Efkar bastı

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
Selam canlarım,
Yine yalnızım, efkarlandım gece gece. Bir cigaram olsaydıda tüttürseydim. Olanlar varsa benim yerime içiversin.
Bu gün bir arkadaşım aradı, müge dedi seni kötü gördüm rüyamda, iyi misin? İyiyim dedim hayır olsun inşallah.. İçimi de kapladı bir sıkıntı. O saat oldu bu saat.
Keyfim gitti. Yalnızlık bir yandan, kaygılarım, isteklerim, istemediklerim...
Ben boşansam mı bu adamdan?
İnsan kocası çok gezip eğleniyor diye boşanır mı, böyle bir sebep boşanmaya yeter mi?
Kimse benim gibi yalnız kalmadı mı? Kaldıysa naptınız siz?
Az çok bildiniz artık beni.
Abartıyor muyum ben?

Sensiz eğlenmek, gezmek istiyor öyle mi?
Peki eve geldiğinde seninle kaliteli vakit geçiriyor mu bari?
Yoksa koltuğa mı seriliyor pcyi telini kucaklayıp?

Rüya, iç sıkıntısı derken birden boşansam mı bu adamdan cümlesini görünce güldüm istemsiz, ilahi alemsiniz.

Bence kimse bunun için boşan/boşanma dememeli. Ha deseydiniz ki sabah akşam dövüyor, o zaman boşan denir. Hatta bazı forum arkadaşlarımız bayılır insanlara boşan demeyi, onları boşatmayı.

Bir konuşun bakalım ne diyecek. Ayrıca gezme ama neresi? Yer önemli. İş için mi mesela, bu da etken.

Herkesi, her şeyi boş verin; kalbinizi dinleyin.

Canım ya senin etrafın da ne boş boğaz insan dolu biri benim de çocuğum olmadı bak boşandık der, biri seni kötü gördüm rüyamda hayırdır der sen zaten meseleyi direk evliliğine bağlamışsın çünkü asıl sorun orda.

Ben boşan demiyorum ama kocanın keyfi kaçmasın diye anlayışlı davrandığın yeter diyorum. Bence artık huzursuzluk çıkarmak pahasına da olsa durumdan şikayetçi olduğunu, bunun böyle gitmeyeceğini, onu sevdiğini ama bunun ömür boyu yalnız yaşamaya yetmeyeceğini idrak etmesi lazım kocanın.

Şimdi nerde peki işi işe alakalı mı yoksa yine kendi hobileri peşinde mi?

Ah bu kocalar ya tek baslarina gezerler ya da isten gelince elde telefon yatana kadar oylece dururlar. Aynilar galiba hepsi tek probleminiz buysa cozebilirsiniz bosanmayi dusunupte moralinizi daha fazla bozmayin

Bana kizanlar olur belki ama bebce bu esimizse bile dusjnmeden hesaplamadan direkt duygularimizi icten, dogrudan yasama soyleme caginda degiliz.o yuzden asla gidil beni yalniz birakiyorsjn benimle gez su bu gibi seyler soylemeyin.ben eski konularinizi biliyorum oralarda da demisimdir esinizle dunya gorusleriniz farkli.esinizn cok sosyal olmasi kimi eslere gore guzel olabilecekken size gore degil bu cok normal. Bence bu adami evde turmaya ya da birlikte vakit gecirmeye zorlarsaniz cok mutsuz olur sizide mutsuz eder. Sanirim esiniz sizinle vakit gecirmeyi sevmiyor burada butun suc esinizde sizinle evlenmeyebilirdi evlilikte sadece sevginin yetmedigini artik hepimiz biliyoruz. Ben sizin yerinizde olsam bende onu yalniz birakirdim her istediginde beni bulamazdi . Sanirim evlendiginiz icin sehir degistirdibiz size resim, muzik, spor gibi bi hobi edinmenizi ona vakit ayirmanizi onerebilirim nacizane.benim sahsi fikrime gelicek olursaniz coook farkli insanlarsiniz esinizle siz aile hayati kurmak istiyorsunuz bebek, baba vs. Ama esinizin o taraklarda bezi yok gibi. Bence esiniz degismez zorla degissede mutlu olmaz sizide mutlu etmez.butun bunlarj dusunerek yolunuzu cizebilirsiniz

Sensiz eğlenmek, gezmek istiyor öyle mi?
Peki eve geldiğinde seninle kaliteli vakit geçiriyor mu bari?
Yoksa koltuğa mı seriliyor pcyi telini kucaklayıp?

