• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Edremit e tayin oldum lütfen yardım!!

Hayırlı olsun bende istiyorum ama ah keşke 😊
Güle güle oturun.
Edremit merkezi net bilmiyorum ama çevresindeki ilçeler gerçekten yaşanmaya müsait.
Sürekli dolmuş seferleri var.ise geç kalma durumunuz olmaz.
Yazlıkçılar ayrı ama sürekli kalacak kişilere evleri daha uygun kiraya veriyorlar.
Çok sevdiğim ablam var Erdek de.yazlik kirası ayrı sürekli kalan aileye verdiği ev kirası ayrı fiyat.

Arkadaşlar bakıkesir edremit e tayin oldum ev kiraları çok yüksek deniyor:KK43:
Hangi mahallelerde ev bakayım ?
İlçe hakkında bilgi verebilirmisiniz!
Satın almak istesem hep mevsimlik kiralanan yerlerde var giren çıkan belli olmaz deniyor(rahat edemem)zatende fiyatı çok yüksek
Edremitli olanlar bilgi verebilirmisiniz?
Valla kac milyor kira olursa olsun,Edremit'e cıkan tayin icin değer:)
Hayırlı ugurlu olsun.

Edremit güzellemelerine inanamadım. Akçay’da yazlığımız var, bazı ihtiyaçları edremitten sağlıyoruz. Daha dün edremitteydim nasıl kaçtığımı bilemedim. İstanbuldan bir farkı yok kaos, kalabalık, gerginlik , trafik bir arkadaş yazmış altyapı sorunu nedeniyle bir koku var. Asayiş konusunda da sıkıntılar var, bölgede oturanlar ne demek istediğimi anlar. Çocuk var mı eş durumu nedir bilmiyorum ama ben yolu göze alıp edremit merkezde oturmazdım. Beldelere kaçardım doğayla iç içe olurdum.

Ay benim cocuklugum.akcayda gecti yakinsa bi bakin derim canimmm akcay demeye geldim

Canakkaleliyim. Edremit'e yakiniz. Super bir yere atanmissiniz.
Ev kiralarinin ucuz oldugu bir yer kalmadi.
Kesinlikle, ben ve eşim de cok isterdik tayin olmayı ama bizde kadro yok maalesef kurtulamadik İstanbul'dan😞
Hayalimiz Çanakkale ya da Edremit taraflari..

Edremit güzellemelerine inanamadım. Akçay’da yazlığımız var, bazı ihtiyaçları edremitten sağlıyoruz. Daha dün edremitteydim nasıl kaçtığımı bilemedim. İstanbuldan bir farkı yok kaos, kalabalık, gerginlik , trafik bir arkadaş yazmış altyapı sorunu nedeniyle bir koku var. Asayiş konusunda da sıkıntılar var, bölgede oturanlar ne demek istediğimi anlar. Çocuk var mı eş durumu nedir bilmiyorum ama ben yolu göze alıp edremit merkezde oturmazdım. Beldelere kaçardım doğayla iç içe olurdum.
Çoğu kişi Edremit civarı belderi önerdi zaten.
Şuan yaz dönemi beldeler dahil heryer dolu.ama Eylül ayında Edremit'te kimse kalmıyor nerdeys.beldeler de boş oluyor.
Sadece Edremit için değil diğer yerlerde de bir koku hakim.
Asayiş durumu beldeler de aynı neredeyse.bazi mimli mahalleler dışında ev bakmak lazım.
Ama orada yazlık dışında oturan insanlarla çok problem olmuyor.genelle iyiler ama iç catismalari fazla bazı yerlerde.
Şuan Edremit'ten daha uzak Erdek de bile adım atacak yer kalmadı.cok kalabalık.trafik her yerde çok yoğun zaten genel sokaklarda dar.
Ama bu durumu 6 ay yaşayacak.
Benim fikrim sakin bir beldede mahalle bulmak.illa Edremit merkez olması şart değil yakın yerlere bakılabilir.

Haklı olabilirsiniz ben Edremiti hic bilmiyorum , yaşamadığımiz için bilemeyiz detay sizler gibi.
Ama inanın İstanbul'dan kat be kat iyidir yine de.Kaos , kalabalık her yerde var, en azindan işten çıkıp denize,yesile kacabilecek alanlar var buralarda.ben 9/6 calisiyorum sabah 1 aksam 1,5 saat trafikteyim.haftasonu olunca cocuklarimi alip goturebileceim hic bir yer yok😞 çarşıda pazarda karsilastigim insanlar hangi ulke vatandaşı artik secemez oldum.cocuklarimin elini tutmaya asansörde başlıyorum, hep korkuyla yaşıyorum.

