Ben 2 sene önce 11 yıllık ist macerama son verdim ve egeye taşındım. Elbette ist ile kıyaslanamaz. Artık yaşanmaz nefes alınmaz bir hale geldi. Kurtulduğum için binlerce kez şükür ediyorum. Bayramda fethiyedeydim eşim oralı, yıllardır Fethiye yıllar içinde çok değişti çok güzelleşti ama masumiyetini kaybetmedi. Ama erdek, edremit, ayvalık ekseriyetle körfez beldeleri pisleşti, çarpık yapılaştı, kalabalıklaştı ileri değil adeta geri gitti.Kullan- at zihniyeti hakim büyükşehirlerden gelip kullanıp atıyorlar sonra arkalarına bile bakmıyorlar. Belki de ist bursaya çok yakın olmasından ötürüdür. Edremit kötünün iyisi bir tercih olabilir ama iyi bir tercih olamaz. Arkadaş memur olarak edremit yazabildiyse puanı yüksektir, başka alternatiflerde kullanabilirdi onu demek istedim. Bir de çok övülmüş ona şaşırdımHaklı olabilirsiniz ben Edremiti hic bilmiyorum , yaşamadığımiz için bilemeyiz detay sizler gibi.
Ama inanın İstanbul'dan kat be kat iyidir yine de.Kaos , kalabalık her yerde var, en azindan işten çıkıp denize,yesile kacabilecek alanlar var buralarda.ben 9/6 calisiyorum sabah 1 aksam 1,5 saat trafikteyim.haftasonu olunca cocuklarimi alip goturebileceim hic bir yer yokçarşıda pazarda karsilastigim insanlar hangi ulke vatandaşı artik secemez oldum.cocuklarimin elini tutmaya asansörde başlıyorum, hep korkuyla yaşıyorum.