Eden buluyor mu gerçekten...

Bence bir an önce silkinin ve kendinize gelin!Eden bulmuyor kendinizi kandırmayın! Çok çok Allah'a havale edersiniz unutursunuz içiniz ferahlar.. Çok eskiden en takın arkadaşımın sevdiğini elinden almıştı bir kız ama ne alma..zaten seni sevmiyordu senden bana geliyordu biz evlenicez falan filan.Sonunda ne mi olmuş? yedi sene süren ilişki bitmiş ve kız başkasıyla evlenmiş...çocuğu çaldığıma değdi mi?hayır.Arkadaşım üzüldüğüne değdi mi? Boşveeeeer haydan gelen huya gider. Böyle insanların birbirini bulması senin için en hayırlısı yanı. Sen tevekkül et yeter 🎀

Aklıma demet Şener İbrahim Kutluay geldi. Vakti zamanında demet akalın İbrahim kutluayla evlenecekken, Demet Şener hortlayıp ikisini ayırıp evlenmişlerdi. Aradan 12yıl geçti demet Şener İbrahim kutlaayın kendisini aldattığını bas bas TV'lerde sosyal medyada çarşaf çarşaf ilan etti.O kadını da takip edip fotoğrafla belgeleyip mahkeme ye sunacak kadar zeki sandı kendini. Hakim demez mi senin bi zamanlar yaptığını, bi başkası aynen sana yaptı.Konunun özeti EDEN BULUR!!!

İlahi adalet her zaman yerini bulur,fakat bazen uzun zaman sürebilir. Umarım bu durumu en sağlıklı şekilde atlatırsınız. Ve hem sizin için hem de çocuğunuz için en hayırlısı olur.

Hayırlısi olsun bosverin artik ayrilmaya karar verilmis zaten. Sizde hayatiniza bakin bundan sonra. O da hayatini yasasin sizde. Herkes mutlu olsun.

Benim eski sevgilim vardı burda çok ağladım yuzunden.Ah etmiştim ona.Birsey yasa ki ömür boyu beni unutma demistim.Cocuklari olmuyormuş daha,tedavi görüyorlarmış.Uzuldummu hayir.Hos ben de güzel şeyler yaşamadım.Ben de suanki sevgiliden ayrilmak uzereyim.Ben de mutlu olmadım.

Öyle diyoruz ama bilemiyorum .
Bende boşandım ,eski eşimin hayatında biri oldugu ıcın -aşık olduğu için terk etti bizi. Hersey 24 saatte oldu.
Ben kısa süre sonra evlendim. 7.5 senedir evliyim . Eski eşimde evlendi ,herkesin hayatı yolunda gozukuyor.
Bızım ortak cocugumuz var ama bosandıktan sonra cocugumu hıc aramadı , maddı manevı yanımızda olmadı.
En buyuk ceza bu dıye dusunuyorum , ben cocuguma hayatımı verebıldım , ekmegımı ,paramı ,suyumu , kalbımı en onemlısı ona kardes verebıldım . O ne verebıldı ? Hiç.
[/QUOTE]
Olaya çok güzel bir açıdan bakmışsınız. Yani evladına babalık yapmak nasip olmadı 👍

Boşaniyorum. Berbat bir evlilik sonrası. Arkama bakmamaya uğraşıyorum. Çocuğumdan sevgilisi olduğundan öğrendim. Rastlantı sonucu çocuğum bana o kadını gösterdi. Kadın çok güzel, çok sempatik. Tanımıyorum tabi. Lütfen yaralıyım zaten yorum yaparken sizde incitmeyin ama içim acıdı. Ben belasını bulmasını beklerken o gül gibi kızı bulmuş. Kendime acıdım, üzüldüm. Arada çocuk olmasa hiç haber almasam ondan keşke...Belki yeni diye böyle hissediyorum ama eden buluyor mu gerçekten???
Ah etmemiş dahi olsanız, sizin sessizliğiniz, üzülen kalbiniz, dökülen gözyaşınızın her biri bir ah hükmünde. Ve böyle zamanlarda emin olun adalet daha çabuk tecelli ediyor.
Eşiniz ölmüş olsa belkş daha az üzülürdünüz. Çünkü geriye tatlı anılar bırakmış olacaktı size. Onu özlemle anacaktınız. Ancak şu an o anıları da, ona dair güzel düşüncelerinizi de yok edip gitmiş. Sizin gibi bir kadını kaybettiği için o üzülsün. Erkekler yaşayarak anlayan varlıklar. Kapıldığı o kadında zamanla sizi aramaya başlayacak. Şu bir geçek ki herşeyi sizde, sizinle yaşadı. Üstünü örttüğünü sansa bu duygu zamanla günyüzüne çıkacak. Ve o, bu duygularla mücadele etmeye çalışacak, pişman olacak.

Back
X