• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Edirnede aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
epilayonun ücreti mi yoksa genel cerrahi doktorun ücretimi

gene cerrahi doktoru 22 tl

epilasyonda aylık 570 ödiceksin dedi kollar yüz göğüs göbek ve genital bölgenin üstü

genel fiyat verdiler haftaya doktorla görüşücem sonra bakalım başlamak istiyorum biran önce

iyi akşamlar kızlar... herkeste bir doktor telaşı var bakalım :9: gelişmeleri buradan takip edeceğim yazın buraya olur mu... ben bugün gördüm kırmızı kartı 3 gün önce geldiler.doktoru aradım ulaşamadım.2 ay ara vereceğim.sonra son bir aşılama ve tüp bebek yaza da...şimdilik niyetim bunlar...

ne güzel canım ya maşallah diyeyim kırmızı kartı görmüşsün bende o kadar çok istiyorumki kendiliğimden adet olmayı bekliyorum olmazsam yine ilaca talim edicez

iyiyim bende.şimdide diyet bölümüne sardım.kendimi böyle mutlu edeyim bari :) eğer cenk beyin önerdiği doktora gidersen buraya yaz olur mu, bakalım o ne diyecek.ben mart ayına kadar düşünmüyorum,ondan sonra son bir kez daha aşılama yaptırcam .sonrası olmazsa tüp bebek....

kızlar ben fikrimi tamamen deyiştirdim istanbulda gidicem doktora bahçeci klinigine prf dr mustafa bahçeci ve aşılama yaptırmayacagım tirek tüp bebek

kızlar ben fikrimi tamamen deyiştirdim istanbulda gidicem doktora bahçeci klinigine prf dr mustafa bahçeci ve aşılama yaptırmayacagım tirek tüp bebek

bence en iyisini yaparsın.imkanın varsa bir dakka bile durma.aşamalarını yaz olur mu.fiyatlarıyla beraber.ben de yaza düşünüyorum ama bilerek araştırmıyorum.daha şimdiden fikrimde onlar olmasın istiyorum...güzel haberlerle dönersin inş.

işallh bakalım hayırlısı olsun canım imkanları zorlayacagız yüp bebek daha şanslı sanki neticede aşılamayıda özelde olacaktı yani oda masraf istanbul maliyeti fazla ama tam manasıyla araştırılır nedeni dua et

mrb ben ankarada oturuyorum bende eylulde yaptırdım fakat tutmadı şımdı 2,yaptırmaya korkuyorum senın noldu

kızlar bılgısı olan varmı 2. yaptırmadan dınlaenmek gerekıyormu

yaptırdım dediğin aşılamamı tüp bebek mi anlamadım.ama aşılama için kist oluşmadığı müddetçe beklemek gerekmiyor.tüp bebek için ise benim bildiğim 3-4 ay sonra tekrarlanabiliyor.aşılaması tutan o kadar az insan duydumki.artık çok ta yararı olduğuna inanmıyorum.imkanım olsa bi dakka durmam.direkt tüp bebek yaptırırım...

sariyecim senin için hayırlısı olsun ancak sürekli istanbula gelip gitmek zor olmıcakmı yani yol çekilmiyor ya ayrıca adetlerin düzenli bildiğim kadarıyla bence bir kere daha dene derim yada trakya üniv. gidebilirsin aşılama yapılmaya başlanmış normal kadın doğum bölümünün infertilite bölümünde

els bir sorun olmaz yaptırabilirsin ayrıca göbekde kullanılan iğneler biliyorsun rahim içi tabakasını sağlamlaştırıyor ve yenileyor 2. kerede belki Allahım inşallah emeklerinin karşılığını verir

fakültede siberlerin şekilir baştır kuyruktur vs... incelenmesi yapılıyormu? birde sibel hm ve aydın kayada aklımda var onlarda cazip geliyor fikirlerinizi alabilirmiyim

fakültede siberlerin şekilir baştır kuyruktur vs... incelenmesi yapılıyormu? birde sibel hm ve aydın kayada aklımda var onlarda cazip geliyor fikirlerinizi alabilirmiyim

malesef bımlkaıyor arkadaşım sadeces ayıya baktılar bizde.ama üroloğa gidip tam bir tetkik itsersen o başka.orda bakabilirelr.bizde o şekied lgitmeyi düşünüyoruz emin olmak için...istanbulda kalacak kimsen varsa bence istnabula git.topu topu 15 gün nihayetinde.birşey olmaz.tecrübe de çok ömenli.kimbilir tüp bebek merkezlerinde yılda kaç hasta geliyo.artık kimde neyi bakacaklarını çok iyi biliyorlardır.bence buralarda oyalanma direkt istanbula git derim....

geçen yıl yaptırdığımızda sperm testini herşeye bakmışlardı hem ürolojide hemde normal kadın doğum doktoruda istemişdi bunuda ayrıca yaptırmışdık ve herşeyini incelemişlerdi baş kuyruk yapı anomolisi ileri hareketelilik,normal hareketlilik, yavaşlığı ama bu sene işleyiş nasıl bilmiyorum aşılama yapılan bir hastanede muhakkak sperm tahlilide ince yarıntıısına kadar bakarlar çünkü aşılama için sperm yıkama işlemi oluyor ya bu işlemden sonra asıl spermin ileri ve yavaş hareketliliği ortaya çıkıyor

canım ben aydın kayayı sordum ekol hastanesine oda çalışıyormu burda diye yok dediler burayla anlaşmalı sadece hastalarının doğumunu burda yapıyor dediler bana yani özel muayenesine gidicez hiç sormadım muayenesi ne kadar diye

Back
X