Eden buluyor mu gerçekten...

YazYagmuru1

...
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2018
623
776
103
Boşaniyorum. Berbat bir evlilik sonrası. Arkama bakmamaya uğraşıyorum. Çocuğumdan sevgilisi olduğundan öğrendim. Rastlantı sonucu çocuğum bana o kadını gösterdi. Kadın çok güzel, çok sempatik. Tanımıyorum tabi. Lütfen yaralıyım zaten yorum yaparken sizde incitmeyin ama içim acıdı. Ben belasını bulmasını beklerken o gül gibi kızı bulmuş. Kendime acıdım, üzüldüm. Arada çocuk olmasa hiç haber almasam ondan keşke...Belki yeni diye böyle hissediyorum ama eden buluyor mu gerçekten???

Boşaniyorum. Berbat bir evlilik sonrası. Arkama bakmamaya uğraşıyorum. Çocuğumdan sevgilisi olduğundan öğrendim. Rastlantı sonucu çocuğum bana o kadını gösterdi. Kadın çok güzel, çok sempatik. Tanımıyorum tabi. Lütfen yaralıyım zaten yorum yaparken sizde incitmeyin ama içim acıdı. Ben belasını bulmasını beklerken o gül gibi kızı bulmuş. Kendime acıdım, üzüldüm. Arada çocuk olmasa hiç haber almasam ondan keşke...Belki yeni diye böyle hissediyorum ama eden buluyor mu gerçekten???
Ettiğini bulur mu diye düşünmek sizi geçmişe bağlar. Siz artık ileriye bakın.

Vay ş... adama mi desen kadına mi desen burda bilemedim yazıklar olsun ikisini de ya. Adam zaten adam değil kadın o zaten iyi olsa evli biriyle olmaz. Der insan bu adam benim için karısını aldatiyo başka gün de beni başkasıyla aldatır. Nasıl insanlar var ya.

Ne zaman ilahi adalet yerini bulur mu tarzı konulara denk gelsem aklıma direk şeyma subaşı geliyor. Er ya da geç hak eden buluyo mevlasınıda belasınıda.

Ne kadar tatlı, olgun ve güçlü bir kadınsınız. Umarım Allah sizin için çok güzel bir kader yazmıştır da “bu kadar güzel şeyi yaşayacak ne sevap işledim acaba” dersiniz. Evladınızla size çok mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum tüm kalbimle.

Siz hiç kalbinizi bozmayın. Zor ama o adam için bile kalbinizi karartmayın. Allah o kadar büyükki.. Hiç bilmeseniz bile çektirir cezasını..

%100 bulur tam herşeyi unuttup hayatınızı iyice düzene soktuğunuzda görüceksiniz çünkü ilahi adalet var hayatınızı düzene soktuğunuzda diyorum çünkü Allah size de seyretmeniz için fırsat veriyor sadece biraz zaman lazım merak etmeyin kimbilir belkide o çok güzel çok sempatik hanım ex eşinizden sıkılıp daha yakışıklısını ona tercih edicek yuva yıkanın yuvası olmaz kadar acayip işleyen bir mekanizma yok emin olun

İşte insan merak ediyor keşke birebir şahit olabilsek ilahi adaletin tecelliğine:KK51:

Tek yolu sabır 25 yaşındayım son zamanlarda farkındalığım epey arttı birinin bir zararı dokundu mu hemen icimi karartmadan kötü söz söylemeden susup Allaha havale ediyorum sonra uzaktan izliyorum öyle şeyler oluyor ki insan şaşırıyor kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyor

Gül gibi kızmı güzellik pes para etmez karekter önemli. Yuva yıkanın ocağa tütmez allahın sopası bir gün onada kalkar sen üzülme özgüvenli ol.. kimse için değil kendin için çocuğun için sağlam dur bu hayat böyle ne yazıkki kötüler hep kazanmaz..

Tek yolu sabır 25 yaşındayım son zamanlarda farkındalığım epey arttı birinin bir zararı dokundu mu hemen icimi karartmadan kötü söz söylemeden susup Allaha havale ediyorum sonra uzaktan izliyorum öyle şeyler oluyor ki insan şaşırıyor kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyor
Senin yaptığın olgunluğu beceremiyorum malesef ki.

Aynen sırrı çözenlerdensiniz tebrikler hiç kötü bir şey söylemeden Allaha havale edin en garanti yol

Genelde bulduğuna inanmıyorum. Hatta bulsun diye beklerken bulacağına hiç inanmıyorum. Sonuçta bir insanın üzüntüsü ile mutlu olunması da çok doğru değil hak hukuk konusunda o yüzden.
Belki de bana yaşlı adamlar alır seni anca dediği için böyle bir sevinme ihtiyacı hissetmişimdir. İnsan öyle şeyler yaşıyor ki vicdan, doğru yanlış ayırt edemiyor bazen...

Back
X