• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Edremit e tayin oldum lütfen yardım!!

Haklı olabilirsiniz ben Edremiti hic bilmiyorum , yaşamadığımiz için bilemeyiz detay sizler gibi.
Ama inanın İstanbul'dan kat be kat iyidir yine de.Kaos , kalabalık her yerde var, en azindan işten çıkıp denize,yesile kacabilecek alanlar var buralarda.ben 9/6 calisiyorum sabah 1 aksam 1,5 saat trafikteyim.haftasonu olunca cocuklarimi alip goturebileceim hic bir yer yok😞 çarşıda pazarda karsilastigim insanlar hangi ulke vatandaşı artik secemez oldum.cocuklarimin elini tutmaya asansörde başlıyorum, hep korkuyla yaşıyorum.
Ben 2 sene önce 11 yıllık ist macerama son verdim ve egeye taşındım. Elbette ist ile kıyaslanamaz. Artık yaşanmaz nefes alınmaz bir hale geldi. Kurtulduğum için binlerce kez şükür ediyorum. Bayramda fethiyedeydim eşim oralı, yıllardır Fethiye yıllar içinde çok değişti çok güzelleşti ama masumiyetini kaybetmedi. Ama erdek, edremit, ayvalık ekseriyetle körfez beldeleri pisleşti, çarpık yapılaştı, kalabalıklaştı ileri değil adeta geri gitti.Kullan- at zihniyeti hakim büyükşehirlerden gelip kullanıp atıyorlar sonra arkalarına bile bakmıyorlar. Belki de ist bursaya çok yakın olmasından ötürüdür. Edremit kötünün iyisi bir tercih olabilir ama iyi bir tercih olamaz. Arkadaş memur olarak edremit yazabildiyse puanı yüksektir, başka alternatiflerde kullanabilirdi onu demek istedim. Bir de çok övülmüş ona şaşırdım 🤦🏻‍♀️

Ben 2 sene önce 11 yıllık ist macerama son verdim ve egeye taşındım. Elbette ist ile kıyaslanamaz. Artık yaşanmaz nefes alınmaz bir hale geldi. Kurtulduğum için binlerce kez şükür ediyorum. Bayramda fethiyedeydim eşim oralı, yıllardır Fethiye yıllar içinde çok değişti çok güzelleşti ama masumiyetini kaybetmedi. Ama erdek, edremit, ayvalık ekseriyetle körfez beldeleri pisleşti, çarpık yapılaştı, kalabalıklaştı ileri değil adeta geri gitti.Kullan- at zihniyeti hakim büyükşehirlerden gelip kullanıp atıyorlar sonra arkalarına bile bakmıyorlar. Belki de ist bursaya çok yakın olmasından ötürüdür. Edremit kötünün iyisi bir tercih olabilir ama iyi bir tercih olamaz. Arkadaş memur olarak edremit yazabildiyse puanı yüksektir, başka alternatiflerde kullanabilirdi onu demek istedim. Bir de çok övülmüş ona şaşırdım 🤦🏻‍♀️
Sizin yorumu okuyunca üzüldüm şimdi
Ben sakin trafiği aşırı yoğun olmayan denize kıyısı olan çokta küçük olmayan bi ilçe olarak düşünmüştüm edremiti
Bu arada puanım çok yüksek değildi ama nasip olcağı varmış

Aslında Türkiye de totele bakınca Edremit'te kiralar çok yüksek değil bence görümcem 2+1 sıfır daireyi 1000 TL'ye kiraladı 3 ay önce ben Ayvalık'ta yaşıyorum o tarz bir daireyi 2500 den aşağı zor bulursunuz o yüzden kiralar çok yüksek değil normal seyrinde

Aslında Türkiye de totele bakınca Edremit'te kiralar çok yüksek değil bence görümcem 2+1 sıfır daireyi 1000 TL'ye kiraladı 3 ay önce ben Ayvalık'ta yaşıyorum o tarz bir daireyi 2500 den aşağı zor bulursunuz o yüzden kiralar çok yüksek değil normal seyrinde
Geldim edremite bıgün sabahtan akşama kdr ev baktık ne kiralık ne satılık düzgün ev yok bulamadık
Yorulduk konaklıcak oteli bile zor bulduk
Sanırım ev bulamıcağım burda:(
Yardımcı olun edremitliler!!’

