Edirnede Doktor ve Hastane tavsiyesi, ltfen

valla ben devlet hastanesine de düzenli gittim ama orası da karısmıs anlamadım.kütahyaya gitmek istiyorum oranın devlet hastanesinin sartları burdakınden kat kat ii.ama bu saatten sonra dr.lar kabul eder mi bakmayı??sonra da diyorum zaten devlette dogum yaparsam ebe dogurtacak dr deil.bi dr var tanıdıgımız özelde calısıo kendisi.sorduk ona dio bence devlette dogur sartları ii hem ebeler daha yatkın oluyor die.iice kafam karıstı valla.

aynen benimde öyle ama doktorda baya para alıyor diye biliyorum devlette doğum için sen ekoldeki doktorla görüştünmü

dr karısmıyormus para işine muhasebeyle görüşün dedi...bugün bi arkadas ekolü aramıs epidural 300 demişler..1 günde yıne 50 lira zammı yaptılar acaba :))

Özel Trakya Hastanesinde bir arkadaşım doğum yapmıştı hiç memnun kalmadı zaten bina hastane olarak yapılmamış otelden hastaneye döndürülmüş, ayrıca arkadaş dr ların ilgisizliğinden şikayet etti.

Son düzenleme:
merhabalar,
aynı konuları ben de araştırıyorum. ekole gidiyordum ancak vazgeçmek üzereyim. yakınlarda kürtaj operasyonum oldu ve 575 tl ödedim, karne geçerli olmadı. Özel trakyada geçerli oluyormuş meğerse..bilemiyorum araştırıcam, neyse.. Doktorlardan bahsetmişsiniz. Çok isteyerek gittiğim ümmühan hanımdan memnun kalamadım.Şimdi aydın bey ve sibel hanımı düşünüyorum bakalım..
Ayrıca her doktor ve her hastane için memnun olan da vaaaaar, olmayan da... Denemek ve görmek gerekiyor.

ben ekolde selda hanıma gidiyorum ve çok memnunum.ümmühan hanımı da iyi diye duymuştum.doktordan kaynaklanan bi problem mi yaşadım?

ben ekolde selda hanıma gidiyorum ve çok memnunum.ümmühan hanımı da iyi diye duymuştum.doktordan kaynaklanan bi problem mi yaşadım?

selam,
aslında ben ekoldeki tüm kadındoğumculara gittim. selda hanım bilgili ve iyi bir doktor, ancak çok ciddi ve prensipli geldi bana, ne bileyim katı kuralları var sanki.. Ama ona tekrar gitmeyi düşünebilirim, doktordan samimiyet beklemek biraz ikinci planda kaldı benim için, hem üstelik belki devam etseydim kendisine, o samimiyet kendiliğinden gelişebilirdi aramızda..

berna hanım da iyi, güleryüzlü, ona da gidebilirim..

ümmühan hanım da öyleydi benim için. Alsında hepsi hakkında iyi şeyler duymuştum.
Ama insanın başına aksi birşey gelince doktorun fonksiyonu ortaya çıkıyor. Ümmühan hanım kürtajımdan sonra bana açıklama yapmadı ilginçtir, ben tüm araştırmalarımı ona sorup cevap bekleyince de havamı aldım açıkçası... işte bu noktada üzücü oldu benim için. o yüzden kendisine bir daha gitmem, tavsiye de etmem.. Ben bu işin okulunu okumadım, doktor olan o, ukalalık etmem, ama sorduğum sorulara da yanıt alamadıysam olmaz olsun derim.

