Edirnede Doktor ve Hastane tavsiyesi, ltfen

azalea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
112
1
96
Edirne
edirnede doktor arıyorum,çok fazla seçeneğimiz yok sanırım ,bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.edirne nin ilçelerindede olabilir:Saruboceq:

edirne de dr bulamadım ben kafama göre.erkek istemiyorum.bayanlarında hemen hemen hepsini gezdim:) şimdi bir kontrolde sibel pekdemir'e diğerinde berna yalnız'a gidiyorum.sen bulabıldın mi cnm?

tek kelime ile
ekol hastanesi nden ümmühan tütüncü
çok bilgili, deneyimli vede eli çok hafif.. vede sürekli kendini güncelliyo..

ben çok memnunum kendisinden.. bana soran herkesede gönül ferahlığı ile tavsiye edeceğim tek dr

normal dogum yanlıs hatırlamıyorsam 585 sezeryan 375 ama epidural istersen 250 daha ekliolar

bu fiyat devletin karsıladıgından sonra ödeyeceğimiz fiyat.dr girer mi bilmiyorm cnm ama girmeyecekse ne die o kadar para verelim ki??bence giriyordur

bu fiyat devletin karsıladıgından sonra ödeyeceğimiz fiyat.dr girer mi bilmiyorm cnm ama girmeyecekse ne die o kadar para verelim ki??bence giriyordur

bazen doktor girmek içinde ekstra para alıyor yoksa gelmiyor ebeler yada nöbetçi doktor bakıyor

haklısın cnm eger dr o hastanenın kadrosundaysa almıolarmıs ama deilse alıolarmıs

peki bişi sorcam bebişi olanlara ,sizce istanbuldan doktor bulup oraya gidilirmi riskli bi seçimmi istanbul .

haklısın cnm eger dr o hastanenın kadrosundaysa almıolarmıs ama deilse alıolarmıs

benim olduğum yer edirneye 1 saat uzaklıkta ben ağrısız doğum istiyorum kısmetse sanırım bunun içinde randevu veriliyormuş ben ise ağrılar gelince gidiliyor sanıyordum o yüzden hastaneye zamanında yetişememe endişesi taşıyorum neden bu doktor hakkında yeterli araştırma yaptınızmı acaba bide normal doğum ücreti bana çok pahalı geldi

hiç bilmiyorm cnm ama özelde calısanların dr.ların olmuyor die biliyorum ben

bazı doktorların oluyor haftanın belirli günleri hastane ile anlaşması oluyor ilk doktorumdan memnun kalmayınca şimdi çok güvenemiyorum her doktora hastaneye doğumu sen nasıl yapğacaksın doktorunla konuştunmu açıklayıcı mı sana karşı

biz daha konusmadık dogumu erken cünkü daha.ben memnunum dr.dan sordugum sorulara hep acıklayıcı cevap verıo basından savmıyor yani.zaten sormadan da sölüyor bazı seyleri.sen edirnede misin cnm tekirdagda mı?

biz daha konusmadık dogumu erken cünkü daha.ben memnunum dr.dan sordugum sorulara hep acıklayıcı cevap verıo basından savmıyor yani.zaten sormadan da sölüyor bazı seyleri.sen edirnede misin cnm tekirdagda mı?

ben tekirdağ ilçesindeyim edirnede tekirdağda 1 saat uzaklıkta tekirdağda içime sinen kimse olmadı

valla dr bnm içime sindi ama dogum parasını cok alıyorlar.ben kütahyalıyım aslen orda ekoldan cok daha üstün bir hastanede dogum ücreti 75 tl burda 600 diyorlar ama saymadıkları seyler var gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…