EftenPuften'in Dizi Günlüğü :)

$continuum01.webp $continuum-sci-fi-shows-to-watch.webp $continuum-show.webp

Kanada yapımı bilim kurgu dizi; 2077 yılından bir dedektifin idamdan kaçan azılı suçluları 2012 yılına takip etmesini konu alıyor. Dedektif Kiera Cameron bir polis dedektifinin kimliğine bürünerek yerel polis departmanına katılıyor. Ancak yeni ortağı Carlos Fonegra ile pek de anlaşamıyor. Onun yerine yardımına dahi teknoloji uzmanı Alec Sadler koşuyor. Yapımın yanıtını aradığı soru "Geleceği mi değiştireceksiniz yoksa geçmişi mi koruyacaksınız?" Kocası ve oğluna kavuşma amacındaki bir dedektif için bu sorunun yanıtı o kadar kolay olmasa gerek.

Kiera'yı Rachel Nichols canlandıracak. Kadroda ayrıca Castle'dan Victor Webster, Jericho'dan hatırlayacağınız Erik Knudsen, The Killing kadrosundan Richard Harmon veBrian Markinson, Alcatraz'dan Jennifer Spence yer alıyor.

Yarim askerden döndükten sonra beraber başlamıştık:ssz:

$541408_1412294225654453_1635087610_n.webp $witches of east end cast.webp $witches_of_east_end.webp

Melissa de la Cruz'un aynı adlı romanından uyarlanan Witches of East End merkezinde, iki kız çocuuğu annesi olan cadı Joanna Beauchamp yer alıyor. Kızları Freya ve Ingrid'ten cadı oldukları gerçeğini gizleyen Johanna, Freya'nın nişanlanması ile birlikte gelişecek süreçte kızlarına gerçek kimliklerini yani, son derece gizli ve ölümsüz birer cadı olduklarını açıklamak zorunda kalacaktır.

Fantastik dizileri seviyorum henüz 8 bölüm olmasına karşı bağladı
:ssz:

Eki Görüntüle 863379 Eki Görüntüle 863380 Eki Görüntüle 863381

Carter Bays ve Craig Thomas'ın yarattıkları "How I Met Your Mother" konu olarak, romantik başrol Theodore -Ted- Mosby'nin (Bob Saget) hayatının aşkı -eşiyle- tanışma hikayesini flashbacklerle anlatan bir sit-com. 2030 yılında evli, iki çocuk babası Ted çocuklarını karşısına alıyor (David Henrie, Lyndsy Fonseca) ve hikayesini anlatmaya başlıyor.
2005'te 27 yaşındaki mimar Ted (Josh Radnor), arkadaş grubuyla kendisine küçük bir dünya yaratmış bir genç. Arkadaş grubu; en iyi arkadaşı, hukuk öğrencisi Marshall (Jason Segel), Marshall'ın dokuz yıldır birlikte olduğu anaokulu öğretmeni Lily (Alyson Hannigan) ve absürt bir kişiliğe sahip olan takım elbisesiz nefes almayan, hiperseksüel Barney Stinson (Neil Patrick Harris).
Günler akıp giderken, Marshall, tek aşkı Lily'e evlenme teklifi etmeye hazırlanıyor. Kahramanımız Ted bu noktada hayatını gözden geçirmeye karar veriyor. Romantik Ted bekâr kalmaktan hiç haz etmeyen biri olduğu için, gerçek aşkını aramaya koyuluyor. Derken Manhattan'daki Marshall, Lilly ve Ted'in birlikte yaşadığı evlerinin altındaki McLaren's Pub'da Robin Scherbatsky (Cobie Smulders) ile karşılaşıyor ve ilk bakışta evleneceği kadını bulduğunu düşünüyor. Acaba öyle mi?

Kpss dolayısıyla daha anneyle tanışmadığım doğrudur:ssz:

Berney'e hastayım çok fena:27:

Kesinlikle efsanesin:16:İzlemeyen kaybeder:ssz:

Eki Görüntüle 863348 Eki Görüntüle 863349 Eki Görüntüle 863350 Eki Görüntüle 863351

Bilimkurgu, drama ve gerilimin iç içe geçtiği yapımda bir özel ajan, bir bilim adamı ve oğlundan oluşan üçlümüz, bir dizi inanılmaz olayla bağlantılı ölümcül bir gizemi çözmeye çalışıyorlar...

