Efkar bastı

Haklısın da şöyle diyeyim normalde bizim toplumumuzda bu kadar rahat olmaz evli bir kadın. Bizde öyle çok modern geleneksel olmayan bir çevrede değiliz, yani eşim bu çevreye çok seks and thecity kalıyor

Kıskanmıyor valla, birilerine öğüt verecek olsam, azıcık kıskanan adamla evlenin derim. Kıskanılmak güzel şey çünkü. Aşkı da tutkuyu da diri tutar.

Tek kafama takılan ne oldu biliyor musun?
Tamam sosyallik seviyor.
Spor,dernek süper.
Arkadaş çevresi muhteşem.
Harika bir işi var.
Eminim ki kibar,terbiyeli,efendi bir adamdır
İroni yapmıyorum,çok ciddiyim.
Yani iş ve sosyal anlamda gerçekten dört dörtlük birine benziyor,maşallah...
Ancak kendisi hiç mi bir kadına ihtiyaç duymaz,öpüşmeye,oynaşmaya,koklaşmaya,dokunmaya,sevişmeye...
İnsan özler sevgilisinin sıcaklığını ,kokusunu yav...
Kızma da inan sırf bu yüzden boşanırdım ben,çok ciddiyim...

Sen bence arkadaşlarından boşan, bir tane akıllı yok çevrende Müge ya.
Nerelerdesin? Seni ben gelip bağrıma basıp arkadaş edineyim.

Ay dimi ya valla bende etrafımı sorgular oldum Bu millet neyin kafasını yaşıyor diye
Ankaradayım hayatım sar sarmala beni :)

Sen böyle yazınca kocamı özledim. Bu hafta neredeyse 7/24 çalıştı Neyseki bitti bugünden itibaren özgür

Sen böyle yazınca kocamı özledim. Bu hafta neredeyse 7/24 çalıştı Neyseki bitti bugünden itibaren özgür
Kıyamam ya...
Az kalmış,hemencecik kavuşun inşallah.
Özlerim ben,çok özlerim hem de...
Özlemek de beni hırçınlaştırır biliyorum kendimi.
O yüzden asla uzak ilişki ya da uzun süreli küslük istemem.
Tozu dumana attırabilirim...

O senin tatlılığın bebeğim :)
Aynen tek sıkıntımız farklı olmamız.
Yani bilemiyorum ki sen kendini koy benim yerime, seviyorsun boşanırmıydın?
İnsan bilemiyor ki, pişman olur muyum.. Mutlu olur muyum..

Aynen öyle, arkadaş çevresi süper, çok mutlu olmasa da bence güzel bir işi var, kibar, yakışıklı, hoş, bla bla..
Bazen diyorum oh valla hayat sana güzel. Ulan insan kocasını kıskanır mı.. Resmen adamı kıskandığım oluyor
Ancak kendisi evet akşamdan akşama dizimde uyumalı bir ihtiyaç duyuyor. O kadar spor yapan adamın fanfiniye dermanı kalır mı kalmaz. Bazen bu adam gay ama kendisinin de haberi yok mu varda beni paravan olarak mı kullanıyor diye düşündüğümde olmuştu Samimi bir gay arkadaşı var çünkü..
Ay kocam gay mi yoksa omg! Skandal
Ama değildir herhalde ya, sevişiyoz yani Ay değildir dimi

Ya yok anlamadın.
Sevişmek ayrı,televizyonun karşısında koklaşmak ayrı...

bi an gelinim olabilir misin diye düşündüm?benim oğlumda aynı böyle,futbol,futbol,futbol.
hatta tuttuğu takımın basketbol maçlarına bile gider.ama gelinim bilerek evlendi ve canı isterse o da maçlara gidiyor.

bi an gelinim olabilir misin diye düşündüm?benim oğlumda aynı böyle,futbol,futbol,futbol.
hatta tuttuğu takımın basketbol maçlarına bile gider.ama gelinim bilerek evlendi ve canı isterse o da maçlara gidiyor.
Ahahahayyy yok değilimdir...
Benimki cep telefonu kullanıyor ya o bize yeter,nerede buraya girecek de yazacak...

Müge az çok biliyorum seni yorumlardan.
Anlattığın şeyler hafife alınacak tarzdan değil gerçekten.

Sosyallik mi değil mi bilemedim. Yani seninle de keyifli, kaliteli vakit geçirir, arkadaşlarıylada, o zaman takma derim. Çünkü ben şimdiden sevgilimle bunun anlaşmasını yapıyorum. Evlenince ayrı ayrı arada bir arkadaşlarımızla vakit geçirelim, değişiklik iyi gelir, birbirimizi özleyelim falan diyorum. Ben gideyim ama sen gitme eve çağır diyor (kıskanırmış, pehduyanda evden hiç dışarı çıkmıyorum zanneder, neyse.).

