Erkek İnfertilitesi Ege Üniversitesi tüp bebek Ege Hanım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bende konuyu takip etmek istiyorum. Tüp bebek hakkı için şartlar nedir acaba ? Hiç birşey bilmiyorum bilgi verir misiniz ?

Merhaba ben de ege üni gidiyorum normal poliklinik kısmına ege hanım a geçersem tekrar polikliniğe geçişimi kabul etmek istemiyorlarmış ileride maddi olarak zorlanabilirim değiştirmek isteyebilirim tatsızlık çıkmasın diye ben hiç ege hanım a gitmedim, ama ege üni tüp bebek merkezine giden herkesin dosyası ege hanım ve erol beyin de onayından geçtikten sonra adım adım uygulaması gerçekleştiriliyor. Daha önce orda ameliyat oldugumda o visitime gelmişti. Doktor olarak bilgi olarak eleştirmek bize düşmez ancak tavır olarak kendi hastalarına çok özel ilgi gösteriyor, diğer hastalara olan ilgisidaha fark edilebilir düzeyde idi.

Yüp bebek sürecinin katarı ilk görüşmede e li inşzdeji tetkikleri götürün onlar da yapılması gerekenleri eklettiriyorlar elinşz ve siz de olan sorunların durumuna göre kurul kararı ile aşılama ya da tüp bebek kararı çıkıyor. Regl olunca size verdikleri telefonu arıyorsunuz regli bildirmek için onlar bir sonraki mesai gününe sizi çağırıyorlar. Muayene olup kan veriyorsunuz sonrasında sınçlara göre tedavi veriyorlar yani hormon iğneleri ne başlanmış oluyor, sonrasında bir hafta kadar sonra kontrole çağırıp ultrasonla d ayunurya büyümesi gelişmesi gerçekleşmiş mi değerlendirme yapıyorlar eğer yumurta gelilmesi istediklerini boyutta ve hormonlarınız ugunsa tedaviye devam edip yunurta toplama embriyo takibi sonrasında embriyo transferi için çağırıyorlar

Aralık ayında tüp bebek yaptırdım ege hanımın hastasıyım hala hamilelik takibimi kendisi yapıyor.
Ege hanım çok konuskan değil ama işinin ehli tüm islemlerime ve muayenelerinde kendisi girdi. 30yildir bu işin içinde olduğu için güvenip gittim ben kendisine, bir de normal poliklinikte hemsirelerin tavırları kötü fln demişlerdi o yorumlardan etkilenmiştim. Ege hanımın özel takibinde olunca işlemler hizli ilerledi, randevu zaten daha erkendi tarih olarak polikliniği beklesem daha bu ay ilk randevuma gidecektim. Her riski düşünüyor gerekli uyarıları hep yapıyor ben şuan maddi anlamda zor gelse de onun takibini bırakmaya çekiniyorum, o daha güvenilir geliyor bana

Hayırlısı olsun sizin için sevindim hamilelik takibini yine aynı yerde mi yapıyor tüp bebek katında mı devam ediyor acaba, siz şanslıymışsınız benim arkadşaım gidiyordu ege hanım a hiçbir muayene ve işlemini ona yaptıramamıştı malesef bir seferinde elinde sorun vardı birseferinde yurtdışındaydı gibi. Sonra o da ege hanım ı bırakmıştı boşuna ücret ödemesi yaptığı için Poliklinik için bekleyen çok kişi oldugu için aylar sonra sıra geliyormuş evet

Evet çok şükür bana hep kendisi denk geldi, hamilelik takibini de aynı yerde yapiyor tüp bebek katında. Bir defasinda kendisi hastaymış gülnaz hanım baktı poliklinikte olan doktor o zaman muayene ücreti alınmadı benden kendisi girmeyince para almiyorlar

Ne güzel ince düşünmüş gerçekten bu arafa Gülnaz hanıma da bayılıyorum ne kadar naif bir kadın keşke onun ve Ferruh beyin de özeli olsa ege hanım gibi seçim yapabilsek. Sağlıkla kucagınıza almak nasip olsun

Amin inşallah Rabbim bu yolda bekleyen uğraşan herkese en kısa zamanda beklediği mutluluğu yaşatsın

Kizlar Ege hanımın özelinde tüp bebek yaptıran var mı embriyo'ya pgt testini ücetli mi yapıyor merkez yaptıran var mı?

Ege üni poliklinik hastasıyım orda isteme bağlı nın yapıyorlar doktorlar isteyio uygun görürse mi yaptırıyorlar bilmiyorum, eğer o aşamaya gelebilirsem dnaışacagım ben de. Bilgi öğrenirsen yazarım. Özelindeki durumunu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…