Sorun biraz da ekolde, pek özel hastane gibi değil artık, işin ticaretine bakıyolar sanki..yazık..ama napalım temiz diyoruz, doktoları iyi diyoruz gidicez mecburen...

senin hamileliğin ne kadarlık?

evet ekol doğum hastanesi olmuş durumda.hamileliğimin başında bende ümmühan hanıma gitmeyi planlamıştım ve 2 kez gittim de.ama şansmıdır aksilikmidir ikisindede yoktu.bende selda hanımla devam etmeye karar verdim.evet prensipli ama aklıma takılan her türlü soruyu rahatlıkla sorabiliyorum bazen bunaltıcı da oluyorum ama beni sıkılmadan dinliyor.ben 27. haftadayım.Allaha şükür hiçbir problemim yok. Kürtaj oldum demişsin.şuan hamilelik durumu var mı yoksa kontrol için falan mı doktor düşünüyosun?

27 haftalık olmuş maşallah!
şu an hamilelik durumum yok, kontrol için düşünüyorum, eğer rahimde sorun yoksa da ilk fırsatta hamilelik düşünüyorum.. bakalım.. şimdi adet görmeyi bekliyorum, bitsin ondan sonra doktora giderim.. selda hanımın muayene süresi ne kadar oluyor? yani hemen bakıp gönderiyor mu yoksa uzun uzun ilgileniyor mu?

hadi hayırlısı.muayene sürelerimiz 10 15 dk.bunun büyük çoğunluğu ultrasonda geçiyo tabi:) geri kalan sürede de o hafta yapılacak takipler,benim sorularım gibi şeylerle geçiyor.Yalnız bazı test sonuçları o gün çıkmıyor.doktorumun veya hemşiresinin çıktığı zaman beni arayıp bilgilendireceği söyleniyor.bu hiç olmadı.sonucu her zaman bir sonraki kontrolde öğreniyorum.bilemiyorum belkide hiçbir problem olmadığı içindir.Bir tek bu yönden biraz ilgisiz geldi bana.Ama genel olarak çok çok memnunum.geçen doktor ziyaretimde aç karnına bir tahlilim vardı.ve bünyem kaldıramadı fenalaştım.Doktorum saniyeler sonra başımdaydı ki o gün bi hayli yoğundu.benim paylaşımlarım bu kadar.mutlu haberlerini bekliyorum.inşallah en yakın zamanda olur:)

teşekkürler gulsem_22,
verdiğin bilgilerin faydası oldu gerçekten,
selda hanımı düşünebilirim, yani seninle böyle ilgilenmesi çok olumlu. senin adına sevindim.
fenalaştım demişsin, üzüldüm ya geçmiş olsun, şeker yüklemesi falan mıydı?
bu arada tahlil sonuçları için aramamalarının sebebi kötü çıkmaması gerçekten de, merak etme, endişelenme.. bir sorun olursa mutlaka ararlardı çünkü..
hayırlı hamilelikler sana da ,
görüşmeye devam :)
iyi akşamlar

ben çikolata kisti ameliyatı olucam, henüz çocuğum olmadığı için bir sorun yaşamaktan korkuyorum, tıp fakültesine gittim ama memnun kalmadım, sadece ameliyat olmam gerektiğini söyledi, daha ilgili, en azından sorularıma cevap verecek bir doktor araştırıyorum. hangi doktoru önerirsiniz?

selamlar.edirneye tasınalı 3 ay oldu.burda tavsiye uzerine ekol hst.nden selda hanıma gıttım.gercekten cok bılgılı ve guleryuzlu bırdoktor.doğum için istanbula gıdıcektim ama selda hanımı tercih ettim.
umarım tercihimde yanılmam:))

kızlar moralinizi bozmak istemem ama konu kadın doğum olunca dr.ların cogunun gözü paradan baska bir sey görmüyor.hamileyken edirnede gitmediğim bayan dr kalmadı kendıme göre birini bulamadım gittim kütahyada dogum yaptım.orda ki dr.a da önce güvenmemiştim ama sonrası cok ii oldu cok şükür.edirnede en ii bence berna ve selda hanım.umarım hemencik kolay kolay dogurursunuz kızlar..

iyi dileklerin için teşekkür ederim.herşeyin hayırlısı olsun.dogum yaklaştıkça etrafımı bır korku sarmaya başladı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…