Bilirmisiniz karabüküSizin adiniza cok sevindim kara deluk karabuktten kurtulmussunuzdarisi bize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilirmisiniz karabüküSizin adiniza cok sevindim kara deluk karabuktten kurtulmussunuzdarisi bize
Valla kac milyor kira olursa olsun,Edremit'e cıkan tayin icin değer:)Arkadaşlar bakıkesir edremit e tayin oldum ev kiraları çok yüksek deniyor
Hangi mahallelerde ev bakayım ?
İlçe hakkında bilgi verebilirmisiniz!
Satın almak istesem hep mevsimlik kiralanan yerlerde var giren çıkan belli olmaz deniyor(rahat edemem)zatende fiyatı çok yüksek
Edremitli olanlar bilgi verebilirmisiniz?
Evet orada yasiyorum suan ama bizde tain isteyeceğiz ama gitmemiz bir kac seneye zor gibi puanimiz düşükBilirmisiniz karabükü
Kesinlikle, ben ve eşim de cok isterdik tayin olmayı ama bizde kadro yok maalesef kurtulamadik İstanbul'danCanakkaleliyim. Edremit'e yakiniz. Super bir yere atanmissiniz.
Ev kiralarinin ucuz oldugu bir yer kalmadi.
Çoğu kişi Edremit civarı belderi önerdi zaten.Edremit güzellemelerine inanamadım. Akçay’da yazlığımız var, bazı ihtiyaçları edremitten sağlıyoruz. Daha dün edremitteydim nasıl kaçtığımı bilemedim. İstanbuldan bir farkı yok kaos, kalabalık, gerginlik , trafik bir arkadaş yazmış altyapı sorunu nedeniyle bir koku var. Asayiş konusunda da sıkıntılar var, bölgede oturanlar ne demek istediğimi anlar. Çocuk var mı eş durumu nedir bilmiyorum ama ben yolu göze alıp edremit merkezde oturmazdım. Beldelere kaçardım doğayla iç içe olurdum.
Haklı olabilirsiniz ben Edremiti hic bilmiyorum , yaşamadığımiz için bilemeyiz detay sizler gibi.Edremit güzellemelerine inanamadım. Akçay’da yazlığımız var, bazı ihtiyaçları edremitten sağlıyoruz. Daha dün edremitteydim nasıl kaçtığımı bilemedim. İstanbuldan bir farkı yok kaos, kalabalık, gerginlik , trafik bir arkadaş yazmış altyapı sorunu nedeniyle bir koku var. Asayiş konusunda da sıkıntılar var, bölgede oturanlar ne demek istediğimi anlar. Çocuk var mı eş durumu nedir bilmiyorum ama ben yolu göze alıp edremit merkezde oturmazdım. Beldelere kaçardım doğayla iç içe olurdum.
Bende Canakkale merkezdenimEdremit merkezi bilmem ama Altınoluk, Akçay, Güre gayet yaşanılabilir yerler , umarim mutlu olursunuz
Bu arada ne çok komşum varmış @Less-is-More @abet Assos'dan selam ederim![]()
Insallah bir gun olurKesinlikle, ben ve eşim de cok isterdik tayin olmayı ama bizde kadro yok maalesef kurtulamadik İstanbul'dan
Hayalimiz Çanakkale ya da Edremit taraflari..
Kiralar her yerde yüksek. Cennetayağı mahallesi ya da otogarın oralara bakabilirsiniz. İş yerinizde önemli tabi.Arkadaşlar bakıkesir edremit e tayin oldum ev kiraları çok yüksek deniyor
Hangi mahallelerde ev bakayım ?
İlçe hakkında bilgi verebilirmisiniz!
Satın almak istesem hep mevsimlik kiralanan yerlerde var giren çıkan belli olmaz deniyor(rahat edemem)zatende fiyatı çok yüksek
Edremitli olanlar bilgi verebilirmisiniz?
Kiralar her yerde yüksek. Cennetayağı mahallesi ya da otogarın oralara bakabilirsiniz. İş yerinizde önemli tabi.
teşekkürlerKiralar her yerde yüksek. Cennetayağı mahallesi ya da otogarın oralara bakabilirsiniz. İş yerinizde önemli tabi.
nşallahInsallah bir gun olur![]()
Teşekkür ederim inş herşey iyi olur benim içindeBende Canakkale merkezdenim
Buarada konu sahibi arkadasim daha once kucukkuyuda gorev yaptim cok severim oralari.
Akcay altinoluk oralardada yasayabilirsiniz.
Cok sanslisiniz guzel yerler cevresi cok guzel mesafeler birbirine cok yakın.
Hayirli olsun.
Bende öle düşünüyorum sakin bi yerden bi ev düşünüyorumÇoğu kişi Edremit civarı belderi önerdi zaten.
Şuan yaz dönemi beldeler dahil heryer dolu.ama Eylül ayında Edremit'te kimse kalmıyor nerdeys.beldeler de boş oluyor.
Sadece Edremit için değil diğer yerlerde de bir koku hakim.
Asayiş durumu beldeler de aynı neredeyse.bazi mimli mahalleler dışında ev bakmak lazım.
Ama orada yazlık dışında oturan insanlarla çok problem olmuyor.genelle iyiler ama iç catismalari fazla bazı yerlerde.
Şuan Edremit'ten daha uzak Erdek de bile adım atacak yer kalmadı.cok kalabalık.trafik her yerde çok yoğun zaten genel sokaklarda dar.
Ama bu durumu 6 ay yaşayacak.
Benim fikrim sakin bir beldede mahalle bulmak.illa Edremit merkez olması şart değil yakın yerlere bakılabilir.
Ben erdekleri mahalleleri biliyorum.orada baya kavga oluyor ama orası Edremit'e çok uzak.Bende öle düşünüyorum sakin bi yerden bi ev düşünüyorum
Trafiği konusunda çok yoğun olmaz denilmişti bana
Asayiş derken ne gibi sorunlar var ve iç çatışma yaşayan mahalleler hangileri bilgilendirirmisiniz?