Edirnede Doktor ve Hastane tavsiyesi, ltfen

banada çok pahalı geldi ben ağrısız doğum istiyordum ama fiyatları yüksek daha ekstrası çıkar bence

agrısız için 250 lira daha alıyorlar.sen normal mi düşünüyorsun sezeryan mı?

ekol hastanesınde normal dogumda bı olay olmus önceden o yuzdenmiş die duydum ben ne alakaysa.eger dr.un erkek olması farketmez dersen trakya hastanesi hiç ücret almıyor

benm sordugumda sezeryan 375 normal 585 epidural istersen 250 daha ekliyoruz dediler

ben de sordum hersey dahil mi die :) normal dogum tek gece sezeryanda 2 gece kalınıyormus.ek ücret alınmaycakmıs hiç bişi için ama eger fazlaan kalmak istersen yada kalmak zorunda kalırsan tek gecelik yatak ücreti 150 liraymıs.yuh dedim içimdne valla.bnm bebeiş erkek sünneti sordum 550 dedi.senınkının cinsiyeti ne??

benimkide erkek ben sünnet yaptırmam ama refakatci dahil mi bde ben eşiminde girmesini istiyorum doğuma kabul ederler mi bazı hastaneler bebeğin giyim bakım ücretinide karşılıyormuş duydunmu

refakatçi dahil ben de istiyorm esımın doguma girmesini.15ınde randevum var gıdınce sorcm.baz hastanelerde bebege hastane cıkısını falan giydiryorlar onu mu diosun?ekolde yok herhalde cunku ben orda dogmus bebek resımlerıne baktım verseler hepsinde olurdu

ewet bezi maması çıkışı nı o kadar para alıyorlar bi yerde bi fark vardır inşallah:)

ben netten hasta odalarının fotolarını buldum aynı devlet hastanesi gibi ne halı var ne bişi.dogum olunca süslüyorlarmı acaba?trakyanın odalarına baktım süper ve dogum odalarını süslemişler.ve ücretsiz.

sen 15 inde gittiğinde araştırır mısın bunları ben ağustos sonu gibi gidecem çünkü fikirlerimizi birbirime aktaralım

ayy inanmıyorunm yha ne zamıymıs bu yha sanki cok ucuzdu da.off yha iice zorlaştırıolar herseyı moralım bozuldu valla.sen ne yapmayı düşünüyorsun??

ayy inanmıyorunm yha ne zamıymıs bu yha sanki cok ucuzdu da.off yha iice zorlaştırıolar herseyı moralım bozuldu valla.sen ne yapmayı düşünüyorsun??

ne bileyim çok pahalı geldi en iyisi devlet galiba karnemiz var eşim gitmeyi dşünüyorama ben vazgecebilirm

cnm ben gittim bugün kontrole.sezeryan da normalde 775 olmus.epidural istersen yıne 250 daha verıomussun.orda bi bayan vardı 20 gün önce 650ye dogum yapmıs.ya her 15 günde zam geliyor yada 575 dedikleri doğuma 650 verip cıkıosun.ben cok gıcık olmaya basladım bu hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…