- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #2.081
slm kızlar, evet çok şükür transfer olduk ögleden sonra koydular çok kolay oldu agrı sızı çekmedım. 2 saat yattık hastanede sonra çıkış yaptık iyiyim şimdi ayın 24ünde gidip test yaptıracagız nasıpse o mutlu haberı alırız.
inşallah emeklerin boşa gitmez.ben olacağına inanıyorum ama.güzel haberlerini alacağız hep beraber.
inşallah emeklerin boşa gitmez.ben olacağına inanıyorum ama.güzel haberlerini alacağız hep beraber.
benim hesaplamalarıma göre zamanında gelirse 31 ekim yada kasımın ilk günleri olacak adetim bakalım geçen ayki gibi günü şaşmazsa tabi
inşallah canım, o kadar çok istıyorum ki çok bekletmesın bebegım daha önce 2 tane düşügüm var bebeğime kavuşmak istiyorum artık Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip eder inş...
sorma canım ya benimde olması lazımdı olmadı.şimdide diyorum madem olmadın bayram tatili bitsin sonra ol diye :) bidahaki aya kalmasın diye nasip tabi ama nasıl olacak merak ediyorum.
ewet bende dışardan gidiyorum zor oluyor.alırlar onlar öyle dedilerse eğer.sıkma canını ama telefonla sıkıştırmaya devam et sen :)
selam kızlar bende ayvalıktan yeni taşındım burhaniyedeyim. ve bu ay başlıyacaklardı ama adetim bayrama denk geliyor yani kasıma kaldım
inşallah canım, o kadar çok istıyorum ki çok bekletmesın bebegım daha önce 2 tane düşügüm var bebeğime kavuşmak istiyorum artık rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip eder inş...
inşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun biz ne istesek boş :)
kasımda belki beraber başlarız arkadaş oluruz birbirimize ne güzel :))))
inşallah karşılarız canım.
ben 14 15 gibi oluyorum regl kasıma kaldım :)bayram tatili giriyor bu ay.her işte bir hayır vardır.ege üniversitesine servisi var sabah 7 de sebatla yolculuk yapıyorum hep hastaneye gelirken.
problemin neydi canım senin.benden rahim filmi istemediler ama sulu ultrason çektiler.acaba senindemi rahim filmi değilde sulu ultrasonmu çekilecek acaba.ne diye söylediler.sulu ultrasonsa eğer ilk gün arayınca bir hafta sonrasına gün veriyorlar.
ben kasımda eğer geç gelmezse 26 sı gibi olurum herhalde ama rapor çıkar mı o zamana kadar bilemiyorum.
bende geçen turuvayla gittim sabah 5 te otobusu vardı serviside var egeye kadar sebat edremite geliyor mu bilmiyorum ama araştırmak lazım.sen 7 de çıkınca hastanede 10:30 gibi oluyorsundur değil mi?
ben kasımda eğer geç gelmezse 26 sı gibi olurum herhalde ama rapor çıkar mı o zamana kadar bilemiyorum.
bende geçen turuvayla gittim sabah 5 te otobusu vardı serviside var egeye kadar sebat edremite geliyor mu bilmiyorum ama araştırmak lazım.sen 7 de çıkınca hastanede 10:30 gibi oluyorsundur değil mi?
sebat turizm altınoluktan hareket ediyor edremit burhaniye izmir devam edeiyor yani bize 7 de geliyor.hastaneye tam 10 da geliyorum hatta 9:45 gibi hastane oluyorum.servis getiriyor hastaneye kadar.8 de randevum olursa bende truvayla gelirim yada egelimle oda 2,5 saate izmirde oluyor ama servisi var mı yokmu bilmiyorum rapor öyle geç mi çıkyorbide rapor mu beklicez yani bilmiyordum.rapor hakkında hiç bi bilğim yok.ben sanıyordum tedavi başlıyınca rapor çıkan hemen
geç olursa randevum aklımda olsun o zaman benimde
biraz geç çıkıyor benim bildiğim o yüzden kendimi hiç şartlandırmıyorum şu zaman bu zaman diye ne zaman olursa ama takibinide yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince.önce rapor çıkıyor eğer raporlu yaptıracaksan ücretli ise prosüdürü nedir bilmiyorum canım.
rapor bekleyeceksiniz falan demediler hiç ama daha önce burada okuduklarımda bu adet günü gittiğimizde o gün içinde işlemlerini hallediyorlarmıs sen ilaçlarını alıyorsun tedavi oldugun süre içinde raporunda çıkıyor zaten hastanenin karsısında eczane ilaçlarını sana veriyormus rapor çıktıgında da odeyeceğin ücreti ödüyormussun hastaneyede aynı şekilde ben böyle biliyorum
dilekçim senin opu cumartesi yapılmıştı ya hafta sonlarıda aynı normal günlerdeki gibimi çalışıyorlar.yoksa sadece randevusu olanlarlamı ilgileniyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?