Ege Üniversitesi Hastanesinde Tedavi Görenler yada Görecekler 2016

Merhabalar bende sizin gibi ayni konudan muzdaribim
Irenbede 1 tup bebek denemem oldu ama maalesef negatifle sonuçlandı ( azosperm maalesef )

suan bizde beklemedeyiz dosya açmak için 29 temmuza sıra verdiler.
Benden tahlil istediler adetimin 2. Günü yaptircam . Bizim genetik testimiz falan vardı onları da istedi
Allah isteyen herkese anne baba duygusunu yasatsin insallah .
nasil yaaa? niye 29 temmuza sira verdi cnm anlamadim. yani 29 temmuzda mi cikicakmis rapor? yoksa islemlere daha o zaman mi baslicaklar? benim herseyim hazir tahliller, resmi evraklar vs. haftaya gidip direk rapor icin basvurcam randevu almana gerek yok dediler rapor da 2-3 haftaya çıkar dediler... sen böyle diyince kokrtum:( agustosta yaptırmak istiyorum çünkü tüp bebegi

Merhabalar bende sizin gibi ayni konudan muzdaribim
Irenbede 1 tup bebek denemem oldu ama maalesef negatifle sonuçlandı ( azosperm maalesef )

suan bizde beklemedeyiz dosya açmak için 29 temmuza sıra verdiler.
Benden tahlil istediler adetimin 2. Günü yaptircam . Bizim genetik testimiz falan vardı onları da istedi
Allah isteyen herkese anne baba duygusunu yasatsin insallah .
Amin canm insallah hepimiz yasicaz bu duyguyu. Peki eşin tese mi olucak dondurulmuş sperm varmi yada? İletişim halinde olalım bizde esimin sonuçlarını bekliyoruz bayramdan sonra çıkıcak sanırım ama ben her ihtimal randevuda aldm 9 ağustosa

Kızlar ben raporu beklemeden temmuzda ilk denemeyi yapmaya karar verdim. yazın cok yoğun oluyorlarmis raporun ne zaman cikacagi belli olmaz dedi doktorum agustosa yetisemeyebilir dedi. o yuzden ben yine de rapor basvurumu yapip temmuzda raporsuz ilk denemeyi yapmaya karar verdim.. insallah ilk denemede tutarda rapora da 2. denemeye de gerek kalmaz. tabi bi de bayramdan önce regli olursam baslayabilcez tedaviye

Kızlar ben raporu beklemeden temmuzda ilk denemeyi yapmaya karar verdim. yazın cok yoğun oluyorlarmis raporun ne zaman cikacagi belli olmaz dedi doktorum agustosa yetisemeyebilir dedi. o yuzden ben yine de rapor basvurumu yapip temmuzda raporsuz ilk denemeyi yapmaya karar verdim.. insallah ilk denemede tutarda rapora da 2. denemeye de gerek kalmaz. tabi bi de bayramdan önce regli olursam baslayabilcez tedaviye
Hakkında hayrlisi gelişmelerden haberdar et Tepecik te yaptiracaktn sanırım yanls hatrlamiosam raporsuz nekdara mal olcakms peki

Ege de ilk olcak inşallah olumlu olur hepimizin
İnşallah hepimizin olumli sonuclanir canım peki ne asamadasin dosyan vs hazır sanırım temmuz adetinde başlancak dogrumu anladm. Senden hangi testleri istediler ekstra bişey istedilermi.

İlkini dıyarbakır memorial de yaptırdım 1 aşılama 1 tüp tutmadı.sorun sperm sayısı düşük,benden amh testi istedıler normal çıktı hss yapıldı rahim içi degerlendirme oda normal çıktı şimdi temmuz 15 gibi başlancak tedaviye hayırlısı bakalım

nasil yaaa? niye 29 temmuza sira verdi cnm anlamadim. yani 29 temmuzda mi cikicakmis rapor? yoksa islemlere daha o zaman mi baslicaklar? benim herseyim hazir tahliller, resmi evraklar vs. haftaya gidip direk rapor icin basvurcam randevu almana gerek yok dediler rapor da 2-3 haftaya çıkar dediler... sen böyle diyince kokrtum:KK43: agustosta yaptırmak istiyorum çünkü tüp bebegi
Bende hic bisey bilmiyorum bize o gune sıra verdiler dosyamiz o zaman acilcak benden tahlil istediler bulundugum yerde yaptiricam ....
esimi de o gun tahlil yapacaklar orda