Sana tabiki boşan demeyeceğim ama kendimi senin durumunda düşündüm, sanırım katlanamazdım. Ben şu anda bile ailem evde olmadığında bazen can sıkıntısından ağlayan biriyim. Ciddi anlamda canım sıkılıyor çünkü. Evlenince eşimle vakit geçiremeyeceksem, evlenmem ailemle, arkadaşlarımla takılırım. Evli olmadığım için tavsiye de veremiyorum. Biz ayrı şehirlerdeyiz, bugün yanına gidiyorum, dün aradı sevdiği film vizyondaymış, ben gideyim mi yoksa birlikte mi gideriz dedi, tabiki birlikte gideriz dedim (aksiyon sevmediğimi düşünüyor sanırım). Ben ona 1 defa sen git desem bana bu teklifle tekrar geleceğini zannetmiyorum. Ama sen bıkmadan usanmadan eşine tekliflerle gitmelisin bence. Planlar yapıp, onunla vakit geçirirsen onda bir alışkanlık oluşturabilirsin.

Evlilik böyle bir şey mi ya? Biz bu aralar nişanlanmayı düşünüyoruz ama şu BDV'de okuduklarım ve çevremde duyduklaırmdan sonra ciddi anlamda korkuyorum evlilikten. Üf napacaksam

Ay dimi ya valla bende etrafımı sorgular oldum Bu millet neyin kafasını yaşıyor diye
Ankaradayım hayatım sar sarmala beni :)
Çok uzaksın

Ama cidden arkadaşların bir tuhaf, önceki konundan da hatırlıyorum. Seni aşağı çekiyorlar. Benim de sık görüşmesem de çok sevdiklerim var. Böyle rüyamda falan görsem, açıp canım özledim diye ağzını ararım ama seni kötü gördüm demem.

Neyse, ben evli değilim ve yalnız vakit geçirmeyi gerçekten seven biriyim. O yüzden senin konuna bakınca asla boşanmalık bir durum yok gibi geliyor Müge. Maddi özgürlüğün varsa bence hayat sana güzel olabilir.

Adamla geçirdiğin vakit iyiyse, gerisi çok dert değil bence. Cinsellik iyi olsun, başbaşa kaldığınız da sohbet edebilin, hafta 1 de dışarı beraber çıkıyorsanız, sene de 1 beraber tatil yapıyorssanız bence gayet iyi.

Sen hafta içi kurslara git, 1 gün 1 arkadaşla buluş, arada arkadaşlara kültür turlarına katıl ya da farklı şehirleri gezin. Evdeyken filmini izle, kitabını oku, maneviyatını zenginleştir. Sporunu yap. Dil öğren vs :)

Ya mugişim senin kocan kaç yaşında merak ettim bi insan bu kadar bencil olmayı nasıl becerebilir kızma ama eşin bencil biri onceliği kendisi ve sosyal hayatı

Hiç korkma, evlilik parmak izi gibi, herkesin kendine has. O yüzden duyduğun gördüğün seni etkilemesin. Elbette belli dinamikler değişmiyor herkeste aynı ama özelde herkesin evliliği farklı.
İnşallah sizinkisi çok güzel olur, böyle sıkıntılar yaşamazsınız

Ay evet bak ağzımı arasa dimi.. İşte ne biliyim.

Yani evet işte yalnız ve evde vakit geçirmeyi seven biri için çok ideal bir hayat benimki.
Fakat ben yalnız kalmayı sevmiyorum, etrafımda insan arıyorum illa.

İnan söylediklerini de yapıyorum, çok salmıyorum kendimi. Alıp başımı gider gezer tozarımda mesela ama işte hep aynı noktada takılıyorum. O akşam yemeklerinde yalnız kalmam beni bozuyor

Ya mugişim senin kocan kaç yaşında merak ettim bi insan bu kadar bencil olmayı nasıl becerebilir kızma ama eşin bencil biri onceliği kendisi ve sosyal hayatı

Canım 31 inde :)
Bencil evet maalesef. Evlilik insanı değilmiş hiç, o da bende bilemedik.

Sizi sevmiyor gibi...
Hatta gay arkadasi var yazmissiniz..yani bilemem..
Seven insan sevdiginin etrafinda döner...gözü baska birseyi görmez en azindan ilk zamanlar..sizin ilk yillariniz da böyleymis sanirim

Son düzenleme:
Yorumları pek okuyamadım ama o çok geziyormuş sen niye gezmiyorsun? Sevmiyormusun yada izin vermiyor falan mı yani beraber de gezmiyorsunuz heralde

Bence kocanın peşinden git neden evde duracaksın ki çocuk yok birlikte gezin durun işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…