Ee ayriliga alistin galiba bak sandigin kadar zor degilmis diye msj atan eski sevgili

Kendi isteği ile ayrıldığı birine niye mesaj atar ki insan? Belli ki dengesiz biri. Vakit kaybetmeye değmez.

Geri döner gider yine geri döner ...Bu böyle devam eder siz böyle yumuşak davranırsanız. Bence pisliğin teki aklını kullan ve duygularını bir kenara bırak .Adam senin duygusallıginla beslenen bencil biri.Kendini bir şey zannediyor.Sen de onun gelgitlerine inanirsan çok yıpranırsin.Ancak şundan emin ol seninle asla olmayacak gerçek anlamda.Çok yakın bir zamanda düğün davetiyesini gözüne sokar ve bundan da haz alır böyle tipler.Ben olsam hiç bir şey yazmazdim daha da sinir olurdu hem,mesaj yazan parmağına yazik.

Bence de kendi yaşayıp görecek gibi ama yazık olacak konu sahibine tecrubelerimize inanmiyor maalesef adam neyin peşinde farkında bile degil.Allah yardımcısı olsun.Yaşayarak öğrenecek gibi...Bak ben yaşadım öğrendim hayat tecrübesi edindim ve şu anda kimseye güvenmiyorum ve depresyonun eşiğinden döndüm.Iyi bir şey mi değil normal bir ilişki yasayamiyorum ve hala korkuyorum.Şükür hayatın içindeyim ama nasıl?Keşke ben de senin gibi böyle tecrübelere sahip birinden yardım alsaydimda yıllarımı heba etmeseydim.Bu dengesiz ve sadece kendini seven bu adamın elinde oyuncak olmak mı yoksa gerçekten iyi bir adamla mı beraber olmak istersin seçim senin.İlla acı çekeceğim diyorsan devam.et.

Son düzenleme:
kesinlikle bu tür mesajlar yedekte tutma çabası arada umut veriyor ki boşta kalırsam döneceğim bir kapı olsun, bi kere seven adam gitmez gidemez öyle 3 ayda ,kendine değer veren birini bul, 3 ayda seni üzenden bir ömür sevgi mi bekleyeceksin

Hiç değişmiyor bu erkekler, bı uçtan diğer uca hepsine aynı mallık yüklenmiş sanki.
Yoklama çekiyor, senin verdiğin cevaba göre ego tatmin edicek. Eğer evet çok iyiyim dersen 2 cümle sonra hakaret etmeye başlar. Hayır yapamıyorum seni özlüyorum dersen egosunu tatmin edip sana daha çok psikolojik şiddet uygular. Denemesi bedava :)))

çok yanlış bi cvp vermişsin. hiç umursamamalıydın

Erkekler değişik terk edince kıymete biniyorsun falan filan.
Sen kendini sevince adamın yaptıklarını umursamıyorsun ya da sana saygısızlık yapınca şutluyorsun kolayca. Seven adam belli eder hissedersin hissetmiyorsan ancak ego tatminidir o.
Öyle adamların da ağzına itina ile................. Feleği azıcık şaşar...
Eskisi gibi de bulamaz beni

Adamın canı sıkılmış, hem ayrıldıktan sonra arkasından koşmanı, yalvarmanı beklemiş anlaşılan. Sen öyle yapmayınca da dur bir hatırlatayım demiş...

Şimdi senin yapacağın en güzel şey onsuz daha huzurlu olduğunu yazmak.. Bak nasıl içine oturuyor.. Almayın böyle dengesizleri hayatınıza ya..

yazma seni iyi görmüş bak benden vazgeçemıyon ama olmaz dıyor (oda) kendi kendıne.
bence o senden ümidi kessin.
erkek arkadaşın varsa(normal)dukkanın onunden geç. sen kım köpp..k de içinden.biraz sen eğlen.
değmez vallahı bak.güçlü ve dik dur bıraz ya.

Kızlar bi bakin ya tekrar yazmis arkamdan ne dusunuyosun diyo merak ediyorum diyo vicdannen kotu hissediyomus kotu dusunursem uzulurmus ya ben ne diyim simdi
ayyyyy bu sana donmek ıstıyor ama sen ona yalvarcan bidaha deneyelim demenı ıstıyor.egosu zedelenmesin paşanın sakın ha.

Ovvv, keşke hiç bir şey yazmasaydın. Çok yanlış bir mesaj atmışsın. Kendini çaresiz ve onu hala bekleyen bir kadın gibi göstermişsin

Neden cevap yazıyorsunuz ki? Arkasından ölmenizi beklemiş. Küçük egosu bunu göremeyince de yazmış. Her mesaj onun egosunu tatmin etmek icin. Yazmayin. No contact - best contact derler.
Kesinlikle katiliyorum no contact olayına.Baska carem mi var sizin ne kadar içi dışı bir bi insan oldugunuzu gosteriyor.Ama adam bundan nemalaniyor.Birakin sessizlikte bogulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…