- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Yazdi yine yazdi kizlar ne diyecemAy dur ya dur,acele etme.Keske yazmadan danissaydin
Ne demis,pis herif nasil da yokluyorYazdi yine yazdi kizlar ne diyecem
engeli basın ! direkt.Kızlar bi bakin ya tekrar yazmis arkamdan ne dusunuyosun diyo merak ediyorum diyo vicdannen kotu hissediyomus kotu dusunursem uzulurmus ya ben ne diyim simdi
Kesinlikle.engeli basın ! direkt.
yoksa bu adamla yıllarınız heba olur, o başkasıyla evlenirken siz mendille evde oturursunuz.
Simdi yine yazmis ben ikimiz icinde mantikli dusunerek bi karar verdim ama sen arkamdan kotu dusunuyosan bu beni cok uzer diyor merak ediyorum ne dusunuyosun vicdanen rahatsiz eder beni falan yazmis ne cvb veriyim sizce"Başka çarem mi var" yazarak tüy dikmişsiniz üzgünüm.
Adam süründüğünüzü görmek istemiş, göremeyince egosu sarsılmış yem atmış.
İstediği cevabı vermişsiniz, içi rahatlayıp tatmin olmuştur şimdi.
Hiçbir şey yazmayın bundan sonra. Bir şey yazarsa cevap da yazmayın.
Başka çaremmi var yazdim? Kötumu olmus bu cvb acaba yani alismaktan baska carem yok demek istedim daha cvb yazmadi
AferinBaşka çaremmi var yazdim? Kötumu olmus bu cvb acaba yani alismaktan baska carem yok demek istedim daha cvb yazmadi
Bak baaak,hayatimdaki en iyi karardi bu ayrilik desen,o terketmis zaten.Kızlar bi bakin ya tekrar yazmis arkamdan ne dusunuyosun diyo merak ediyorum diyo vicdannen kotu hissediyomus kotu dusunursem uzulurmus ya ben ne diyim simdi
Bu cvbim ustunede bir seyi cok merak ediyorum be nasil kalicam hatirinda hakkimda kotu dusunursen bu beni cok uzer falan gibi soru sormusBu cevap sana ölüp bitiyorum ama beni istemiyosunun değişik versiyonu. Neden hissettirdiniz ki bunu. Egosunu tatmin etmiş işte.
İnan hakkında bi düşüncem bile yok:) bu aralar hayatım yoğun geçmiş msjına bile cvp vermeyi unutmuşum hatta. İyiyim iyiyim şükürler olsun, sağol sorduğun icin:)Simdi yine yazmis ben ikimiz icinde mantikli dusunerek bi karar verdim ama sen arkamdan kotu dusunuyosan bu beni cok uzer diyor merak ediyorum ne dusunuyosun vicdanen rahatsiz eder beni falan yazmis ne cvb veriyim sizce
Cevap vermeeeeeeeee.Simdi yine yazmis ben ikimiz icinde mantikli dusunerek bi karar verdim ama sen arkamdan kotu dusunuyosan bu beni cok uzer diyor merak ediyorum ne dusunuyosun vicdanen rahatsiz eder beni falan yazmis ne cvb veriyim sizce
Kiz hala vicdanina oynuyor,seni deniyor anlamiyormusun???Bu cvbim ustunede bir seyi cok merak ediyorum be nasil kalicam hatirinda hakkimda kotu dusunursen bu beni cok uzer falan gibi soru sormus
Bu cvbim ustunede bir seyi cok merak ediyorum be nasil kalicam hatirinda hakkimda kotu dusunursen bu beni cok uzer falan gibi soru sormus
Hani soru sormus ya simdi cvb vermem gerekiyormus gibi hissediyorum vermeyim dimi yazmayim o zaman hic bir seysevgili konu sahibi, hala cevap yazacağım modundaysan bence bu adamla ilgili kimseye birşey anlatıp insanları yorma.
kendini bile bile anlamsız bir ateşe atıyorsun. ve hala ne yazayım diye soruyorsun.
bence "gitme yoksa atlarım en yakın köprüden" yaz. kaç konunda bu adamın ne mal olduğunu burda 10larca kişi yazdı. ama sen inanmak ve kabullenmek istemiyorsun gerçeği.
"Biraktigin yerde kollarim acik bekliyorum"yazsin madem üüf sinir oldumsevgili konu sahibi, hala cevap yazacağım modundaysan bence bu adamla ilgili kimseye birşey anlatıp insanları yorma.
kendini bile bile anlamsız bir ateşe atıyorsun. ve hala ne yazayım diye soruyorsun.
bence "gitme yoksa atlarım en yakın köprüden" yaz. kaç konunda bu adamın ne mal olduğunu burda 10larca kişi yazdı. ama sen inanmak ve kabullenmek istemiyorsun gerçeği.
Bitti gitti uzatmaya gerek yok desemmikiKiz hala vicdanina oynuyor,seni deniyor anlamiyormusun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?