Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mihracecim merhaba inşallah hayırlı olur senin için birşey sormak istiyorum trakya üniversitesinde yeniden başlandımı aşılama ve tüp bebek yöntemlerine ve gittiğin doktordan memnunmusun geçen yıl ben orda tedavi görüyordum ancak kasımda tedaviye başlamak için gittiğimde benimle beraber bebek için tedavi görecek olan diğer hastalarında tedavisi durdulmuş öyle demişdi doktor şuanda yeniden başladıysa sana bir sormak istedim biliyorsun üniv. hastanesinde sabit doktor yok hafta hafta doktor değişikliği oluyor.
merhaba kızlar.ben de fakültede Cenk Beye 2. aşılamamı yaptırdım.bir hafta sonra tahlil yaptırıcam.bakalım sonucu büyük bir merakla bekliyorum...
slm mihrace fakültede Cenk Beye özel mi gidiyorsun birde aşılamanın maliyeti ne kadar oluyor arkadaşım sıkıntı ne neden aşılamayı uygun gördü doktorun ben sibele hanıma gidiyorum bu ayda bebiş gelmezse aşılama yaptıracayım ama kim daha uzman bu konuda o kadar zorki karar vermek işimiz zor ALLAH yardımcımız olsun işalllah sende ALLAHIN izniyle bebişini kucagına alırsın
mihracecim evet 2009 yılında öyle bir durum oldu malesef tedaviyi durduklarını söylediler hatta tedavi için yeni araç gereçlermi ne gelecek o yüzden bu araç gereçler gelene dek durdurulduğunu söylemişdi. Artı sperm tahlilini analiz eden kadın doktor da o yıl ameliyat olmuş onunda ne zaman geleceği belli değil demişdi. Bakalım yavrumun patoloji sonucu çıkdı. Pazartesi günü doktora gidicem. ne dicek gerçekden burası küçük yer olduğu için doktor seçme durumu daralıyor devlet sadece 2 hak veriyormuş iğneleri ödeme konusunda ben o hakkımı doldurdum olurda yeniden tedaviye başlarsam iğne yazdıkları zaman iğne parasının hepsini ödicez. Aslında devletin bu duruma el atması lazım yani zaten iğneler çok pahalı birde 2 hak veriyorlar geri dönüp tedavi parasıda ödüyorsun gerçekden bizim gibi insanların durumuna ALLAH YARDIM ETSİN
evet arkadaşım özeline gidiyorum Cenk beyin.zaten hemen polikliniğin yanında odası.aslında çok büyük bir problemimiz yok bizim görünürde.ufak tefek kistler vardı bende.yumurta çok büyümüyormuş o yüzden.eşimin sperm sayısı ilkinde biraz düşüktü( 18 milyon) o yüzden aşılama yapmıştı ilk seferinde.martta yaptırdığım tutmadı.sonra biz mecburen ara verdik burda değildik.o esnada biz bazı kürler denedik eşime ve bana.bitkisel şeyler.son sayımda 54 milyona çıktı değerleri.ben de bu ay gonal f iğnelerinden kullandım ve çatlatma iğnesi vurdurdum.doktor şansımız çoğalsın diye aşılama yaptı yoksa sperm sayısı gayet iyiydi.ben de teklif etmiştim zaten.yüzde 10 bile etkilese iyidir bence.gelelim maliyetineöyle korkulacak meblalar değil.ben emekli sandığına bağlıyım zaten . o yüzden aşılamaya para ödemedim.150 tl doktorun özel muayene ücreti zaten.aşılamada kullanılan kataderi ben ilkinde 200 milyona ( o da zorla) bir medikalciden almıştım.bu sefer şanslıydım.tanıtım için hastaneye bırakmışlar bir kaç tane ben hastaneden 40 liraya aldım
iğneler pahalı ama ona da rapor çıkarırsın olur biter, onlarda çok tutmuyo.60 tl de çatlatma iğnesi eğer kendi paranla alırsan. raporla alırsan başka tabi.çok daha az ödersin.yani özel hastaneden çok çok daha az maliyeti oluyor.özelde galiba aşılama işlemi için de ücret alıyorlar değil mi.bir de bu Sibel hanım hangi sibel hanım arkadaşım.özeldeki mi, selimiyedekimi anlamadım ben şimdi.gerçi devlet hastanelerinde aşılama yapılıyor mu onu da bilmiyorum ama...işte bu da benim hikayem.görünürde çok büyük birşey yok elhamdülillah ama olmayınca olmuyor işte.dualarımız herkesle...
tıkalı durumda daha zor gecermiş çok zordu ama yapılması gerekiyordu psikolojimi yeni yeni topluyorum ama deydi neyseki ne zaman belli olacak senin sonuçların ilk aşılaman neden tutmadı acaba ama vardır bir hayır