- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
-
Evet cok fazka manipule ediyordu. Cahil falan da degildim. Sadece onun dogru bulduğu fikirleri yanlis bulanlar ona gore cahildi."cahillik en büyük mutluluktur yazip bak bunu sana yazdim bu soz senin icin"
Arada arkadaslarla boyle sacma sapan fotograf ve yazilar gorunce birbirimize yollar bak bu sensin vs derdik ona benzettim. Şu bana yazılsa kahkaha atar dalga geciyor herhalde diye dusunup dalga gecerdim cunku.
Bir anlik okuyunca guldum cidden ama size değil aslinda. Belli ki o donem psikolojik olarak baya kotuymussunuz adam sizi saglam manipule ediyormuş.
Anlasildi sadece yakışıklı, bir de ses rengi güzelAhhaah ya dinleyince bende guldum açikcasi o etkilemedi beni de zaten cocuk genel olarak etkiliyor
Ay evet, dediğiniz gibi insanlardan uzak durmam için uyarmıştı babam bir kez beni.O kadar cok tekrar ediyor benzer seyler ima ediyordu ki bir sure sojra evet ben cahilim o kültürlü diye düşünmeye başlıyordum.
romantık bırı olmama ragmen sıır sevmem..ama arkadas etkılenmıs demekOkumadığı kitap kalmıştır emin olun çünkü zaten edebiyat çok derin bir sanat türü.
Size bunlardan nasıl bahsettiği de önemli. Yani konu açılır bildiğini veya ilgi duyduğunu söylersin. Onun haricinde 'bak ben boş değilim, kültürlüyüm' izlenimi vermek için sürekli bunlardan bahsediyorsa çevresine gösteriş yapmak için okuyordur. Böyle insanlar da var.
Ben de bazen şiir okurum ama bilemedim ya insanlara atamam sürekli, bayık gelir. Şiir muhabbeti yapmak da sıkar beni.
Kendinizi yetersiz hissediyorsanız belli başlı kitaplar vardır okunması gereken onlardan başlayın isterseniz. Özellikle ilginizi çekmiyorsa da kültür açısından öğrenmiş olursunuz. Bunu kendiniz için yapın tabii ki konuştuğunuz kişi için değil.
Bir de merak ettim hangi kitaplardan bahsediyor genelde?
Daha çok boyle nasil desem çete ,ajan vs boyle türler okuyorOkumadığı kitap kalmıştır emin olun çünkü zaten edebiyat çok derin bir sanat türü.
Size bunlardan nasıl bahsettiği de önemli. Yani konu açılır bildiğini veya ilgi duyduğunu söylersin. Onun haricinde 'bak ben boş değilim, kültürlüyüm' izlenimi vermek için sürekli bunlardan bahsediyorsa çevresine gösteriş yapmak için okuyordur. Böyle insanlar da var.
Ben de bazen şiir okurum ama bilemedim ya insanlara atamam sürekli, bayık gelir. Şiir muhabbeti yapmak da sıkar beni.
Kendinizi yetersiz hissediyorsanız belli başlı kitaplar vardır okunması gereken onlardan başlayın isterseniz. Özellikle ilginizi çekmiyorsa da kültür açısından öğrenmiş olursunuz. Bunu kendiniz için yapın tabii ki konuştuğunuz kişi için değil.
Bir de merak ettim hangi kitaplardan bahsediyor genelde?
Babanız ne tatlı biriAy evet, dediğiniz gibi insanlardan uzak durmam için uyarmıştı babam bir kez beni.
Bir insan kendi bildiğiyle seni ezmeye çalışıp sana da kendini eksik hissettiriyorsa ilişkini kes gibisinden bir şey demişti. Daha güzel cümle kurmuştu tabii benimki gibi değil
Hayatımda böyle bir insan var şu an o da ortodontistim. Yakında kurtulacağım umarım
Galiba oyleAnlasildi sadece yakışıklı, bir de ses rengi güzel
Hiç de derin bir edebiyat bilgisi yok iste. Edebi erkek deyince Dunya klasikleri, Türk edebiyatı, büyük şairlerimizden falan okuyor sandım. Modern Edebiyatın polisiye romanlarini okuyor anladigim kadarıyla. Düşündüğüm gibi tam bir balon.Daha çok boyle nasil desem çete ,ajan vs boyle türler okuyor
Benim aklıma da filazof atakan geldi.Okumadığı kitap kalmıştır emin olun çünkü zaten edebiyat çok derin bir sanat türü.
