valla ben devlet hastanesine de düzenli gittim ama orası da karısmıs anlamadım.kütahyaya gitmek istiyorum oranın devlet hastanesinin sartları burdakınden kat kat ii.ama bu saatten sonra dr.lar kabul eder mi bakmayı??sonra da diyorum zaten devlette dogum yaparsam ebe dogurtacak dr deil.bi dr var tanıdıgımız özelde calısıo kendisi.sorduk ona dio bence devlette dogur sartları ii hem ebeler daha yatkın oluyor die.iice kafam karıstı valla.
dr karısmıyormus para işine muhasebeyle görüşün dedi...bugün bi arkadas ekolü aramıs epidural 300 demişler..1 günde yıne 50 lira zammı yaptılar acaba :))
yok ben aradığımdada 300 demişlerdi
merviş nerelerdesin ne yaptın hala ekole mi gidiyorsun
ben ekolde selda hanıma gidiyorum ve çok memnunum.ümmühan hanımı da iyi diye duymuştum.doktordan kaynaklanan bi problem mi yaşadım?
evet ekol doğum hastanesi olmuş durumda.hamileliğimin başında bende ümmühan hanıma gitmeyi planlamıştım ve 2 kez gittim de.ama şansmıdır aksilikmidir ikisindede yoktu.bende selda hanımla devam etmeye karar verdim.evet prensipli ama aklıma takılan her türlü soruyu rahatlıkla sorabiliyorum bazen bunaltıcı da oluyorum ama beni sıkılmadan dinliyor.ben 27. haftadayım.Allaha şükür hiçbir problemim yok. Kürtaj oldum demişsin.şuan hamilelik durumu var mı yoksa kontrol için falan mı doktor düşünüyosun?
kızlar moralinizi bozmak istemem ama konu kadın doğum olunca dr.ların cogunun gözü paradan baska bir sey görmüyor.hamileyken edirnede gitmediğim bayan dr kalmadı kendıme göre birini bulamadım gittim kütahyada dogum yaptım.orda ki dr.a da önce güvenmemiştim ama sonrası cok ii oldu cok şükür.edirnede en ii bence berna ve selda hanım.umarım hemencik kolay kolay dogurursunuz kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?