- 13 Aralık 2018
- 233
- 107
- 103
- 33
- Konu Sahibi Miramira4545
Arkadaşlar Ege üni. Tüp bebek yaptıran oldu mu ? Ege hanım nasıldır ? Memnun kaldınız mı? Süreç hakkında bilgi verir misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok şükür bana hep kendisi denk geldi, hamilelik takibini de aynı yerde yapiyor tüp bebek katında. Bir defasinda kendisi hastaymış gülnaz hanım baktı poliklinikte olan doktor o zaman muayene ücreti alınmadı benden kendisi girmeyince para almiyorlarHayırlısı olsun sizin için sevindim hamilelik takibini yine aynı yerde mi yapıyor tüp bebek katında mı devam ediyor acaba, siz şanslıymışsınız benim arkadşaım gidiyordu ege hanım a hiçbir muayene ve işlemini ona yaptıramamıştı malesef bir seferinde elinde sorun vardı birseferinde yurtdışındaydı gibi. Sonra o da ege hanım ı bırakmıştı boşuna ücret ödemesi yaptığı için Poliklinik için bekleyen çok kişi oldugu için aylar sonra sıra geliyormuş evet
Amin inşallah Rabbim bu yolda bekleyen uğraşan herkese en kısa zamanda beklediği mutluluğu yaşatsınNe güzel ince düşünmüş gerçekten bu arafa Gülnaz hanıma da bayılıyorum ne kadar naif bir kadın keşke onun ve Ferruh beyin de özeli olsa ege hanım gibi seçim yapabilsek. Sağlıkla kucagınıza almak nasip olsun