Şiirlerin konusu sadece aşk olmuyor. Yoksa ben de romantik değilimromantık bırı olmama ragmen sıır sevmem..ama arkadas etkılenmıs demek
Çete, ajan diye tür mü var konu sahibiDaha çok boyle nasil desem çete ,ajan vs boyle türler okuyor
Kitabı sevıyorumda şiir benım hıc tarzım deil .Hiç duygulanmıyorum .Bılmıorum benım gıbı olan var mı ?Bıtane de benım vardı tanıdıgım ole .Sevgılı deıldık .Bı kac kez kahve ıcelım dedı yasaklar geldı gorusmedık.Durup durup şiir atıodu .Bende çok guzel dıodum.Aslını sorarsan anlamıodum.Kizlar merhaba ,hoşlandigin çocuk hakkinda size bir sey sormak istiyorum.bu cocuk bayaği edebiyat yapmayi seviyor ,bunun dışında şiir okuyor seslendiriyor surekli kitap okuyor okumadıği kitap kalmamiş .bense tam tersişiir severim ama oturup okudugmu hatrlamam kitap da oyle uni okurken hic zamanim kalmiyordu ders calişmaktan ve boyle boyle sogudum kitaba başlasam skılıyorum yarim kaliyor. Cocuk boyle kitaptan flan bahsedince ben yaninda kendimi kotu hissediyorm cunku hic bilgim yok :)) sonra konuyu degismeye ve sacmalamaya basliyorum sizce boyle şiir okuyan kitap okuyan bi erkek ne sever nasil bi kiz sever ,benden etkilenmesi icin ne yapayim
Ay bende modernist ya da postmodern eserler okuyor sandımDaha çok boyle nasil desem çete ,ajan vs boyle türler okuyor
Şiirleri ne tür acaba merak ettim bu edebi beyinDaha çok boyle nasil desem çete ,ajan vs boyle türler okuyor
Bilemedim :)Hiç de derin bir edebiyat bilgisi yok iste. Edebi erkek deyince Dunya klasikleri, Türk edebiyatı, büyük şairlerimizden falan okuyor sandım. Modern Edebiyatın polisiye romanlarini okuyor anladigim kadarıyla. Düşündüğüm gibi tam bir balon.
Düzenleme: modern edebiyat balondur deniyorum. Dunya klasikleri, Türk edebiyati okursun bilirsin. En sevdigin roman türü polisiye olur. Bu baska bir sey.
Ama bu adam sadece bu türleri okuyan bir adam.
Cemal Süreya, Turgut Uyar vs olmadığı kesinŞiirleri ne tür acaba merak ettim bu edebi beyin
Evet cok belli bencede :)))Benim aklıma da filazof atakan geldi.
O da devamlı kıtap İsmi verip 'bunu da okudum' derdi ya
Ayrıca konu sahibinin hiç kitap okumadigi, çocuğa 'okumadigi kitap yok' demesinden belli.bu işlere o kadar uzak ki, böyle bir cümle kurabilmis. Ben de hiç ingilizce bilmezken girdiğim ortamlarda insanları anadili gibi konuşuyor zannederdim, zamanla öğrendim, şimdi aynı kisiler için diyorum ki 'yani, kendini ifade edebiliyor en azindan'
Taamm bir balon. Sen okumuyorsun diye sana inanilmaz kültürlü geliyor. O kadar boş ki...Bilemedim :)
Bak işte bilmedigim ordan belliŞiirlerin konusu sadece aşk olmuyor. Yoksa ben de romantik değilim
Çete, ajan diye tür mü var konu sahibiPolisiye mi demek istediniz? Ben de hiç sevmem polisiye. Ne kitap ne film falan hiç ilgimi çekmez bu türden olunca. Herkesin zevki farklı işte, kendinizi eksik hissedecek bir durum yok yani.
Mesela ben de Modern Edebiyat severim ama bu tarz kitaplar iyi bir film izlemekle eşdeğer bana göre. Okuduğum şeylerin çok bir şey kattığını düşünmedim hiç. Öyle bir bahsettiniz ki aşırı entelektüel ve kültürlü biri sandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?