Tüm yolcuların ve mürettebatının ölmüş olduğu, içinde hiçbir hayat belirtisi bulunmayan bir uçak Boston Logan Havalimanı'na iniş yapar... Bu gizemli olayı araştırmak üzere, FBI Özel Ajanı Olivia Dunham (Torv) görevlendirilir. Ancak araştırma esnasında ortağı Özel Ajan John Scott (Valley), ölümün kıyısına gelir. Çılgına dönen Dunham, umutsuzca ona yardım edecek birilerini aramaya başlar. Bu durum, özel ajanımızı günümüzün Einstein'ı Walter Bishop'a (Noble) götürür. Ancak Bishop, 17 yıldan fazla zamandır akıl hastanesindedir ve ona ulaşabilmenin tek yolu da asi oğlu Peter'ı (Jackson) yardım etmeye ikna etmekten geçer. Özel Ajan Philip Broyles'ın (Reddick) emrindeki üçlümüz, zamanla o ölümcül uçakta yaşananların, çok daha büyük ve şok edici bir gerçeğin sadece ufak bir parçası olduğunu keşfedeceklerdir...

Bir daha böyle dizi yapılır mı bilmem, hem bilim-kurgu hem de macera.

Yeni baştan izleyesim var.

Bende son zamanlarda yabanci dizileri izliliyorum daha fazla, bölümleri kisa oluyor, kafa yormuyor... Gereksiz, uzatilmis sahneleri yok...
Benim Favorilerim
Gilmore Girls, defalarcada izlesem bikmam herhalde
Friends
Big Bang Theory, :16: bu seker adamlari nasil unutursun
Vampire Diaries
Person of Interest
Hannibal
New Girl
Sherlock Holmes (yeni bölümlerini sabirsizlikla bekliyorum)
ve bu aralar Pretty Little Liars

Bana önerebilecegin bi dizi var mi? Bilim kurgu sevmiyorum... O tarihi dizilerde hic bana göre degil...
Fantasy, Ask, Komedi olabilir

Bende son zamanlarda yabanci dizileri izliliyorum daha fazla, bölümleri kisa oluyor, kafa yormuyor... Gereksiz, uzatilmis sahneleri yok...
Benim Favorilerim
Gilmore Girls, defalarcada izlesem bikmam herhalde
Friends
Big Bang Theory, :16: bu seker adamlari nasil unutursun
Vampire Diaries
Person of Interest
Hannibal
New Girl
Sherlock Holmes (yeni bölümlerini sabirsizlikla bekliyorum)
ve bu aralar Pretty Little Liars

Bana önerebilecegin bi dizi var mi? Bilim kurgu sevmiyorum... O tarihi dizilerde hic bana göre degil...
Fantasy, Ask, Komedi olabilir

Canım daha eklemediklerim çok:17:Sheldonu unutmadım ama işte kpss fırsat tanıdıkça bide dizi izlemedikçe ekliyeceğim daha:30:

Ben sana bak ally mc beal defalarca izledim o eski izlemem dersen de once upon a time önerebilirim gerçi once upon a time ilk başta önyargılı davranıyorlar ama vampire diaries i izlediysen onuda seversin:16:
Tarihi dizileri sevmeme özelliğini de aslında GameOfThrones kesinlikle geride bırakır hiç denedinmi:26:
Gizem-suç seviyorsan kesinlikle the mentalist i izlemelisin:16:

Avukatlık için suits :34:

Canım daha eklemediklerim çok:17:Sheldonu unutmadım ama işte kpss fırsat tanıdıkça bide dizi izlemedikçe ekliyeceğim daha:30:

Ben sana bak ally mc beal defalarca izledim o eski izlemem dersen de once upon a time önerebilirim gerçi once upon a time ilk başta önyargılı davranıyorlar ama vampire diaries i izlediysen onuda seversin:16:
Tarihi dizileri sevmeme özelliğini de aslında GameOfThrones kesinlikle geride bırakır hiç denedinmi:26:
Gizem-suç seviyorsan kesinlikle the mentalist i izlemelisin:16:

Avukatlık için suits :34:

ally mc beali sevmiyorum, annem izliyordu ilk ciktigi zamanlar nedense o zamanda gicigim var :1:
upon a time ve the mentaliste bakacagim kesinlikle...
Games of Thronesun bi kac bölümünü izledim, pek sevmedim bilmiyorum.

Yaaani, Sheldon hic unutulur muu... Bazingaa diye cikiverir suralardan yoksa :1:

Eki Görüntüle 863297 Eki Görüntüle 863298 Eki Görüntüle 863299 Eki Görüntüle 863300 Eki Görüntüle 863301 Eki Görüntüle 863302

Dizimiz, 1997-2002 yılları arasında gösterildi. Toplam 5 sezon ve 112 bölümden oluşan Ally McBeal, avukatlık dizileri denince akla ilk gelen isim olan David E. Kelley‘nin elinden çıkma. 5 yıllık hayatı boyunca toplam 94 ödüle aday gösterilen dizimiz, 4 tanesi Altın Küre olmak üzere, 29 tanesini de evine götürdü.
Boston’da yaşayan ve bayağı renkli bir kişiliğe sahip olan avukat kızımız Ally, bir hukuk firmasında çalışmaktadır. Bu firmadaki meslektaşlarından birinin tacizine uğrayan kızımız, bu durumdan rahatsız olup şikayete gider. İlk başta işler yolunda gibi dursa da şikayet ettiği meslektaşı işin içine hile karıştırarak durumları tam tersine çevirir ve Ally, kapının önüne konur. Asabi bir şekilde oradan ayrılan kızımız, yolda üniversiteden arkadaşı Richard’a rastlar. Richard, kendi avukatlık firmasını kurmuştur ve Ally’ye iş teklifinde bulunur Buna çok sevinen karakterimiz, teklifi kabul eder. Yalnız, bir sorun vardır. Uzun yıllar beraber olduğu ve hala unutamadığı eski sevgilisi Billy de burada çalışmaktadır.

