- 1 Kasım 2020
- 402
- 185
- 53
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
-
Aynen ya biliyomus gibi yapayim diyorum bi bakiyorum ki sacmaliyorum :)) diyorum acaba sevmedigimi belli etswm itici bulur mu beniKitap okurum da, şiire falan pek gelemem ay bayarım ben :) Siz de bence hiç bunlardan hoşlanıyor gibi yapmayın hoşlanmadığınız halde. Dümdüz kendiniz olun baktınız enerji tuttu arada 2 şiir okur siz de keyiflenirsiniz ne yapalım :))
Yok artık... Bence çocuğu epey bir yüksekte görme asamasindasin şu an.surekli kitap okuyor okumadıği kitap kalmamiş .
Böyle şeyler biliyor gibi yapılmaz. Bir yerde konu açar ,bilmediğin ortaya çıkar. Kitap bu yani, nasıl özeti okuyup filmi izledim sayamazsan kitap daha beter...Aynen ya biliyomus gibi yapayim diyorum bi bakiyorum ki sacmaliyorum :)) diyorum acaba sevmedigimi belli etswm itici bulur mu beni
Ya anlıyorlar bence yalandan anlar gibi yapınca, ben anlıyorum mesela siz anlamıyor musunuz hiç o rezilliğe gerek yok ben bi ara ilgilenmediğim bi konu hakkında bilir gibi yaparken google ile yatar kalkar olmuştum yemin ederim ziyan hiç girmeyin :))Aynen ya biliyomus gibi yapayim diyorum bi bakiyorum ki sacmaliyorum :)) diyorum acaba sevmedigimi belli etswm itici bulur mu beni
Gercekten mii ya cok dua ederim size evet onerin lutfen :)))Yok artık... Bence çocuğu epey bir yüksekte görme asamasindasin şu an.
Ne tarz kitaplar-siirler seviyor? Mesela böyle insanlar sahaf meraklısı oluyor genelde. İlk basimlari falan bulmaya çalışıyorlar. Eğer öyle biriyse online olarak sipariş edeceğin bir site onerebilirim, ona da 'sahafta gezerken gördüm, seveceğini düşündüm. İlk basim' diye verebilirsin. Dibi düşer :))
Kesinlikle ya o gun elime kitap aldim okuyaym dedim yapamadimİlgilendigi başka birsey yok mu adamin oralardan sansinizi deneyin.
Cogu konuda sohbetleriniz uymuyorsa uzun vadede ilişkiniz bozulur zaten. Hani adami etkilemek için kitap okusaniz nereye kadar sevmediginiz biseyi yalandan yapiyor, okuyor gibi davranacaksiniz?
KesinlikleeBöyle şeyler biliyor gibi yapılmaz. Bir yerde konu açar ,bilmediğin ortaya çıkar. Kitap bu yani, nasıl özeti okuyup filmi izledim sayamazsan kitap daha beter...
Muhtemelen oyle olcak ama işte takıldım :)Edebi erkek cok kasıntı geliyor bana.
Siz de neden, sırf sizinle sohbet etmek istesin diye oldugunuzdan farkli birine dönüşmek istiyorsunuz?
Bir kitabi bile tamamlayamiyormuşsunuz. Bu degisim kendiniz icin degil onun icin.
Emin olun ki üzerinize oturmaz, sırıtır.
Sizin çok edebiyat bilginiz yok diye onun çok bilgili oldugunu saniyorsunuzdur. Büyük ihtimalle yuzeysel bir bilgiye sahip. Gözünüzde cok büyütmeyin.
Bu yaşadığınız şey, sizin olmayana hevesten ibaret. Elde edince bayağılaşacak.
Birsey diyince bende google aciyorum hemen ya da konuyu degisiyorum olmuyor evetYa anlıyorlar bence yalandan anlar gibi yapınca, ben anlıyorum mesela siz anlamıyor musunuz hiç o rezilliğe gerek yok ben bi ara ilgilenmediğim bi konu hakkında bilir gibi yaparken google ile yatar kalkar olmuştum yemin ederim ziyan hiç girmeyin :))
İlknusha isimli Instagram sayfası.Gercekten mii ya cok dua ederim size evet onerin lutfen :)))
Sonunda üzülürsünüz. Bir kere kendinizden yukarida görüyorsunuz onu. Kendisine de hissettirirseniz iyice şimarıp huy degistirecektir. Deger mi bu sıkıntılı surece girmeye? Düşünürken bile kasildim daraldım.Muhtemelen oyle olcak ama işte takıldım :)
Çocuk niye yüzeysel oldu şimdi ya belki çok biliyor.Edebi erkek cok kasıntı geliyor bana.
Siz de neden, sırf sizinle sohbet etmek istesin diye oldugunuzdan farkli birine dönüşmek istiyorsunuz?
Bir kitabi bile tamamlayamiyormuşsunuz. Bu degisim kendiniz icin degil onun icin.
Emin olun ki üzerinize oturmaz, sırıtır.
Sizin çok edebiyat bilginiz yok diye onun çok bilgili oldugunu saniyorsunuzdur. Büyük ihtimalle yuzeysel bir bilgiye sahip. Gözünüzde cok büyütmeyin.
Bu yaşadığınız şey, sizin olmayana hevesten ibaret. Elde edince bayağılaşacak.
konu sahıbı bayaga begenıyor o kısıyıŞahika tonuyla yol ver diyesim geldi.
Ben edebi bir kadın değilim ama değiştirmeye degil de değişmeye yazdığınız için çok rahatsız oldum. Çok okuyan biri sizle yapamaz bence.
konu sahıbı asık gıbı geldı ..ama ınsan karakterı ıle ustun olabılır bence..okumusluk vb ıle değil..Sonunda üzülürsünüz. Bir kere kendinizden yukarida görüyorsunuz onu. Kendisine de hissettirirseniz iyice şimarıp huy degistirecektir. Deger mi bu sıkıntılı surece girmeye? Düşünürken bile kasildim daraldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?