Tabiyki de koltuga seriliyor, kaliteli vakit derken işte atıyorum gezelim, dışarda yiyelim desem tamam der ama plan yapıp gelmez mesela. Biraz vicdan rahatlatma gibi.

Çok konu açtım burda arkadaşlar baya tanıdı beni, evliliğimi :) O yüzden bodoslama oldu o soru :)
İş içinde çok geziyor, keyfi içinde.
Kalbim tabi ki boşanmak istemiyor çünkü seviyorum. Ama mutlu da değilim.

Canım beraber hiç mi gezmiyorsunuz ? Hep mi kendi aleminde eşin ?

Ya kızda öyle kötü görünce merak edip aramış ama ulan zaten başıma kötü bir şey gelse duyulur Ne arayıp beni huzursuz ediyosun dimi Bende biraz fazla takıntılıyım mı bilmiyorum ama böyle şeyler hep dert olur içime zaten.

Şimdi iş için şehir dışında hayatım En son bir rest çektim hatta anneler gününde annemi aramıştı annemde fırçalamış biraz.
Tamam dedi işte bundan sonra dikkatli olucam, iyi güzel, biraz evde durdu filan maçlarına beni götürmek için yalvarmaya başladı. Şu turnuva maçım gitmesem olmaz, şu ot maçı bu b.k maçı. Bir hafta da iki maça gittim, bir sürü adam ve ben numunelik gibi.
Orta yolu bulmaya çalışayım bir ömür geçircez nasipse diyorum. Diyorum da adam illa cozutuyo.
Bu sefer kararlı durmaya çalışıyorum elimden geldiğince işte bakalım nolucak ama bunalıyorum işte..
Böyle günün sonunda yalnız kalınca kendimi yalnız hissedince basıyor efkar...

Günaydın.
Daha önce de yazmak istedim,ama denk gelemedik.
Seni bilemem,seviyorum diyorsun susuyorum...
Benimle beraber olmak istemiyor diye düşünüp boşanırım ben olsam.
Çünkü kızma,kırılma da ben sevildiğime inanmam böyle biri tarafından.
Ben evde onu bekleyecem o gezecek,neymiş sosyalmiş.
Bekar kalaymış be!
İstediği sosyalliği yaşardı.
He sen de kız arkadaşlarınla gez tavsiyesi de vermem çünkü ben zaten evcimen bir insanım. Ben evimde olmak isterim,ama onu beklemek yerine bekar hayatımda kendi düzenimi kurmayı tercih ederim.

Canım beraber hiç mi gezmiyorsunuz ? Hep mi kendi aleminde eşin ?

Geziyoruz ama onun sosyal hayatının çok gerisinde kalıyor.
Ben evde olduğum için fazlasıyla yalnız kalıyorum. Yalnızlıktan çıldırdı diye haberlerim çıkçak yakında

Geziyoruz ama onun sosyal hayatının çok gerisinde kalıyor.
Ben evde olduğum için fazlasıyla yalnız kalıyorum. Yalnızlıktan çıldırdı diye haberlerim çıkçak yakında

Kedi köpek al diye on kere söyledim hayvan sevmez misin ? Ben de eşim yoğun çalışırken delirmiştim o dönem sorunlarım da vardı zaten. Kediyi aldım geçti

arkadaşın gece gece laf aramış sanki.ayrıca rüya sahibine aittir bence sen kendin için endişelen deseydin.boşnam konusuna gelince içinizi bilmiyorum en doğru kararı sen verirsin.bizlermi abatrıyoruz bilmiyorum bir arkadaşımın eşide böle gezer yer içer idda oynar çook mutlular arkadaşım hiç sallamaz oda gezer tozar arabası altında eve baksın bana karışmasın akşmada evin egelsin modunda imreniyorum valla.adamda mutlu kadın karışmayınca.sevgi yumağı gibi yaşarlar.içlerindeyim bende hayat ikisinede güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…