- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
-
E ne yapalım? Eski türk filmlerindeki gibi dönüşüm kampına mı alalım oldurmak için? Her şeyin oluru ya da olmazı vardır.konu sahıbı bayaga begenıyor o kısıyı
orasıda oyle:)E ne yapalım? Eski türk filmlerindeki gibi dönüşüm kampına mı alalım oldurmak için? Her şeyin oluru ya da olmazı vardır.
Yeni gençlik donemimde boyle bir sevgilim olmuştu.Birsey diyince bende google aciyorum hemen ya da konuyu degisiyorum olmuyor evet
Cok tesekkur ederim sizeİlknusha isimli Instagram sayfası.
Mağazayı gör seçeneği çıkıyor, basınca kitaplarin ilk basımı karşinda. Hem öyle pahalı da degil
Korktm şimdi valla aynen sanki benm hakkimda cahil diye dusunuyormuş gibi geliyorYeni gençlik donemimde boyle bir sevgilim olmuştu.
Dunya görüşü benden farklıydı.
Ona gore onun gibi düşünmeyenler de bilgisizdi.
Sosyal medyada, cahillik en büyük mutluluktur yazip bak bunu sana yazdim bu soz senin icin diyordu bana.
Bunun şiddet oldugunu o zaman bilmiyordum.
Resmen toksik ilişki.
O beni ezdikçe benim sesim çıkmıyordu.
Bana nasil cahil dersin diyemiyordum.
Sizinki de buna dönüşecek gibi geliyor bana.
Hiç bulaşmayin bence.
Hanımefendi hic bilmedigi icin cocugun bilgisini cok sanıyor gibi geldi bana. Edebiyat kasan adamlar bana biraz boş geliyorlar. Fon müzikle duygulu şiir okuyanlar falanÇocuk niye yüzeysel oldu şimdi ya belki çok biliyor.
HaklisinizSonunda üzülürsünüz. Bir kere kendinizden yukarida görüyorsunuz onu. Kendisine de hissettirirseniz iyice şimarıp huy degistirecektir. Deger mi bu sıkıntılı surece girmeye? Düşünürken bile kasildim daraldım.
Bende oyle dusunuyorum farkli gekiyorlarKitap okuyan ve edebiyat sever kişilerin kitap okumayan kişilerle anlaşabileceğini çok sanmıyorum
Yok parçalamiyor kendisi oyle eminim :) anlar diye birsey yapamiyorm zaten daha cok rezil olmayayim demiadam kitap okumayi mi seviyor yoksa boyle konusurken hani gereksiz edebiyat mi parcaliyor?
ilkiyse kendinizi olmadiginiz gibi gostermeye calismayin zaten anlar, durust olun cok kitap okuyamiyorum ama okumak isterim diye tavsiye bile alabilirsini. ikincisiyse bence kacin direkt cunku ben dusunurken bunaldim cok bayik.
