıyorum ve etkisini gördüm..
Başarılar dilerim canım..
sağol canım :KK5:
onu da yaptım :KK48:
yeniden yapacağım ama akşamları pilates yaparken sıkılıyorum üf püf :)
tv karşısında eşimle sohbet ederken bisiklet daha keyifli geliyor :KK36:

Merhaba ben de sana katilmak isterim sorun olmazsa. 3 aylik evliyim 4 kg aldim :) zaten iki kilosunu acik bufe olan balayı otelinde aldim.ne bulduysam yedim. Bugün karar verdim ve sabah basladim diyete. Kilom 59. Ilk hedefim 55. Kilolarimiz aynı olduğu icin buraya yazdim.

Uzun zamandir diyet yapmaya calisiyorum ama iradesiz davranip surekli abur cubur yiyip bir sey olmaz diye gecistiriyordum.kilo almam bir yana veremeyerek her basarisizlikta kendime olan guvenimi yitirdim.ben sabah 8 de ise başlıyorum aksam 6 da evdeyim. Sorunum uc öğün de cok ağır yemek.ekmek yiyorum abur cubur yiyorum hicbir seyden kismiyorum :) istedigime kavusmak icin, en onemlisi de kendime olan basarabilme guvenimi kazanmak icin artik başarmam lazim. Diyete basladigimda en büyük sorunum yarın ne yiyecegimi kestirememek.bundan dolayi ertesi gun acligima yenik dusup atistirmalik yiyorum.ne doyuyorum ne de kilo verebiliyorum.artik ana ve ara ogunlerimi aksamdan hazirlayacagim. Eskiden usenirdim ama kendim icin bir seyler yapma vaktim geldi.biraz uzun yazdim ama kendimle yuzlesme gibi oldu. Sorunlarim bunlar simdi sira cozumumde.

Günaydın sabah kahvaltim iki adet kaynamis yumurta taze biber bes zeytin kibrit kutusu buyuklugunde peynir. Saat 10 da ara icin yogurt getirdim onu yiyecegim.sabah tartildim.
Kilom : 59.1

Merhaba ben de sana katilmak isterim sorun olmazsa. 3 aylik evliyim 4 kg aldim :) zaten iki kilosunu acik bufe olan balayı otelinde aldim.ne bulduysam yedim. Bugün karar verdim ve sabah basladim diyete. Kilom 59. Ilk hedefim 55. Kilolarimiz aynı olduğu icin buraya yazdim.
Merhaba canım hoşgeldin yanıma :KK74:
Beraber çok güzel kilo vereceğimizi düşünüyorum :21:

Uzun zamandir diyet yapmaya calisiyorum ama iradesiz davranip surekli abur cubur yiyip bir sey olmaz diye gecistiriyordum.kilo almam bir yana veremeyerek her basarisizlikta kendime olan guvenimi yitirdim.ben sabah 8 de ise başlıyorum aksam 6 da evdeyim. Sorunum uc öğün de cok ağır yemek.ekmek yiyorum abur cubur yiyorum hicbir seyden kismiyorum :) istedigime kavusmak icin, en onemlisi de kendime olan basarabilme guvenimi kazanmak icin artik başarmam lazim. Diyete basladigimda en büyük sorunum yarın ne yiyecegimi kestirememek.bundan dolayi ertesi gun acligima yenik dusup atistirmalik yiyorum.ne doyuyorum ne de kilo verebiliyorum.artik ana ve ara ogunlerimi aksamdan hazirlayacagim. Eskiden usenirdim ama kendim icin bir seyler yapma vaktim geldi.biraz uzun yazdim ama kendimle yuzlesme gibi oldu. Sorunlarim bunlar simdi sira cozumumde.
Ben 3 yıla yakındır evliyim, daha önce 6 kilo vermek gibi bir maceram oldu.
Hayatımın hiç bir döneminde çok kilolu olmadım.
Evlenirken 51 kiloydum, boyum 163:KK54:
Sonrasnda 58 kiloya çıktım 1 senede ve dur dedim kendime
yine 51 52 kiloya kadar indim :KK16:
Son 2 senedir aptal bir özgüven geldi, 60 ı görmeden diyet yapmayacağım dedim. Nedense :KK20:
Dün 59,6-8 arasında gidip geldi tartı ama bugün 60,0 çıktım. :mad:
Bağırsak sorunu yaşıyorum hayatımın genelinde. Fazla çıkanın bununla alakalı olduğunu düşünüyorum :KK64:
Neyse daha yeni başladık zaten, kolaylıkla bitireceğiz bu maratonu bence :KK37:

Günaydın sabah kahvaltim iki adet kaynamis yumurta taze biber bes zeytin kibrit kutusu buyuklugunde peynir. Saat 10 da ara icin yogurt getirdim onu yiyecegim.sabah tartildim.
Kilom : 59.1
Kahvaltın çok iyi canım :KK72:
Ben malesef artık o kadar özenemiyorum hafta içi, çok yorgun oluyorum uykudan kalkmak mesele :KK61:

:KK49:Bugünkü menümü paylaşıyorum
Sabah
bir dilim kakaolu kek, çalıştığım için çok pratik oluyor benim için.
İşe gelince tek şekerli bir çay
ve sürpriz poğaça ikramı 1 poğaça
sonrasında şekersiz bir çay bardağı ıhlamur

öğlen işyerimde
yarım kase yayla çorbası
yarım porsiyon makarna
az yoğurt
bir adet biskrem ( tatlı ihtiyacım için)

Öğlen boş durmadım, zamanım varken yavaş ta olsa yürüdüm koridorlarda:KK49:
Bol su içmeye devam, işyerimde en az 1,5 lt su içmeye çalışıyorum

birazdan nescafe ikisi bir arada içicem :KK53:
Nescafe içmedim :63:
Bir kare bitter yedim.
Akşam
Bir porsiyon pirinçli ıspanak yemeği sarımsaklı yoğurt ile
Sonrasında limonlu soda
bir avuç kabak çekirdeği

Yarım saat yürüyüş, Yarım saat bisiklete bindim, yatarken 10 mekik, 2,5 lt yakın su içtim :KK76:

Back
X