- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #2.061
merhaba arkadaşlar.. allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız.. benimde çok sevdiğim bir arkadaşım egede tüp bebek denemeyi düşünüyor. Benden fiyatlarını araştırmamı istedi. Devlet ne kadarını karşılıyor bu konuda bana bilgi verir misiniz..
slm kızlar, bugün biyolog aradı ve embriyolar gelişmeye devam edıyor yarın gelın transfer için dedıler çok sevındım bebişlerim yaşıyooo....
merhaba arkadaşlar.. Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız.. Benimde çok sevdiğim bir arkadaşım egede tüp bebek denemeyi düşünüyor. Benden fiyatlarını araştırmamı istedi. Devlet ne kadarını karşılıyor bu konuda bana bilgi verir misiniz..
slm kızlar, bugün biyolog aradı ve embriyolar gelişmeye devam edıyor yarın gelın transfer için dedıler çok sevındım bebişlerim yaşıyooo....
slm kızlar, evet çok şükür transfer olduk ögleden sonra koydular çok kolay oldu agrı sızı çekmedım. 2 saat yattık hastanede sonra çıkış yaptık iyiyim şimdi ayın 24ünde gidip test yaptıracagız nasıpse o mutlu haberı alırız.
çok geçmiş olsun canım hadi hayırlısıyla inşşallah Rabbim nasip eder darısı bizim başımıza güzel bize umut olcak haberini bekliyoruz bende doyamın heyetten geçmessini bekliyorum yumoşlarını topladıklarında hastaneye hattınmı eger sıkmıcaksam sürecini ayrıntılı anlatırmısın teşekkür ederim
benimde dün smear testimin sonucu çıkmış olması lazım bende öğleden sonra arayıp soracağım dosyama koymuşlar mı? dosyam ne zaman heyete girecek diye ama benim şansım herhalde araya bayram tatili girdi bi hafta kaybettik.
sizce dosyam ne zaman çıkar fikri olan var mı arkadaşlar?
bu arada dilek8484 geçmiş olsun ne güzel bebeğini aldın evindesin dinleniyorsun inş mutlu haberide alacaksın takip ediyorum sessiz sakin buralardayım
slm kızlar, evet çok şükür transfer olduk ögleden sonra koydular çok kolay oldu agrı sızı çekmedım. 2 saat yattık hastanede sonra çıkış yaptık iyiyim şimdi ayın 24ünde gidip test yaptıracagız nasıpse o mutlu haberı alırız.
o sonucu aşarıdan alıp yukarı kendin götürüyorsun diye biliyorum onu sordunmu biz alırız dediler mi sana eger onunla tahlillerin biterse adet oldugunda ara derler bence sanada :)
evet sordum özellikle teslim ettikten sonra yeniden çıktım ve tekrarladım evet biz alıp koyuyoruz dediler
bugün aradığımda da sonuçları toplu olarak alıp koyuyoruz şuanda dosyanızda yok bayramdan sonra arayın dediler bende bayramdan sonra salı falan aramayı düşünüyorum bakalım.
Sen durumdasın bu arada????
aynı şehirde yaşıyosan git kendin al ver sonucu daha çabuk ilerler.ben kendim almıştım.
evet sordum özellikle teslim ettikten sonra yeniden çıktım ve tekrarladım evet biz alıp koyuyoruz dediler
bugün aradığımda da sonuçları toplu olarak alıp koyuyoruz şuanda dosyanızda yok bayramdan sonra arayın dediler bende bayramdan sonra salı falan aramayı düşünüyorum bakalım.
sen durumdasın bu arada????
iyi o zaman alıyorlarsa evrakı ben geçen hafta gittim sulu ultrason çekildim herşey normal dedi folikasit verdi bir sonraki adetinde ara dedi gidicem tahlillerim yapılacak ilaçlarımı alıcam allah izin verirse başlayacağım:) bende edremitteyim bu arada :)
iyi o zaman alıyorlarsa evrakı ben geçen hafta gittim sulu ultrason çekildim herşey normal dedi folikasit verdi bir sonraki adetinde ara dedi gidicem tahlillerim yapılacak ilaçlarımı alıcam allah izin verirse başlayacağım:) bende edremitteyim bu arada :)
günaydın arkadaşlar
maalesef aynı şehirde değilim ben balıkesir edremitte oturuyorum o yüzden biraz zor canım alıp vermem
folikasit olarak hangi ilacı verdiler sana bende başlamak istiyorum da :)
bu arada hemşeriyiz desene merkezde misin ?
ben edremitte oturuyorum iş yerimde kadıköyde :)
evet canım banada aynısını söylediler gel görki adet olmadım.şimdide bayram geldi hayırlısı bakalım sanırım birdahaki aya kalacak
folikasit olarak hangi ilacı verdiler sana bende başlamak istiyorum da :)
bu arada hemşeriyiz desene merkezde misin ?
ben edremitte oturuyorum iş yerimde kadıköyde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?