Sensiz eğlenmek, gezmek istiyor öyle mi?
Peki eve geldiğinde seninle kaliteli vakit geçiriyor mu bari?
Yoksa koltuğa mı seriliyor pcyi telini kucaklayıp?
Rüya, iç sıkıntısı derken birden boşansam mı bu adamdan cümlesini görünce güldüm istemsiz, ilahi alemsiniz.
Bence kimse bunun için boşan/boşanma dememeli. Ha deseydiniz ki sabah akşam dövüyor, o zaman boşan denir. Hatta bazı forum arkadaşlarımız bayılır insanlara boşan demeyi, onları boşatmayı.
Bir konuşun bakalım ne diyecek. Ayrıca gezme ama neresi? Yer önemli. İş için mi mesela, bu da etken.
Herkesi, her şeyi boş verin; kalbinizi dinleyin.
Rakı varsa içelim panpa
Ben senin yerine içiyorum
Cvpları bekleyerek
Selam canlarım,
Yine yalnızım, efkarlandım gece gece. Bir cigaram olsaydıda tüttürseydim. Olanlar varsa benim yerime içiversin.
Bu gün bir arkadaşım aradı, müge dedi seni kötü gördüm rüyamda, iyi misin? İyiyim dedim hayır olsun inşallah.. İçimi de kapladı bir sıkıntı. O saat oldu bu saat.
Keyfim gitti. Yalnızlık bir yandan, kaygılarım, isteklerim, istemediklerim...
Ben boşansam mı bu adamdan?
İnsan kocası çok gezip eğleniyor diye boşanır mı, böyle bir sebep boşanmaya yeter mi?
Kimse benim gibi yalnız kalmadı mı? Kaldıysa naptınız siz?
Az çok bildiniz artık beni.
Abartıyor muyum ben?
Canım ya senin etrafın da ne boş boğaz insan dolu biri benim de çocuğum olmadı bak boşandık der, biri seni kötü gördüm rüyamda hayırdır dersen zaten meseleyi direk evliliğine bağlamışsın çünkü asıl sorun orda.
Ben boşan demiyorum ama kocanın keyfi kaçmasın diye anlayışlı davrandığın yeter diyorum. Bence artık huzursuzluk çıkarmak pahasına da olsa durumdan şikayetçi olduğunu, bunun böyle gitmeyeceğini, onu sevdiğini ama bunun ömür boyu yalnız yaşamaya yetmeyeceğini idrak etmesi lazım kocanın.
Şimdi nerde peki işi işe alakalı mı yoksa yine kendi hobileri peşinde mi?
Canım beraber hiç mi gezmiyorsunuz ? Hep mi kendi aleminde eşin ?
Geziyoruz ama onun sosyal hayatının çok gerisinde kalıyor.
Ben evde olduğum için fazlasıyla yalnız kalıyorum. Yalnızlıktan çıldırdı diye haberlerim çıkçak yakında
İyi hoş kedi candır da adam sadece iş için dışarıda değilmiş ki...Kedi köpek al diye on kere söyledim hayvan sevmez misin ? Ben de eşim yoğun çalışırken delirmiştim o dönem sorunlarım da vardı zaten. Kediyi aldım geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?