• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Edirnede aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar cenk beyden bahsetmişsiniz fakültedemi o ama fakülte cumartesi günleri çalışmıyor dimi

Son düzenleme:
canım sperm testini baş kuyruk yapısıda dahil olan testi nerede yaptırdın ocak ayına kadar aşılama düşünüyorum edirnede olmazsa ocaktan sonra izin alıp istanbul olur herehalde devlet hastanesinde yaptırdık sadece hareketlilik ve sayı çıktı acaba ayrıca belirtmek mi gerekiyor

canım biz hem trakya üniv. 2 kere yaptırdık birde ekolde yaptırmışdık yani

valla canım fiyatını bilmiyorumki çünkü aşılama ücreti ile beraber yaptırmışdık istersen tel aç ekole hastaneninizde ayrıntılı sperm tahlili yapılıyormu yapılıyorsa ücretini öğrenebilirmiyim de

kızlar birisi ekolde mehmet ali beyin fiyatını sormuş o 100 tl alıyor ben geçen cumartesi gittim ben berna hanıma gittim ama yanımda mehmet ali beye çıkan birinden 100 tl aldılar

kızlar birisi ekolde mehmet ali beyin fiyatını sormuş o 100 tl alıyor ben geçen cumartesi gittim ben berna hanıma gittim ama yanımda mehmet ali beye çıkan birinden 100 tl aldılar

canım bende berna hn gidiyorm ancak tedavi görürsem ona gitmicem artık bende sordum fiyatını prof. 120 demişlerdi Allah Allah indirmişler demekki ücreti

kızlar fakültedeki füsun hanım hakkında bilgisi olan varmı

canım benim tam bilgim yok ama sanırım riskli gebeliklerle ilgileniyor kendisi aynı cenk bey gibi yanlış görmediysem trakya üni. hastanesi sitesinde öz geçmişinde okumuşdum bu bayan prof. sanırım meil atabilirsin yani meil adresleri var o sitede

Arkadaşlar merhaba,
Siteye yen, üye oldum ama forumları pasif olarak takip ediyordum.
Ben de Edirne'deyim ve lh seviyem yüksek olduğu için 1,5 senelik evli olmamıza rağmen hamile kalamıyorum.
Ekol2 e Berna Hanıma gidiyorum.
spermiyogramı 60 tl ye, hormon testlerimi de hormon sayısına göre neleri istediyse doktor hanım işte tanesi 8 tl den 32 tl ye yaptırdık.
Çok endişeliyim; bu ay ilk defa klomen ovitrelle kullandım. 4 aralıktan itibaren de crinone kullanıcam. Aklıma takılan şey şu Berna Hanım bana klomeni kullandıktan sonra yumurtan güzel gelişmiş dedi. Üç gün ama 1 er gün arayla ilişki önerdi. bu sürecin sonunda da crinone kullanmamı söyledi. Ama yumurta çatlamış mı diye bakmak için yeniden çağırmadı. Yani yumurta çatlamadıysa crinone kullanmamın bir mantığıı var mı bilmiyorum.
Bu ay da hamile kalamazsam psikoloji falan kalmayacak sanırım.
Aklımdan çıkaramıyorum.
Sizce Edirne'deki en iyi kadın doğumcu kim?

Bir de sabahtan beri sağ yumurtalığımda bir ağrı var ve evet akıntım sünecek şekilde yumurta akı kıvamında bu gün ama ovitrelleyi vurulalı 70 saat oldu neredeyse yumurtam b u gün çaylamış olabilir mi? ama malesef eşim evde yok. yarını beklemek zorundayız. Şansım kalmayacak mı sizce bu ay için.

canım merhaba inşallah en kısa zamanda sonuç alırsın bende bernaya gidiyorum şuanlık ama sanırım mehmet ali bey yada trakya üniv. geçicem bernayı bırakmayı düşünüyorum. benimde 23 nisanda aşılamamı yapmışdı ancak 22 eylülde 24 haftalık yavrumu kaybettim hastanede yattım 3 gün aklım karışık aslında şuanda dinlenme dönemindeyim ancak yine kendilimden gebelik oluşmazsa bu dediğim doktorlara gidicem yeniden tedavi için

kızlar belim gelişmelerden bilgi vereyim iki gün öncefakülteye gittim prof olsun diye fusun hm gittim hanım efendi hangi zihniyeyle söyledi bilemiyorum beni kabul etmedi dün tekrar gittim vay efendim dün çok sinirliymişte bundan sonra inferlite hastası kabul etmiyorum diyor yani resmen paramla rezil oldum sonra inferlite doktoru var ona gittik bu ay raporlar yetişmez diyer ay iyne tedavisi uygulayacagımyumurtaların gelişmesi yeterli olmaz dedi kıritik dedi ben 5 ay yumurta takibim yapıldı doktorum hiç öyle birşey söylemedi aslında benim sorunum güven doktor beni konuşmasıyla durumum hakkında beni ikna etmeli konuşmayı bıarak dogru düzgün bilgi bile vermedi dün psikolojim çok kötüydü arkadaşlar sonra kendi kendime düşündüm ve bu süreçten çok yıprandıgımı kendimi ve eşime işkence yaptıgıma karar verdi arkadşlar şu bir gerçekki herşeyden evvel benim psikolojil dururmum önemlive nisan ayına kadar hiç bir tedavi ye gitmeyeceyim bedenen ve ruhen dinleneceyim nisan ayına kadar olmazsa sınavlarımdan sonra istanbula giderim

kızlar birde aşılama yaptıranlar ilaç kullandıktan sonra mı aşılama oldu yoksa igneden sonra bilgi verirseniz sevinirim

canım ya ne biçim bir doktormuş o geçmiş olsun bir hastaya nasıl böyle davranabilir özellikle bizim gibi durumu hassas olan hastaya başhekimliğe çıkıp şikayet etseydin canım. 200 tlye yakın birde para veriyorsun bedevadan kazanılmıyor yani ay çok kkkk sinirlendim bende ya şimdi ben bunu eşime anlatsam tövbe der bir daha asla göndermez beni traya üniv hastanesine

canım benim yumurtam 18-19 mm ulaşınca çatlatma iğnesini vurdu doktorum sonra işde aşılamam olmuşdu eyer seninde yumurta takibin belli bir süre yapıldıysa iğnelere geçeceksin anca bizi iğneler paklar

canım ya ne biçim bir doktormuş o geçmiş olsun bir hastaya nasıl böyle davranabilir özellikle bizim gibi durumu hassas olan hastaya başhekimliğe çıkıp şikayet etseydin canım. 200 tlye yakın birde para veriyorsun bedevadan kazanılmıyor yani ay çok kkkk sinirlendim bende ya şimdi ben bunu eşime anlatsam tövbe der bir daha asla göndermez beni traya üniv hastanesine

canım benim yumurtam 18-19 mm ulaşınca çatlatma iğnesini vurdu doktorum sonra işde aşılamam olmuşdu eyer seninde yumurta takibin belli bir süre yapıldıysa iğnelere geçeceksin anca bizi iğneler paklar

benim de 18-20 oluyordu ama bu çok sınırda oldugunumu gösterirki anlamadım doktota diyorumki hocam bu siperm testi tam deyil şekil olarak incelenmemiş bana dediyi cevap çok enterasan bir sorun çıkmaz yapılmadan nasıl kestirebiliyor labaratuar için gittim karşılaştıgım durum bu sinirlerim çok bozuldu kaçgündür yaşadıklarımdan sonra

Back
X