Bu arada Burhaniye yi tavsiye ederim.
Burhaniye öğretmenler mahallesi tam sessiz sakin ve kiraları uygun biyer.
Genelde emekli aileler var ve okullar açık olursa öğrenci yerleşim yeri
Fiyatlar çok normal.mesela ortalama bir kira 700 TL ye bulabilirsin.
Edremit'e uzaklığı yaklaşık yarım saat sürekli dolmuş ve otobüs gidiyor.
Emekli öğretmen ve memurların yerleşim alani.yazliklar çok fazla yazın kalabalık oluyor.

edremitten çok güreyi, akçayı daha çok severim. deniz olduğu için herhalde :-)
kiralarda her yerde yükseldi artık çoğu yere göre iyi bile, yaz sezonu bittiğinde bir tık düşebilir belki diye düşünüyorum.
zaten neresi olsa bir o kadar kira ödeyeceksiniz o yüzden güzelliklerine odaklanın derim, haftasonları akçay,altınoluk hoop denizdesiniz..

Edremit merkezi bilmem ama Altınoluk, Akçay, Güre gayet yaşanılabilir yerler , umarim mutlu olursunuz 🙏

Bu arada ne çok komşum varmış @Less-is-More @abet Assos'dan selam ederim 🙋
Bende Canakkale merkezdenim🥰
Buarada konu sahibi arkadasim daha once kucukkuyuda gorev yaptim cok severim oralari.
Akcay altinoluk oralardada yasayabilirsiniz.
Cok sanslisiniz guzel yerler cevresi cok guzel mesafeler birbirine cok yakın.
Hayirli olsun.

Arkadaşlar bakıkesir edremit e tayin oldum ev kiraları çok yüksek deniyor:(
Hangi mahallelerde ev bakayım ?
İlçe hakkında bilgi verebilirmisiniz!
Satın almak istesem hep mevsimlik kiralanan yerlerde var giren çıkan belli olmaz deniyor(rahat edemem)zatende fiyatı çok yüksek
Edremitli olanlar bilgi verebilirmisiniz?
Kiralar her yerde yüksek. Cennetayağı mahallesi ya da otogarın oralara bakabilirsiniz. İş yerinizde önemli tabi.

Bende Canakkale merkezdenim🥰
Buarada konu sahibi arkadasim daha once kucukkuyuda gorev yaptim cok severim oralari.
Akcay altinoluk oralardada yasayabilirsiniz.
Cok sanslisiniz guzel yerler cevresi cok guzel mesafeler birbirine cok yakın.
Hayirli olsun.
Teşekkür ederim inş herşey iyi olur benim içinde

Çoğu kişi Edremit civarı belderi önerdi zaten.
Şuan yaz dönemi beldeler dahil heryer dolu.ama Eylül ayında Edremit'te kimse kalmıyor nerdeys.beldeler de boş oluyor.
Sadece Edremit için değil diğer yerlerde de bir koku hakim.
Asayiş durumu beldeler de aynı neredeyse.bazi mimli mahalleler dışında ev bakmak lazım.
Ama orada yazlık dışında oturan insanlarla çok problem olmuyor.genelle iyiler ama iç catismalari fazla bazı yerlerde.
Şuan Edremit'ten daha uzak Erdek de bile adım atacak yer kalmadı.cok kalabalık.trafik her yerde çok yoğun zaten genel sokaklarda dar.
Ama bu durumu 6 ay yaşayacak.
Benim fikrim sakin bir beldede mahalle bulmak.illa Edremit merkez olması şart değil yakın yerlere bakılabilir.
Bende öle düşünüyorum sakin bi yerden bi ev düşünüyorum
Trafiği konusunda çok yoğun olmaz denilmişti bana
Asayiş derken ne gibi sorunlar var ve iç çatışma yaşayan mahalleler hangileri bilgilendirirmisiniz?

Bende öle düşünüyorum sakin bi yerden bi ev düşünüyorum
Trafiği konusunda çok yoğun olmaz denilmişti bana
Asayiş derken ne gibi sorunlar var ve iç çatışma yaşayan mahalleler hangileri bilgilendirirmisiniz?
Ben erdekleri mahalleleri biliyorum.orada baya kavga oluyor ama orası Edremit'e çok uzak.
Size öncelikle Burhaniye öğretmenler mahallesini tavsiye ederim.kavga gürültü falan asla olmaz.fiyatlari normal 700 e kendinize uygun bı daire bulabilirsiniz.genellikle emekli aileler ve çoğu öğretmen aileler var.
Okullar açık olursa üniversite öğrencisi çok oluyor.
Edremit'e yaklaşık minibüsle yarım saat sürer.
Akcayda arkadaşlarım oturuyor aile.asayis konusunda sorun yok.gayet nezih ve yaşanılacak yer.ama kiralar yüksek.arkadasim Akçay çarşı da esnaf evi işyerine ve sahile yakın.kirasi 2000 TL.

Back
X