Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

merhaba ben bu gidişimde egede sordum tüp bebek için ne kadar ödeyeceğimizi toplamda anladıgım kadarı ile ilaçlarla birlikte rapor çıkarsa 2000tl rapor çıkmazsa 4000tl dedi.

bizim ssk karşılamıyo ücretli yaptırıyoruz egede.ortalama 5000 tl gider dediler

slm kızlar, evet çok şükür transfer olduk ögleden sonra koydular çok kolay oldu agrı sızı çekmedım. 2 saat yattık hastanede sonra çıkış yaptık iyiyim şimdi ayın 24ünde gidip test yaptıracagız nasıpse o mutlu haberı alırız.

çok geçmiş olsun canım hadi hayırlısıyla inşşallah Rabbim nasip eder darısı bizim başımıza güzel bize umut olcak haberini bekliyoruz bende doyamın heyetten geçmessini bekliyorum yumoşlarını topladıklarında hastaneye hattınmı eger sıkmıcaksam sürecini ayrıntılı anlatırmısın teşekkür ederim

sagol canım Allah razı olsun inş. herkesın gönlündeki hakkında hayırlı olur. opu'dan sonra servise aldılar yattık akşama dogru çıktık. tedavı sürecinimi merak edıyorsun neyi anlatayım yaptıgım herşeyi detayıyla anlatmıştım merak ettıgını söyle yine anlatırım. bu arada size söyleyecegim birazda siz takıp edın hastaneyı arayın dosyam ne oldu ne durumda dıye onlardan beklemeyın hep...

benimde dün smear testimin sonucu çıkmış olması lazım bende öğleden sonra arayıp soracağım dosyama koymuşlar mı? dosyam ne zaman heyete girecek diye ama benim şansım herhalde araya bayram tatili girdi bi hafta kaybettik.
sizce dosyam ne zaman çıkar fikri olan var mı arkadaşlar?
bu arada dilek8484 geçmiş olsun ne güzel bebeğini aldın evindesin dinleniyorsun inş mutlu haberide alacaksın takip ediyorum sessiz sakin buralardayım

o sonucu aşarıdan alıp yukarı kendin götürüyorsun diye biliyorum onu sordunmu biz alırız dediler mi sana eger onunla tahlillerin biterse adet oldugunda ara derler bence sanada :)

hayırlı olsun cnm inşallah hayırlısıyla sonucunuda alırsın.bende adetimi bekliyodum 1 ay oldu yok gelmedi normalde 3 -4 gün önce bile gelirdi bu ay niye böyle oldu bilmiyorum.ya hafta sonu yada bayramda olursa napcam bilmiyorum.hastanede nöbet sistemi varmı acaba yoksa birdahaki ayamı kalır. Bilen varmı

o sonucu aşarıdan alıp yukarı kendin götürüyorsun diye biliyorum onu sordunmu biz alırız dediler mi sana eger onunla tahlillerin biterse adet oldugunda ara derler bence sanada :)

evet sordum özellikle teslim ettikten sonra yeniden çıktım ve tekrarladım evet biz alıp koyuyoruz dediler
bugün aradığımda da sonuçları toplu olarak alıp koyuyoruz şuanda dosyanızda yok bayramdan sonra arayın dediler bende bayramdan sonra salı falan aramayı düşünüyorum bakalım.
sen durumdasın bu arada????

aynı şehirde yaşıyosan git kendin al ver sonucu daha çabuk ilerler.ben kendim almıştım.

iyi o zaman alıyorlarsa evrakı ben geçen hafta gittim sulu ultrason çekildim herşey normal dedi folikasit verdi bir sonraki adetinde ara dedi gidicem tahlillerim yapılacak ilaçlarımı alıcam allah izin verirse başlayacağım:) bende edremitteyim bu arada :)

folikasit olarak hangi ilacı verdiler sana bende başlamak istiyorum da :)
bu arada hemşeriyiz desene merkezde misin ?
ben edremitte oturuyorum iş yerimde kadıköyde :)

evet canım banada aynısını söylediler gel görki adet olmadım.şimdide bayram geldi hayırlısı bakalım sanırım birdahaki aya kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…