- 11 Şubat 2009
- 278
- 25
- 118
agrısız için 250 lira daha alıyorlar.sen normal mi düşünüyorsun sezeryan mı?
ekol hastanesınde normal dogumda bı olay olmus önceden o yuzdenmiş die duydum ben ne alakaysa.eger dr.un erkek olması farketmez dersen trakya hastanesi hiç ücret almıyor
benm sordugumda sezeryan 375 normal 585 epidural istersen 250 daha ekliyoruz dediler
ben de sordum hersey dahil mi die :) normal dogum tek gece sezeryanda 2 gece kalınıyormus.ek ücret alınmaycakmıs hiç bişi için ama eger fazlaan kalmak istersen yada kalmak zorunda kalırsan tek gecelik yatak ücreti 150 liraymıs.yuh dedim içimdne valla.bnm bebeiş erkek sünneti sordum 550 dedi.senınkının cinsiyeti ne??
refakatçi dahil ben de istiyorm esımın doguma girmesini.15ınde randevum var gıdınce sorcm.baz hastanelerde bebege hastane cıkısını falan giydiryorlar onu mu diosun?ekolde yok herhalde cunku ben orda dogmus bebek resımlerıne baktım verseler hepsinde olurdu
ben netten hasta odalarının fotolarını buldum aynı devlet hastanesi gibi ne halı var ne bişi.dogum olunca süslüyorlarmı acaba?trakyanın odalarına baktım süper ve dogum odalarını süslemişler.ve ücretsiz.
tmm cnm öğrendiklerimi yazarım inş
ayy inanmıyorunm yha ne zamıymıs bu yhasanki cok ucuzdu da.off yha iice zorlaştırıolar herseyı moralım bozuldu valla.sen ne yapmayı düşünüyorsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?