• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Edremit e tayin oldum lütfen yardım!!

Gecen sene tayin isteme durumumuz vardı, yazmadan önce gidelim bi bakalım dedik ama ben çok beğenmedim edremiti. Çok kötü kokuyordu bilmiyorum neden, evleri abartı pahalı değildi heryerle aynıydı ama icime sinmediği icin yazmadı eşim. Inşallah siz seversiniz hayırlı olsun
Teşekkürler

Hayirli olsun. 2003ten beri her yaz Altinoluktayiz, su an oturduğumuz sitede kiraya verilmis 2 daire var ve 1000 tlye vermisler. Ancak bu evler 2+1, eski yapi ve dogalgaz yok burada. Daha yeni evler icin baya yuksek kiralar isteniyor. Edremiti cok bilmiyorum ama su an her yerde kiralar cok yuksek. En azindan guzel bir yerde yasayacaksiniz, oyle düşünün. Yazin baska yere tatile gitmenize gerek yok, arabayla sahile gitmek cok kolay olacak 😊

Edremit merkezi ben de sevmem bu arada sanki biraz muhafazakar ama Güre, Akçay, Altınoluk güzeldir. Altınoluk tan yeni döndüm zaten gözümde tütüyor ordaki arkadaşlarıma çok imreniyorum...biz İzmir sıcağını çekerken onlar efil efi Kaz dağları havası alıyor.
Edremit e doğalgaz gelmiş seneye Akçay, Güre, Altınoluk tarafına da gelecekmiş. ..Yani bir tık soğuk yerler ama doğalgaz olayıyla rahat edersiniz.Altınoluk a taşınacak olursanız özelden yazabilirsiniz çok daha ayrıntılı yardımcı olurum

Canakkaleliyim. Edremit'e yakiniz. Super bir yere atanmissiniz.
Ev kiralarinin ucuz oldugu bir yer kalmadi.

Back
X