Effortless English

secret-love

Heartless
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
1.467
2
116
İstanbul
Kızlar ben İngilizcemi geliştirmek istiyorum. Arkadaşlarım bana Effortless English önerdi sanırım mp3 e yükleyip dinliyormuşum. Ama bir türlü download edebiliceğim bir site bulamadım. İndirebileceğim bir site biliyorsanız yardımcı olur musunuz kızlar?
Birde Rosetta Stone kullanan varsa biraz anlatabilir mi nasıl bir program dediğim gibi ikisinden birini indirmek istiyorum ama bir türlü bulamadım. :26:

ya gercekten bıle bırı varsa lınkını atsa cok ıyı olur arkadaslar dınleyerek ne derece ogrenırım bılmıyorumama kursa gıtmeden ıhtıyacım var kursa gıttgım zamanlar dınlıcem nasıl bı uygulama bı de bılgısı olan varsa solesın

merhaba arkadasim

soyledigin konuya baktimda az once ustun koru okudum ama sanirim yanlis anlamadiysam odeme yapilmadan download yapilamaz

bilmem okudugum sitenin netten adresini yazmak buradan uygunsa yazarim size

bilmiyorum tam olarak canım yani bazı sitelerde part olarak sunulmuş ama ayrı ayrı indimeyi pek beceremiyorum. yani istediğim tek link olarak varmıdır varsa o şekilde indireyim ama araştırmaya devam ediyorum sanırım tek part 1 saatte filan iniyor. nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum. yada rosette olsa hiç farketmez birine ihtiyacım var. dediğin siteyi özelden atarsan sevinirm. :26:

merhaba canim ozelden mesaj atma yetkim yok daha canim o sebeble yardimci olamadim oradan, lakin effortlessenglishclub.com adresine bir bak bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…