Edebi erkek :))

Belki içine çeken seveceğiniz tarzı bulamamışsınızdır. Bende eskiden sizin gibiydim dersi derste dinleyen okumaktan ziyade dinleyiciydim. Ezberciydim hatta hatırlıyorumda lisede hiç okumazdım sınavlara iki saat kitapları okuyup ezberleyip girerdim. Ama edebiyatıda severdim nedense bilmiyorum farklı bir şeydi ne zaman bu alanı eğitim hayatıma soktum. O dünyayı keşfettim. Ama üniversitede ilk verilen Tutunamayanlar eseri travmam olmuştu 3 kere 5 kere okuyoruz ama anlamıyoruz yahu sonradan kendimizi geliştirince belli şeyleri öğrenince bulmaca gibi keyif vermeye başladı. En çok tatlı gibi gelende mitoloji, mit , tarih bunlar ayrı bir keyif veriyor. Yapılan çalışmalara kadar okuyup çözmeye çalışıyorum. Umarım sizide içine alan türü keşfedersiniz

Gariptir ama ben de edebiyat dersini severdim, biraz da çelişkili bir sevgi galiba çünkü kitap okumaktan sıkılıyorum, edebiyatın şiir kısmı daha cazip geldi bana, divan edebiyatına sarmıştım öğrenciyken, coğrafya dersinde haritadan yer göster deseniz gösteremem, Plevne'yle Preveze savaşı tarihlerini birbirine karıştırır çorba ederim ama divan edebiyatı dediniz mi akan sular dururdu, hele de ders saati şiir okunacaksa öğretmen bana okutsun diye gözünün içine bakardım

Galiba hatam tarzımı keşfetmek isterken seçtiğim kitaplar, benim gibi okumaktan sıkılan biri için 500-600 sayfalık kitaplar yanlış seçim gidip hep kalın kitaplara baktım 50 sayfayı bulmadan da kenara attım.
Kitap okumadığım halde kızıma sevdirdim, kendimde yaptığım hataya düşmediğim için sanırım zira ona önce 30-40 sayfalık kitaplar almaya başladım, bazen kısa hikayelerin bir arada olduğu çerezlik kitaplar verdim eline, bakalım belki ben de kitap zevkimi keşfederim, aslında ilgi duyduğum alanlar var ama kitaplaşmış hallerinden sıkılır mıyım diye tereddütteyim

Divan edebiyatını sevmişsiniz acaba Eski Türk Edebiyatı ile ilgili kitaplar mı araştırsanız. Bende yardımcı olurum eğer isterseniz

Eski sevgilim de edebiyatı çok seven biriydi. Şiir yazar, okurdu. Bence güzel şeyler de yazardı. Ben de edebiyatı çok severim. Birlikte şiir dinlemeyi o tarz şeyleri birbirimize paylaşmayı çok severdim. Tiyatroya sinemaya gitmeyi çok severdik çünkü aynı tadı alıyorduk zorakilik yoktu. O edebi erkek ilişkinin sonunda benle ilgili olan olmayan şeyler anlattı çevresine sjdndjdn yetmedi ilişkide saçma sapan psikolojik şiddet uyguladı. Konudan da anladığım kadarıyla bu arkadaşınız hava atmak amacıyla aman şöyle kitap okurum böyle kitap okurum havasında gibi. Hiç kasmayın kötü hissetmeyin herkes sevecek diye bi şey yok, ama siz sohbete ortak olamazken durup durup kitaplardan bahsetmesi can sıkıcı bence :/

Herkesin ilgi alanları farklıdır eşim tam bir tarih aşığı herşeyi bilir ben bilmem. Bende kişisel gelişime psikolojiye bayılırım çokta sorun olmadı arada sen niye bunları öğrenmiyorsun diyor bende sen neden bunları öğrenmiyorsan ondan diyorum gülüyoruz

öncelikle kaf dağına koyma bu erkeği. bir taraflarını kaldırırsın. birini etkilemek için zorla kitap okuyamazsın

Tesekkur ederim deneyecegim :)

Aşırı ayrıntıcı ya belki de o yuzdendir

Arkadaşım böyle bir erkekle görüşüyordu, hatta sıkılıyordu arkadaşım ay çok edebiyat parçalıyor diyordu. Bir ara ayrıldılar Çocuk mahvoldu sonra barıştılar filan derken evlendiler ve eniştemiz çok sağlam bir eş çıktı arkadaşın bütün saçmalıklarını tolere edebilen anlayışlı yardımsever olgun bir adam kendisi Allah razı olsun arkadaşım hayatının şansı olarak görüyor. Maşallah yani :)

Tesekkur ederim :)

Ya mesela ben birsey yapsam ayni bilmem ne gibisin diyip kitaptan bi karakter soyluyor.hava mi atiyor ciddi mi hic bilmiyorum .sizin hikayenizde de sonu cok guzel bekledim ama olmadi

Ahhahaha herkes gorundugu gibi çikmiyomuş onu anladik :))

Bazıları etkıleyıcı ama çogu deıl

Bu tarz bir evlilik gördüm, hiç anlaşamıyorlar, adam felsefe meraklısı kadın hiç alakasız, çok tartışıyorlar, kadını sürekli cahillikle suçluyor adam, kadında boş boş işlerle uğraşma diyor adama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…