Ee ayriliga alistin galiba bak sandigin kadar zor degilmis diye msj atan eski sevgili

Simdi yine yazmis ben ikimiz icinde mantikli dusunerek bi karar verdim ama sen arkamdan kotu dusunuyosan bu beni cok uzer diyor merak ediyorum ne dusunuyosun vicdanen rahatsiz eder beni falan yazmis ne cvb veriyim sizce

Hiçbir şey yazmayın bence. Telefonun başında beklesin dursun.
İlk verdiğiniz cevaptan sonra ne yazsanız olmaz artık.
Umursamıyor gibi yapmak da işe yaramaz, "hasretinden yatak döşek yatıyorum" demek de.
Ne derseniz deyin sonunda kendinizi kötü hissedeceksiniz. O yüzden en iyisi hiçbir şey yazmamak.

Seni hatırladım. Msj atacak demiştim. Eski konunda

Hani soru sormus ya simdi cvb vermem gerekiyormus gibi hissediyorum vermeyim dimi yazmayim o zaman hic bir sey
ben evde bile bana sorulan herşeye, canım istemezse cevap vermiyorum. anam babam yahu. elin adamına neden anında cevap.
ben olsam engeli basarım.

Hani soru sormus ya simdi cvb vermem gerekiyormus gibi hissediyorum vermeyim dimi yazmayim o zaman hic bir sey
Saglikli dusunemiyorsun.Kapat elindeki cihaz her ne ise.
Bir kahve yap,yasattiklarini düşün,kendine gel

beklediği gibi çökmemene veya peşinde koşmamana bozulmuş o yüzden mesaj atmış. Keşke seninle mi doğdum ki sensiz öleyim deseydin yoluna baksın yaa sen de bi daha cevap verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…