Geçen yıl nişanlımın askerde olmasından dolayı salya sümük olan ben tek eğlendiren şey oldu
:16: Kaçıncı kez izledim bilmiyorum ama her seferinde farklı tatlar verdiği kesin:ssz:

[video=youtube;g1-9vw8cUi8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=g1-9vw8cUi8[/video]

Video'u izlerken çok mutlu oldum, uzun zamandır izlemiyordum. Cnbc-e ile ilk tanışmam bu diziyle olmuştu. ( gerçi daha önceki yıllarda yoktu galiba )

3 kere baştan sona izledim, çok eğlenceli. :16:

$about_a_boy_wallpaper_1920x1080_01.webp $ap986095119903.webp $phpThumb_generated_thumbnailjpg.webp

About a Boy bekar bir adam (David Walton) ile çılgın ve bekar bir annesi (Minnie Driver) olan küçük bir çocuğun (Benjamin Stockham) ilişkisini anlatıyor.

$Da-Vincis-Demons-s2-Leo-and-Riario-poster.webp $indir.webp $images.webp

Tarihsel fantezi diyebileceğimiz fantezi dizisinde bir yandan Da Vinci'nin 25 yaşındayken hiç anlatılmamış hikayesini, geleceği "icat etme"sini anlatıyor, bir yandan da "fikirlerin ve inançların kontrol edildiği tarihi bir zamanda tek adamın, fikirleri özgür kılma mücadelesi" işleniyor.
Hikayede, "ona bir hediye olarak sunulmuş insanüstü zekası, dinin yalanlarını ortaya çıkarmak gibi sapkın bir inanca sahip olması, seçkinci bir toplumun düzenini bozmak isteyen isyancılardan oluşu, babasının meşru oğlu olmak için yanıp tutuşan bir piç çocuk olması" genç Da Vinci'ye kendi iç karanlığıyla boğuşurken işkence etmektedir.

$images (1).webp $indir (1).webp $The_Big_Bang_Theory_Season_6.webp

Kaliforniya'nın Pasadena şehrinde geçen dizi beş ana karakter etrafında gelişiyor: Kaliforniya Teknoloji Enstitüsü'nde çalışan iki üstün zekalı ev arkadaşı olan deneysel fizikçi Leonard Hofstadter ve teorik fizikçi Sheldon Cooper, garson ve oyunculuğa hevesli sarışın karşı komşuları Penny, Leonard ve Sheldon'ın doktorası olmayan uzay mühendisi tuhaf iş arkadaşları Howard Wolowitz ve yine aynı yerde çalışan astrofizikçi Rajesh Koothrappali. Bu dört erkeğin bilime ve bilim kurguya olan ilgileri ve zekaları, Penny'nin sosyal beceri ve normal davranışlarıyla yan yana gelince komik sonuçlar doğuruyor

En olmazsa olmazım:16:

Eki Görüntüle 863334 Eki Görüntüle 863335 Eki Görüntüle 863336 Eki Görüntüle 863337

Yazların onlarca yıl, kışların ise bir ömür sürebildiği bir diyar, içten içe nifakla kaynamaktadır. Köklerini saldıkları topraklar kadar soğuk ve sert olan Starklar�ın kalesi Kışyarı�nın kuzeyinde, Yedi Krallık�ı koruyan Sur�un ardında tekinsiz güçler toplanmaktadır. Kuşkulu bir ölümün ardından kralı ve dostu tarafından saltanat makamı olan güneye çağırılan Eddard Stark kendisini Demir Taht�ı arzulayanların baş döndürücü entrikalarının arasında bulur. Dostuyla düşmanını, gerçekle yalanı ayırt edemez olan Eddard�ın ne kıyısında yürüdüğü uçurumdan, ne de Ejderkrallar�ın soyundan gelen sürgün Targaryen kardeşlerin taştan ejder yumurtalarında ve soylu atların sırtında serpilen iktidar düşlerinden haberi vardır. Kış, Starklar ve yandaşları için olduğu kadar Yedi Krallık için de uğursuz alametlerle gelmektedir.

Bir solukta izlenicesi:ssz:

Bu diziyi çok merak ediyorum yaa.. Kpss yi bi atlatim bakicam inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X