Amin canm insallah hepimiz yasicaz bu duyguyu. Peki eşin tese mi olucak dondurulmuş sperm varmi yada? İletişim halinde olalım bizde esimin sonuçlarını bekliyoruz bayramdan sonra çıkıcak sanırım ama ben her ihtimal randevuda aldm 9 ağustosa
Daha kontrollerimiz olmadi universtedeki doktor ne der hiç bilmiyorum gittiğimiz tüm urologlar tese dedi iletisim halinde olalim evet ☺

Ben bugun rapor için egeye gittim gittigime bin pisman oldum orucluydum ordan oraya ordan oraya bi sürü gereksiz prosedür 4 saat uğraştım bi de infertilitenin oldugu yer aşırı sicak havasiz bayilcak gibi oldum.
Bu işlerle asil ilgilenen hemsire izindeymis baska hemsire vardi oda cikartamayiz once kadin doguma gitcen o yonlendircek dedi. neye uğradığımi şaşırdım sinirden agladim. sonra bi daha gittim hemsireye yalvar yakar bakin direk belgeleri verip oluyormus yaptiran cokmua izinde olan hemsireye arayip soralim filan derken kadin insafa geldi bekle bi dedi. beni tam 1 saat beklettikten sonra halletcem isini git bütün evraklarinin ikiser fotokopisini cektie dedi. fotokopi buldum asagida cektirdim tekrar gittim kadin yok bekle bekle geldi. sonra oraya git şunu al bunu yap arşive git arşiv geri gönderir şu belge lazim filan derken nihayet 4 saatin ardindan basvurumu yapmis oldum. ama heyet raporu icin gereken doktorlar bayram iznine çıkmış 18 temmuza anca cikar rapor dedi

Ben bugun rapor için egeye gittim gittigime bin pisman oldum orucluydum ordan oraya ordan oraya bi sürü gereksiz prosedür 4 saat uğraştım bi de infertilitenin oldugu yer aşırı sicak havasiz bayilcak gibi oldum.
Bu işlerle asil ilgilenen hemsire izindeymis baska hemsire vardi oda cikartamayiz once kadin doguma gitcen o yonlendircek dedi. neye uğradığımi şaşırdım sinirden agladim. sonra bi daha gittim hemsireye yalvar yakar bakin direk belgeleri verip oluyormus yaptiran cokmua izinde olan hemsireye arayip soralim filan derken kadin insafa geldi bekle bi dedi. beni tam 1 saat beklettikten sonra halletcem isini git bütün evraklarinin ikiser fotokopisini cektie dedi. fotokopi buldum asagida cektirdim tekrar gittim kadin yok bekle bekle geldi. sonra oraya git şunu al bunu yap arşive git arşiv geri gönderir şu belge lazim filan derken nihayet 4 saatin ardindan basvurumu yapmis oldum. ama heyet raporu icin gereken doktorlar bayram iznine çıkmış 18 temmuza anca cikar rapor dedi
Canm yazın ve bayram dönemlerinde işler daha yavaş ilerliyo sanırım. Senden ektra test istedilermi yada hangi testleri götürdün inşallah en kisa zamanda çıkar raporun. Bide raporlu olursa yaptircagim yer nekadara yapıcak tüp bebegi kaca mal olucak

Canm yazın ve bayram dönemlerinde işler daha yavaş ilerliyo sanırım. Senden ektra test istedilermi yada hangi testleri götürdün inşallah en kisa zamanda çıkar raporun. Bide raporlu olursa yaptircagim yer nekadara yapıcak tüp bebegi kaca mal olucak
eşimin 3 ayri spermiyogrami, benim en son yapilmis hormon tahlillerim, dahiliyeden aldigim gebe kalmaya engeli yok belgesi, asilamalarimin belgesi, rahim filmi raporum, vukuatli nufus örneği, evlilik cüzdanı fotokopisi, esimin ve benim kimlik fotokopilerim... bunlarin 2 tane fotokopisini cektirdim birini infertilite bölümü aldi birini arşiv aldi orjinalleri bende kaldi. başka tahlil istemediler. aslinda başta kabul etmiceklerdi burda yaptir diceklerdi yalvar yakar ikna ettim

birde 3 kere raporla deneme hakkimiz var ya her seferinde yeniden ayni seyleri yaptirirp tekrar rapor cikartmamiz gerekiyormus malesef :(

tinaztepe de ben bu ay mecbur raporsuz yaptircam doktor ilaclarla raporsuz 6 bini bulur dedi fiyat.
raporlu olsa 3-4 bin oluyormus ilaclar dahil

Back
X