• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Edremit e tayin oldum lütfen yardım!!

euthrox

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2021
228
326
53
39
Arkadaşlar bakıkesir edremit e tayin oldum ev kiraları çok yüksek deniyor:(
Hangi mahallelerde ev bakayım ?
İlçe hakkında bilgi verebilirmisiniz!
Satın almak istesem hep mevsimlik kiralanan yerlerde var giren çıkan belli olmaz deniyor(rahat edemem)zatende fiyatı çok yüksek
Edremitli olanlar bilgi verebilirmisiniz?

Arkadaşlar teşk ederim
Ama kalacak yer bulamıom öok ciddi sorun
Balıkesir edremitli olanlar kütfennnnnnn öneri fikir vers?

Edremite her sene gidiyorum. Kiralar her yerde yüksek bence sadece balıkesirde değil.

Edremit gerçekten güzel bir yer.

Size tavsiyem çok fazla güneş alan bir ev tercih etmeyin. Her şey çok çabuk böcekleniyor ve gerçekten sıcak bir yer edremit.

Hayırlı olsun yeni yeriniz. Gerçekten çok güzel yere gidiyorsunuz😊

Edremitliyim otogarın ordaki siteler çok güzel ya orda oturun. Bu arad kiralar her yerde yüksek. Keşke ben de orlara tayin olsam ya araba varsa hemen Altınoluk a taşınırdım gel git yaparsın ama işten 5 te çıksan 5,5 ta evde olsan 6 olmadan denize cuplarsın...ahh ahhh

Arkadaşlar bakıkesir edremit e tayin oldum ev kiraları çok yüksek deniyor:KK43:
Satın almak istesem hep mevsimlik kiralanan yerlerde var giren çıkan belli olmaz deniyor(rahat edemem)zatende fiyatı çok yüksek
Hayırlı olsun. Edremit merkezi yazlık değil normal bir ilçe şeklinde idi 2 yıl önce bir şey almaya gitmiştim. O kadarcık bilgim var. Ama heryeri yazlıkçılarla dolu olur diye düşğnmeyin.

Arkadaşlar bakıkesir edremit e tayin oldum ev kiraları çok yüksek deniyor:KK43:
Bende darısı başıma inşallah demeye geldim.🙈🤲🏻

Akçay taraflarına da bakabilirsiniz. Güzel yer, Edremit'ten biraz daha uygun kiralar.
Ama yine de her yerde olduğu gibi yüksektir fiyatlar.

Gecen sene tayin isteme durumumuz vardı, yazmadan önce gidelim bi bakalım dedik ama ben çok beğenmedim edremiti. Çok kötü kokuyordu bilmiyorum neden, evleri abartı pahalı değildi heryerle aynıydı ama icime sinmediği icin yazmadı eşim. Inşallah siz seversiniz hayırlı olsun

Back
X