Ee ayriliga alistin galiba bak sandigin kadar zor degilmis diye msj atan eski sevgili

Kızlar bi bakin ya tekrar yazmis arkamdan ne dusunuyosun diyo merak ediyorum diyo vicdannen kotu hissediyomus kotu dusunursem uzulurmus ya ben ne diyim simdi
engeli basın ! direkt.
yoksa bu adamla yıllarınız heba olur, o başkasıyla evlenirken siz mendille evde oturursunuz.

Simdi yine yazmis ben ikimiz icinde mantikli dusunerek bi karar verdim ama sen arkamdan kotu dusunuyosan bu beni cok uzer diyor merak ediyorum ne dusunuyosun vicdanen rahatsiz eder beni falan yazmis ne cvb veriyim sizce

Başka çaremmi var yazdim? Kötumu olmus bu cvb acaba yani alismaktan baska carem yok demek istedim daha cvb yazmadi

Bu cevap sana ölüp bitiyorum ama beni istemiyosunun değişik versiyonu. Neden hissettirdiniz ki bunu. Egosunu tatmin etmiş işte.

Başka çaremmi var yazdim? Kötumu olmus bu cvb acaba yani alismaktan baska carem yok demek istedim daha cvb yazmadi
Aferin
Koşup koşup duvara çaksaydın kendini bide.
Adamın egoyu okşamışsın bir güzel
"Evet şükür gayet iyiyim ayrılınca yıkılırım sanmıştım ama demek ki çok sevmedim ondan böyle huzurluyum haklı çıktın:) neyse iyi akşamlar" şunu deseydin ya da sessiz kalsaydın

Kızlar bi bakin ya tekrar yazmis arkamdan ne dusunuyosun diyo merak ediyorum diyo vicdannen kotu hissediyomus kotu dusunursem uzulurmus ya ben ne diyim simdi
Bak baaak,hayatimdaki en iyi karardi bu ayrilik desen,o terketmis zaten.
Yuz verme suna ya,yeterince asagilamis seni

Bu cevap sana ölüp bitiyorum ama beni istemiyosunun değişik versiyonu. Neden hissettirdiniz ki bunu. Egosunu tatmin etmiş işte.
Bu cvbim ustunede bir seyi cok merak ediyorum be nasil kalicam hatirinda hakkimda kotu dusunursen bu beni cok uzer falan gibi soru sormus

Simdi yine yazmis ben ikimiz icinde mantikli dusunerek bi karar verdim ama sen arkamdan kotu dusunuyosan bu beni cok uzer diyor merak ediyorum ne dusunuyosun vicdanen rahatsiz eder beni falan yazmis ne cvb veriyim sizce
İnan hakkında bi düşüncem bile yok:) bu aralar hayatım yoğun geçmiş msjına bile cvp vermeyi unutmuşum hatta. İyiyim iyiyim şükürler olsun, sağol sorduğun icin:)

Cevap vermeeeeeeeee.
Gebersin merakindan.
Oh ne guzel eline firsat gecti,artidasin,yürü git basin dik gururla...

sevgili konu sahibi, hala cevap yazacağım modundaysan bence bu adamla ilgili kimseye birşey anlatıp insanları yorma.
kendini bile bile anlamsız bir ateşe atıyorsun. ve hala ne yazayım diye soruyorsun.

bence "gitme yoksa atlarım en yakın köprüden" yaz. kaç konunda bu adamın ne mal olduğunu burda 10larca kişi yazdı. ama sen inanmak ve kabullenmek istemiyorsun gerçeği.

Bu cvbim ustunede bir seyi cok merak ediyorum be nasil kalicam hatirinda hakkimda kotu dusunursen bu beni cok uzer falan gibi soru sormus

Doğru bi karardı bence de. Hakkında kötü de düşünmüyorum rahat olabilirsin. yazabilirsin. Şu adamları havaya sokmayın ya

Hani soru sormus ya simdi cvb vermem gerekiyormus gibi hissediyorum vermeyim dimi yazmayim o zaman hic bir sey

"Biraktigin yerde kollarim acik bekliyorum"yazsin madem üüf sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…