Ben eski bir sevgilime uzun uzun Emma goldman'in 'dans edemeyeceksem bu benim devrimim değildir' kitabını anlatmistim (çok etkilendigim bir kitaptı) . O da dedi ki ; bebeğim zaten incecik kitap, ver bunu bana, okuyayım, yarın kitap hakkında konuşuruz (kitap okuyan biri değildi de ,işte gönlümü hoş etmek için).Kitap okuyan ve edebiyat sever kişilerin kitap okumayan kişilerle anlaşabileceğini çok sanmıyorum
Her insan gibi ortak ilgi alanlarında bulustugu insanları sever herhalde. Tabi tek bi alan gözünüzü korkutmasın, ortak keyif aldıgınız baska konu baslıkları olacaktır. Sohbeti onlar üzerine kaydırabilirsiniz.Kizlar merhaba ,hoşlandigin çocuk hakkinda size bir sey sormak istiyorum.bu cocuk bayaği edebiyat yapmayi seviyor ,bunun dışında şiir okuyor seslendiriyor surekli kitap okuyor okumadıği kitap kalmamiş .bense tam tersişiir severim ama oturup okudugmu hatrlamam kitap da oyle uni okurken hic zamanim kalmiyordu ders calişmaktan ve boyle boyle sogudum kitaba başlasam skılıyorum yarim kaliyor. Cocuk boyle kitaptan flan bahsedince ben yaninda kendimi kotu hissediyorm cunku hic bilgim yok :)) sonra konuyu degismeye ve sacmalamaya basliyorum sizce boyle şiir okuyan kitap okuyan bi erkek ne sever nasil bi kiz sever ,benden etkilenmesi icin ne yapayim
Ahhahah tam da onu yapiyor fon muzikli şiir :)))Hanımefendi hic bilmedigi icin cocugun bilgisini cok sanıyor gibi geldi bana. Edebiyat kasan adamlar bana biraz boş geliyorlar. Fon müzikle duygulu şiir okuyanlar falan
Hanımefendi hic bilmedigi icin cocugun bilgisini cok sanıyor gibi geldi bana. Edebiyat kasan adamlar bana biraz boş geliyorlar. Fon müzikle duygulu şiir okuyanlar falan
Onunla benim sonum sanki :))Ben eski bir sevgilime uzun uzun Emma goldman'in 'dans edemeyeceksem bu benim devrimim değildir' kitabını anlatmistim (çok etkilendigim bir kitaptı) . O da dedi ki ; bebeğim zaten incecik kitap, ver bunu bana, okuyayım, yarın kitap hakkında konuşuruz (kitap okuyan biri değildi de ,işte gönlümü hoş etmek için).
Geceleri de normalde mesajlasirdik, onun mesajları kesilince ben de sevindim,kitap okuyor herhalde diye.
Ertesi gün oldu dedi ki 'yaaa ben tam kitaba başladım, kısmetse olur diye yeni bir program başlamış kanal d'de ,gece yarısı tekrarı gösterdi. ayyy nasıl insanlar var,çok komik' dedi, bana kısmetse olur anlatmaya başladıfeminist aktivist emma goldman konuşma düşüncesiyle gittiğim evde dakikalarca kısmetse olur kritiği dinlemiştim
Cidden,bazı şeyler zorlasan da olmuyor, sırıtıyor
Tesekkur ederim :)Her insan gibi ortak ilgi alanlarında bulustugu insanları sever herhalde. Tabi tek bi alan gözünüzü korkutmasın, ortak keyif aldıgınız baska konu baslıkları olacaktır. Sohbeti onlar üzerine kaydırabilirsiniz.
Tabi bu arada daha önce vakit ayıramadıgınız ama severim dediginiz bi alan madem edebiyat, hazır hayatınızda böyle bi adam varken tadını cıkarsanıza. Yani konularda hep bi her seyi bilmeliyim ya da en azından biliyo gibi görünmeliyim kaygısı görüyorum bu flört asamasında. Tuhaf bi rezil olacagım korkusu var. Kim kime niye rezil olacaksa...
Sadece meraklı olsanız, ilgiyle dinleseniz, sormak istediklerinizi sorsanız, hoşunuza giden şeyleri siz de okuyup onlar üzerine konuşsanız olmaz mı mesela? Ki genel gözlemim erkekler sever böyle seyleri; yani becerilerine, zevklerine ilgi gösteren, merak ve hayranlık duyan, onlardan bi seyler ögrenmeye calısan kadınları. Ataerkil bi kafa ama bi yandan da hormonlar iste.
Özetle bırakın hayatınıza yeni bi keyif katsın.
Kusma emojisi olsa onunla yanit verirdim.Ahhahah tam da onu yapiyor fon muzikli şiir :)))
CiRiLLA neyi komik geldi kiz? yazarken içim parçalanarak yazdım. O yaştaki lotusun gördüğü psikolojik şiddete engel olamamışım. Keşke olsaydım...
Ahhaah ya dinleyince bende guldum açikcasi o etkilemedi beni de zaten cocuk genel olarak etkiliyorKusma emojisi olsa onunla yanit verirdim.
Biri bana fon muzikle siir okusa gülerim
ya bsg derim
kes sesini yether derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?