Edebi erkek :))

Mavimuhabbetkusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
402
185
53
Kizlar merhaba ,hoşlandigin çocuk hakkinda size bir sey sormak istiyorum.bu cocuk bayaği edebiyat yapmayi seviyor ,bunun dışında şiir okuyor seslendiriyor surekli kitap okuyor okumadıği kitap kalmamiş .bense tam tersi şiir severim ama oturup okudugmu hatrlamam kitap da oyle uni okurken hic zamanim kalmiyordu ders calişmaktan ve boyle boyle sogudum kitaba başlasam skılıyorum yarim kaliyor. Cocuk boyle kitaptan flan bahsedince ben yaninda kendimi kotu hissediyorm cunku hic bilgim yok :)) sonra konuyu degismeye ve sacmalamaya basliyorum sizce boyle şiir okuyan kitap okuyan bi erkek ne sever nasil bi kiz sever ,benden etkilenmesi icin ne yapayim

Aynen ya biliyomus gibi yapayim diyorum bi bakiyorum ki sacmaliyorum :)) diyorum acaba sevmedigimi belli etswm itici bulur mu beni

surekli kitap okuyor okumadıği kitap kalmamiş .
Yok artık... Bence çocuğu epey bir yüksekte görme asamasindasin şu an.
Ne tarz kitaplar-siirler seviyor? Mesela böyle insanlar sahaf meraklısı oluyor genelde. İlk basimlari falan bulmaya çalışıyorlar. Eğer öyle biriyse online olarak sipariş edeceğin bir site onerebilirim, ona da 'sahafta gezerken gördüm, seveceğini düşündüm. İlk basim' diye verebilirsin. Dibi düşer :))

Aynen ya biliyomus gibi yapayim diyorum bi bakiyorum ki sacmaliyorum :)) diyorum acaba sevmedigimi belli etswm itici bulur mu beni
Böyle şeyler biliyor gibi yapılmaz. Bir yerde konu açar ,bilmediğin ortaya çıkar. Kitap bu yani, nasıl özeti okuyup filmi izledim sayamazsan kitap daha beter...

Edebi erkek cok kasıntı geliyor bana.

Siz de neden, sırf sizinle sohbet etmek istesin diye oldugunuzdan farkli birine dönüşmek istiyorsunuz?

Bir kitabi bile tamamlayamiyormuşsunuz. Bu degisim kendiniz icin degil onun icin.
Emin olun ki üzerinize oturmaz, sırıtır.

Sizin çok edebiyat bilginiz yok diye onun çok bilgili oldugunu saniyorsunuzdur. Büyük ihtimalle yuzeysel bir bilgiye sahip. Gözünüzde cok büyütmeyin.

Bu yaşadığınız şey, sizin olmayana hevesten ibaret. Elde edince bayağılaşacak.

Ya anlıyorlar bence yalandan anlar gibi yapınca, ben anlıyorum mesela siz anlamıyor musunuz hiç o rezilliğe gerek yok ben bi ara ilgilenmediğim bi konu hakkında bilir gibi yaparken google ile yatar kalkar olmuştum yemin ederim ziyan hiç girmeyin :))

Gercekten mii ya cok dua ederim size evet onerin lutfen :)))

Kesinlikle ya o gun elime kitap aldim okuyaym dedim yapamadim

Muhtemelen oyle olcak ama işte takıldım :)

Birsey diyince bende google aciyorum hemen ya da konuyu degisiyorum olmuyor evet

Muhtemelen oyle olcak ama işte takıldım :)
Sonunda üzülürsünüz. Bir kere kendinizden yukarida görüyorsunuz onu. Kendisine de hissettirirseniz iyice şimarıp huy degistirecektir. Deger mi bu sıkıntılı surece girmeye? Düşünürken bile kasildim daraldım.

Çocuk niye yüzeysel oldu şimdi ya belki çok biliyor.

konu sahıbı asık gıbı geldı ..ama ınsan karakterı ıle ustun olabılır bence..okumusluk vb ıle değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…