Edebi erkek :))

adam kitap okumayi mi seviyor yoksa boyle konusurken hani gereksiz edebiyat mi parcaliyor?

ilkiyse kendinizi olmadiginiz gibi gostermeye calismayin zaten anlar, durust olun cok kitap okuyamiyorum ama okumak isterim diye tavsiye bile alabilirsini. ikincisiyse bence kacin direkt cunku ben dusunurken bunaldim cok bayik.

Birsey diyince bende google aciyorum hemen ya da konuyu degisiyorum olmuyor evet
Yeni gençlik donemimde boyle bir sevgilim olmuştu.

Dunya görüşü benden farklıydı.

Ona gore onun gibi düşünmeyenler de bilgisizdi.

Sosyal medyada, cahillik en büyük mutluluktur yazip bak bunu sana yazdim bu soz senin icin diyordu bana.

Bunun şiddet oldugunu o zaman bilmiyordum.

Resmen toksik ilişki.

O beni ezdikçe benim sesim çıkmıyordu.

Bana nasil cahil dersin diyemiyordum.

Sizinki de buna dönüşecek gibi geliyor bana.

Hiç bulaşmayin bence.

Korktm şimdi valla aynen sanki benm hakkimda cahil diye dusunuyormuş gibi geliyor

Çocuk niye yüzeysel oldu şimdi ya belki çok biliyor.
Hanımefendi hic bilmedigi icin cocugun bilgisini cok sanıyor gibi geldi bana. Edebiyat kasan adamlar bana biraz boş geliyorlar. Fon müzikle duygulu şiir okuyanlar falan

Yok parçalamiyor kendisi oyle eminim :) anlar diye birsey yapamiyorm zaten daha cok rezil olmayayim demi

Kitap okuyan ve edebiyat sever kişilerin kitap okumayan kişilerle anlaşabileceğini çok sanmıyorum
Ben eski bir sevgilime uzun uzun Emma goldman'in 'dans edemeyeceksem bu benim devrimim değildir' kitabını anlatmistim (çok etkilendigim bir kitaptı) . O da dedi ki ; bebeğim zaten incecik kitap, ver bunu bana, okuyayım, yarın kitap hakkında konuşuruz (kitap okuyan biri değildi de ,işte gönlümü hoş etmek için).
Geceleri de normalde mesajlasirdik, onun mesajları kesilince ben de sevindim,kitap okuyor herhalde diye.
Ertesi gün oldu dedi ki 'yaaa ben tam kitaba başladım, kısmetse olur diye yeni bir program başlamış kanal d'de ,gece yarısı tekrarı gösterdi. ayyy nasıl insanlar var,çok komik' dedi, bana kısmetse olur anlatmaya başladı feminist aktivist emma goldman konuşma düşüncesiyle gittiğim evde dakikalarca kısmetse olur kritiği dinlemiştim
Cidden,bazı şeyler zorlasan da olmuyor, sırıtıyor

Her insan gibi ortak ilgi alanlarında bulustugu insanları sever herhalde. Tabi tek bi alan gözünüzü korkutmasın, ortak keyif aldıgınız baska konu baslıkları olacaktır. Sohbeti onlar üzerine kaydırabilirsiniz.

Tabi bu arada daha önce vakit ayıramadıgınız ama severim dediginiz bi alan madem edebiyat, hazır hayatınızda böyle bi adam varken tadını cıkarsanıza. Yani konularda hep bi her seyi bilmeliyim ya da en azından biliyo gibi görünmeliyim kaygısı görüyorum bu flört asamasında. Tuhaf bi rezil olacagım korkusu var. Kim kime niye rezil olacaksa...

Sadece meraklı olsanız, ilgiyle dinleseniz, sormak istediklerinizi sorsanız, hoşunuza giden şeyleri siz de okuyup onlar üzerine konuşsanız olmaz mı mesela? Ki genel gözlemim erkekler sever böyle seyleri; yani becerilerine, zevklerine ilgi gösteren, merak ve hayranlık duyan, onlardan bi seyler ögrenmeye calısan kadınları. (Bunu kadınlar da sever bu arada ama çogunlukla gösteremeye cekiniyolar. Ataerkil bi kafa ama bi yandan da hormonlar iste.)

Özetle bırakın hayatınıza yeni bi keyif katsın.

Son düzenleme:
Hanımefendi hic bilmedigi icin cocugun bilgisini cok sanıyor gibi geldi bana. Edebiyat kasan adamlar bana biraz boş geliyorlar. Fon müzikle duygulu şiir okuyanlar falan
Benim de aklıma bu geliyo hep of.

Bi de biz üniversitedeyken bi çocuk vardı arkadaşıma yazdı yazdı şiirler romantiklikler inanılmaz sözler filan dedik bu ne ya bu çağda bu türünün son örneği kesin filan dedik. Çok aşık sandık. Sonradan öğrendik çocuk aynı anda on kıza böyle yürümüş. Şiirden tiksindim inan.

Onunla benim sonum sanki :))

Tesekkur ederim :)

CiRiLLA neyi komik geldi kiz? yazarken içim parçalanarak yazdım. O yaştaki lotusun gördüğü psikolojik şiddete engel olamamışım. Keşke olsaydım...

"cahillik en büyük mutluluktur yazip bak bunu sana yazdim bu soz senin icin"

Arada arkadaslarla boyle sacma sapan fotograf ve yazilar gorunce birbirimize yollar bak bu sensin vs derdik ona benzettim bunu. Şu bana yazılsa kahkaha atar dalga geciyor herhalde diye dusunup dalga gecerdim cunku.

Bir anlik okuyunca guldum cidden ama size değil aslinda. Belli ki o donem psikolojik olarak baya kotuymussunuz adam sizi saglam manipule ediyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…