Ege Üniversitesi Hastanesinde Tedavi Görenler yada Görecekler 2016

Dondurulmuş embriyo nasıl bir süreç anlatabilir misin? Ege ye mi gidiyorsun yine?
canm transferden sonra dondurulabilicek durumda olan embriyolarımızı dondurdular 2 tane... bidahakine yumurta geliştime yumurta toplama aşamalarını yaşamicam. yine ilaç vs verilicek sanrm ama tüp bebek sürecindeki gibi bürsürü iğneler vs kullanılmicak uygun zamandada dondurulmuş embriyolar çözülüp transfer gerçekleşicek

canm transferden sonra dondurulabilicek durumda olan embriyolarımızı dondurdular 2 tane... bidahakine yumurta geliştime yumurta toplama aşamalarını yaşamicam. yine ilaç vs verilicek sanrm ama tüp bebek sürecindeki gibi bürsürü iğneler vs kullanılmicak uygun zamandada dondurulmuş embriyolar çözülüp transfer gerçekleşicek
Anladım canım. Ege ye mi gidiyorsun sen?

Ege Üniversitesi Hastanesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olan arkadaşlar ne aşamadasınız tüp bebek dosyası açtırdınızmı hangi testleri istediler işlem aşamasına geçme kısmı uzun sürdümü sorun sizdemi eşinizdemi hertürlü bilgiyi paylaşalım lütfen?????
Merhaba bebeğiniz oldu mu

arkadaşlar ben 32 yaşındayım pko yum 12 senelik evliyim. ocak ayında ege den randevu aldım nisanin 10 na. esimle gittik orda yaptiricaz hemsireyle on görüşme yaptim esim spermiyogram verdi ordan oraya, ordan oraya koşturdu. ogleni yaptık şimdi gidin urolojiden sıra alın dediler. gittik sıra yok dediler. tekrar yukarı ciktim söyledim sekreter bana nedese tup bebekten gelenlerin önceliği var soyledin mi dedi. benim adam kopurdu kızdı bide onu sakinlestirmekle uğraşıyorum. neyse gittim tekrar aldım numarayı tup bebek hastalari öğlenden sonra bakiliyo dediler. esim öğlene kadar yanimda olacaktı sonra ise gidecekti bekleyemezdi ve çok sinir oldu. bu sefer biz kavga etmeye basladik bahçeye ciktik ağla ağla herkez bize bakar. esim dedi gidelim burdan ben hastaneyide doktoru da bulcam sana ve ciktik eve geldik. esimle kavga ettiğimiz için bilgisayarı verdim önüne al ara bul götür beni. ben yoruldum ugrasamiycam dedim. aradi taradi buldum dedi medikal park izmir üniversite hastanesi hemen aradi randevu aldı gittik. konuştuk anlattim herşey içimize sindi rapor olayini sordum. günü gelince biz burda çıkarıyoruz dedi ve çok sevindim. vitaminler falan basladik sonra dogum kontrol hapi oda bitti adetimde tekrar gittim herşey yolunda ve hazırız başlayabilir dedi. eee rapor dedim biz halledicez dedi sekreterini çağırdı bireyler söyledi benden evlilik cüzdan ve kimlik fotokopisini aldı 1 er resim nüfus kayıt örneğini aldı eski tahlillerimi aldı. buyrun oturun bekleyin dedi. yarim saat sonra rapor çıktı eczaneden ilaclarinizi alabilirsiniz dedi. ve çok şaşırdım herşey bukadar kolay oldu. yani arkadaslar eğer sadece orda rapor cikartacaksaniz hiç gerek yok gidin buraya insan gibi muamele görün doktorda çok iyi özel sonuçta ama raporlusunuz. ege de tedaviniz devam edicekse tamam ama başka hastaneye gidecekseniz gerçekten gerek yok burdaki strese. ben başından geçeni anlattim belki size de bir yok göstermiş olurum faydam dokunur diye. tabii karar sizin.
Merhaba bebeğiniz oldu mu

Back
X