- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Evet başliktaki gibi bir mesaj aldim bugun.ayrilali 15 20 gun oldu beyefendi bitirmisti iliskiyi yaşlarimiz o 31 ben 33 dik durmak gururlu davranabilmek için içten içe ağladım ama belli etmedim birde hergun goruyorum evimin yaninda iş yeri mutlu bir izlenimde vermedim görmezden de gelemedim görunce ama irtibata gecmedim hic bir sekilde bu ikinci msji ilkine cvb vermemistim zaten cvb verebilecegim bir sey de yazmamisti sana dönmeyecem falan filan dök içini rahatla biliyorum cok sey söylemek istiyosun bana ama boyle olmasi gerekiyordu vs vs gibi seyler yazmisti.Şu msji gercekten ilginç geldi bana ne demek istiyor sizce kızlar erkek dilinde bu ne demek tam vazgectim alismaya baslamistim ki yine ümitlrndirecek beni ya bende şu cvbı verdim kızlar bu arada başka çaremmi var?? Yazdım.Bilemedim ne yazacagimi
Çok sinir bozucu bir msj yaDengesiz mantık aramaya gerek yok. Yalvarmanızı falan bekliyor herhalde.
Ya bilemedim ne cvb vermiyecegimi ama alisamadim falan demedim baska caremmi var dedim baska bir sey bulamadim atacakAyrılık erkeklere sonradan koyar..
Kararı çok rahat alabilirler kararlı da olurlar ama işte hep sonra sonra anlarlar yediği haltı.
Kendisi alisamamis size onu demeye getirmiş ama başka bi halt yiyerek..Ben ayrı iyiyim sende alıştın mı maskesi ile..
Sizin tepkisiz kalmanız da cabası yani.. .Ama keşke alışmayıp ne yapayım yerine daha farklı bi cvp verseymissiniz..
Şuan sizin onu hala düşündüğünüzü biliyor..bu ona 1, 2 ay daha yeter. .
Seviyor olabilirsiniz geri kazanmak istiyor olabilirsiniz ama bunu sensiz çok kötüyüm mesajı vererek yapmayın. .derim.
Gizemli olun merak etsin sizi..ondan sonra ne yapıyorsunuz biri var mı bırakın düşünsün dursun..yine yoklayacak sizi.
Yalvarip aglamaman gururunu kirmis,tadini çıkaramamış zaferinin,ya da seni yokluyor,bosta kalmis.Evet başliktaki gibi bir mesaj aldim bugun.ayrilali 15 20 gun oldu beyefendi bitirmisti iliskiyi yaşlarimiz o 31 ben 33 dik durmak gururlu davranabilmek için içten içe ağladım ama belli etmedim birde hergun goruyorum evimin yaninda iş yeri mutlu bir izlenimde vermedim görmezden de gelemedim görunce ama irtibata gecmedim hic bir sekilde bu ikinci msji ilkine cvb vermemistim zaten cvb verebilecegim bir sey de yazmamisti sana dönmeyecem falan filan dök içini rahatla biliyorum cok sey söylemek istiyosun bana ama boyle olmasi gerekiyordu vs vs gibi seyler yazmisti.Şu msji gercekten ilginç geldi bana ne demek istiyor sizce kızlar erkek dilinde bu ne demek tam vazgectim alismaya baslamistim ki yine ümitlrndirecek beni ya bende şu cvbı verdim kızlar bu arada başka çaremmi var?? Yazdım.Bilemedim ne yazacagimi
Bence niyeti burada belli:Kendini hatırlatmak!Onu tekrar kabul edip etmeyeceğinizi ölçüyor.tam vazgectim alismaya baslamistim ki
Offf geecektenmi hemen pesine baska yaziyimmi dogru bir karardi aslinda aldigin karar falan yaziyimbaşka çarem mi var = çok üzgünüm, geri dönmüyorsun, mecbur kaldım..
daha kötü birşey yazılamazdı.
bu noktadan sonra yazılacak herşey adamın egosunu şişirecekOfff geecektenmi hemen pesine baska yaziyimmi dogru bir karardi aslinda aldigin karar falan yaziyim
Ay dur ya dur,acele etme.Keske yazmadan danissaydinOfff geecektenmi hemen pesine baska yaziyimmi dogru bir karardi aslinda aldigin karar falan yaziyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?