Kizlar 3 hafta once sari sacimi kizil yapdim bi ev isiginda orjinal fotograf bide bugun oylesine cekip efekt verip o rengine bayildigim fotografi ekliyorum
Tam olarak o efektli haline bu sacimla nasil kavusabilirim.
Elimde palette yogun kizil ve sarap kizili var ikisini karistirsam nasil olur nasil bi kizil ortaya cikar bu sacimin uzerine ?
Olur tabiki ilk boyamaya kizil tam oturmuyor ama ayda bir olmuyor max 20 gunde bir mutlaka boyaman lazim kaldiki saclarin sariymis inan ki surekli boyanmak isteyecek yaz da geldiki hergun dus alirsan cok degisiyor renk
Olur tabiki ilk boyamaya kizil tam oturmuyor ama ayda bir olmuyor max 20 gunde bir mutlaka boyaman lazim kaldiki saclarin sariymis inan ki surekli boyanmak isteyecek yaz da geldiki hergun dus alirsan cok degisiyor renk
Evet zaten sari oldugu icin hemen tutucagini dusunup kendim boyadim oylede oldu
Ilk 1 hafta cok canli parlak bi renkti suan bu halde
O zaman boya vaktim gelmis
Kullanimi bakimi Cok zorr ama napalim gülü seviyoz dikenine katlancaz mecbur
Bu kadar sık boyamak zorunda kalcam Yipranmasindanda korkuyorum oda ayri bi dert
Sarinin ustune boyadim akmis oldugu renk bu
3 hafta oldu ama akip sari olmadi kahvelesiyor sanki yikandikca
O efekt yapip cektigim resmimi cok begendim tam olarak hep oyle olsun istiyorum
Kuaforde calstgm zaman kirmizidann sariya donmesi grrekenn bir sac vardi. Mavi sampuanla yikattim kiza sacini mor degil dirrk mavi sampuan arti kepek sampuani zaten altta da sari oldugu icin akti boya ayni bu renk olmusti cok tatli soluk bir kizildi isilti gibi duruyordu
Kuaforde calstgm zaman kirmizidann sariya donmesi grrekenn bir sac vardi. Mavi sampuanla yikattim kiza sacini mor degil dirrk mavi sampuan arti kepek sampuani zaten altta da sari oldugu icin akti boya ayni bu renk olmusti cok tatli soluk bir kizildi isilti gibi duruyordu
Iste ben aktikdan sonraki o soluk goruntuyu istemiyorum 2. Fotografta belli zaten canim soluklasti baya daha canli parlak gorunen o kizili istiyorum
Bu haliyle uzerine hangi boyayi kullanirsam o kizil olur dogru rengi bulursam hep onunla devam ederim boyamaya
Iste ben aktikdan sonraki o soluk goruntuyu istemiyorum 2. Fotografta belli zaten canim soluklasti baya daha canli parlak gorunen o kizili istiyorum
Bu haliyle uzerine hangi boyayi kullanirsam o kizil olur dogru rengi bulursam hep onunla devam ederim boyamaya
Evet zaten sari oldugu icin hemen tutucagini dusunup kendim boyadim oylede oldu
Ilk 1 hafta cok canli parlak bi renkti suan bu halde
O zaman boya vaktim gelmis
Kullanimi bakimi Cok zorr ama napalim gülü seviyoz dikenine katlancaz mecbur
Bu kadar sık boyamak zorunda kalcam Yipranmasindanda korkuyorum oda ayri bi dert
Tutmada sorun olmuyor ama kaliciligi problem iste aslinda bundna sonra naturel olan serilerini alirsan hic yipratmiyor garnier naturals cok iyi bu konuda