- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
O kapıyı kapattım ben duygularım var hala ama dengesizliği beni yoracakayyyyy bu sana donmek ıstıyor ama sen ona yalvarcan bidaha deneyelim demenı ıstıyor.egosu zedelenmesin paşanın sakın ha.
Çok tesekkur ederim çok degerli benim icin yazdiginiz herseyKesinlikle katiliyorum no contact olayına.Baska carem mi var sizin ne kadar içi dışı bir bi insan oldugunuzu gosteriyor.Ama adam bundan nemalaniyor.Birakin sessizlikte bogulsun
Evet sonradan farkina vardimOvvv, keşke hiç bir şey yazmasaydın. Çok yanlış bir mesaj atmışsın. Kendini çaresiz ve onu hala bekleyen bir kadın gibi göstermişsin
Çok haklisinizAdamın canı sıkılmış, hem ayrıldıktan sonra arkasından koşmanı, yalvarmanı beklemiş anlaşılan. Sen öyle yapmayınca da dur bir hatırlatayım demiş...
Şimdi senin yapacağın en güzel şey onsuz daha huzurlu olduğunu yazmak.. Bak nasıl içine oturuyor.. Almayın böyle dengesizleri hayatınıza ya..
Eski sevgılınızbence sorunluEvet başliktaki gibi bir mesaj aldim bugun.ayrilali 15 20 gun oldu beyefendi bitirmisti iliskiyi yaşlarimiz o 31 ben 33 dik durmak gururlu davranabilmek için içten içe ağladım ama belli etmedim birde hergun goruyorum evimin yaninda iş yeri mutlu bir izlenimde vermedim görmezden de gelemedim görunce ama irtibata gecmedim hic bir sekilde bu ikinci msji ilkine cvb vermemistim zaten cvb verebilecegim bir sey de yazmamisti sana dönmeyecem falan filan dök içini rahatla biliyorum cok sey söylemek istiyosun bana ama boyle olmasi gerekiyordu vs vs gibi seyler yazmisti.Şu msji gercekten ilginç geldi bana ne demek istiyor sizce kızlar erkek dilinde bu ne demek tam vazgectim alismaya baslamistim ki yine ümitlrndirecek beni ya bende şu cvbı verdim kızlar bu arada başka çaremmi var?? Yazdım.Bilemedim ne yazacagimi
Ayni fikirdeyim artikEski sevgılınızbence sorunlu
O istedi mantikrn dusunmus olamiyacagimiza karar vermisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?