Geldim edremite bıgün sabahtan akşama kdr ev baktık ne kiralık ne satılık düzgün ev yok bulamadık
Yorulduk konaklıcak oteli bile zor bulduk
Sanırım ev bulamıcağım burda:KK43:
Yardımcı olun edremitliler!!’
Ben Edremit'te yaşıyorum. Ayvaliktan buraya taşındık 4 ay oldu. Kiralar burada her yerde olduğu gibi abartı. Edremit merkezde mi arıyorsunuz?

Ben Edremit'te yaşıyorum. Ayvaliktan buraya taşındık 4 ay oldu. Kiralar burada her yerde olduğu gibi abartı. Edremit merkezde mi arıyorsunuz?
Cennet ayağı mah işyerime bi tık daha yakın
Birde kadıköy mah evler iyi gibi geldi ama bulamadık döndük konaklama için otellere çok para verdik 1-2 hfta sonra yine gitçez bulamamak çok üzdü düzeni kuramadan dönmek

şuan herşey belirsiz napçam bilmiyom!

Cennet ayağı mah işyerime bi tık daha yakın
Birde kadıköy mah evler iyi gibi geldi ama bulamadık döndük konaklama için otellere çok para verdik 1-2 hfta sonra yine gitçez bulamamak çok üzdü düzeni kuramadan dönmek

şuan herşey belirsiz napçam bilmiyom!
Bende cennetayagin da oturuyorum. Tüm emlakcilara haber verdiğim halde 3 ayda bulabildim. Buralar çok fazla rağbet görmeye başladı. Muhakkak size de denk gelir. Üzülmeyin. Etrafıma bakinayim bulursam haberdar ederim sizi

Bende cennetayagin da oturuyorum. Tüm emlakcilara haber verdiğim halde 3 ayda bulabildim. Buralar çok fazla rağbet görmeye başladı. Muhakkak size de denk gelir. Üzülmeyin. Etrafıma bakinayim bulursam haberdar ederim sizi
Tmm teşk ederim

Sizin yorumu okuyunca üzüldüm şimdi
Ben sakin trafiği aşırı yoğun olmayan denize kıyısı olan çokta küçük olmayan bi ilçe olarak düşünmüştüm edremiti
Bu arada puanım çok yüksek değildi ama nasip olcağı varmış
Arkadaşlardan kötuleyenler olmuş ama abartmışlar. Edremit ve cevresı Fethiye ye oranla daha ucuz. Fethiye tabii ki dogal guzellıklerı bakımından daha guzel olabilir ama yasam bakımından oldukça pahalı bir ilçemiz. Edremit ise maddi bakımdan daha uygun bir ilçe. Öğretmenler genelde burada ülkü yolu, cennet ayagı ve akcayı tercih ediyor yasamak için. Kiralar ise 1,1 besyuz arası degısır genelde. Eski tıp evlere bakarsanız ve daha mazbut muhafazakar kesim komsuluk isterseniz tuzcumurat, kadıkoy, kursunlu camii taraflarını secmenizi onerırım.

Mesela tuzcumurat mahallesinde sıfır bina 1.000 liraya kiralık evler mevcut. Ama dedıgum gibi orası daha sessiz sakin kesim. Eger cocuk varsa oralar daha rahat oluyor. Karabuk kucuk bir ilcesi de yasamıstım. Aynı oralara benziyor o taraf

Mesela tuzcumurat mahallesinde sıfır bina 1.000 liraya kiralık evler mevcut. Ama dedıgum gibi orası daha sessiz sakin kesim. Eger cocuk varsa oralar daha rahat oluyor. Karabuk kucuk bir ilcesi de yasamıstım. Aynı oralara benziyor o taraf
Cennet ayağında ev bulamadım kadıköyde yeni binalar var ama genelde satılık ve çok diyorlar
Merkezdeki evler çok eski ve bitişik çok kötü görünüyor
Adliyenin orda evler var ama kiralık bulamadım ordada:(
Bide araç trafiği ve insan trafiği çok ama çok yoğun geldi bana
İlçe olduğu için bu kdr düşünmemiştim
Şuan ev bulamadan döndüm çünkü karabükteki işimden ayrılış yapmadım daha
Bi süre öğretmenevi gibi bi yerde kalırım diyorum tabi boş odası olursa
Edremiti bilenler öğretmenevi dolu ise geldiğimde şu apart yada şu pansiyon iyidir orda kal dediğiniz yer var mı
Hertürlü öneriye açığım?

Back
X