- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #2.101
hayatım nöbetçi oluyorlar o zaman işleminiz hafta sonlarına gelse bıle çalışmalar devam edıyor.
nasıl bir şanstırki bugün adet oldum ama hastane kapalı :2::2:
arkadaşım bu ay tedaviye başlamıyorlar size hastanede söylemedıler mi?
hayır öyle birşey demediler.birdahaki adet gününüzde arayın dediler sadece.neden başlamıyorlarki
merhaba bir şey sorucam beni aradıklarında yanınızda 50 tl getitin dediler ultrasonda bir şey çekicekler ben hsg diye düşündüm ama bir fıkrı olan varmı
hsg değil canım sulu ultrason çekiyolar.onun için bi katater almanızı istiyolar o 50 tl civarında o yüzden istiyorlar.bu arada seni ne zamn aradılar bayramdamı
benı bayramdan önce aradılar adetin ilk gunu arayın gun vericez dediler ama benım adetim bayram öncesine denk geldi onlarda bana nu ayın 21 ne gun verdiler sabah 10 na pazartesi ordayım yanı :)
merhaba kızlar neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor zamanlar dilekten bir haber yok dimi galiba 24 üydü tahlil günü inşallah güzel haberlerle gelir.
iyiyiz canım sen nasılsın.günler geçsin diye bekliyoruz
evet hepimizde adet bekliyoruz sanırım :)
merhaba arkadaşlar sizlere sorularım olacak bende ege ye tüp bebek yaptırmak için daha önce gitmiştim. 1 yıl önce eşime varikosel banada laparoskopiyle çikolata kisti ameliyatı yapıldı.tam tüp bebek uygulamasına geçilecekti ki ssk primlerimin yetersiz olduğunu öğrendik ve 1 yıl bekledik. Bu ay primlerimiz doldu hastaneyi aradım ve adetinin ilk günü ara dediler. şimdi size sorum daha önceki yazıları okudum ege hanıma muayene olanlar var ondan nasıl randevu alıyoruz ve adetimin ilk günü aradıyıpta gittiğim zaman bana hemen tüp bebek uygulamasına başlanırmı yoksa daha beklermiyim yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba arkadaşlar sizlere sorularım olacak bende ege ye tüp bebek yaptırmak için daha önce gitmiştim. 1 yıl önce eşime varikosel banada laparoskopiyle çikolata kisti ameliyatı yapıldı.tam tüp bebek uygulamasına geçilecekti ki ssk primlerimin yetersiz olduğunu öğrendik ve 1 yıl bekledik. Bu ay primlerimiz doldu hastaneyi aradım ve adetinin ilk günü ara dediler. şimdi size sorum daha önceki yazıları okudum ege hanıma muayene olanlar var ondan nasıl randevu alıyoruz ve adetimin ilk günü aradıyıpta gittiğim zaman bana hemen tüp bebek uygulamasına başlanırmı yoksa daha beklermiyim yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?