- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #2.221
Canim benim uzme kendini allah herşeyi bizim için kararlastirmistir sabret bekle bugün yumarta toplama islemim yapıldı 4 yumurtam olmuş yoldayız şimdi balikesire dönüyoruz transfer için arayacaklar bu arada hastane kalabalık sen balikesirdemiydin haber. Bekliyorum :)
günaydın canım bakalım ben bugün yine arayacağım bir adetimi daha beklemek istemiyorum. sorun neymiş benden mi kaynaklı yoğunluktan mı onu soracağım
ben şimdi görüştüm yine hastane ile pazartesi salı dönüş olacak dediler bende adetim biticek o zamana dedim 20.günü tedaviye başlayacağız dedi yani anladığım kadarı ile uzun protokol olacak bizimde
günaydın ben aradım sabah ama herzamanki gibi dosya numarası ve adımı sordular arkadaşlara iletiriz dediler kapattılar hayır kim bu arkadaş bu kadarmı yoğun.ya birde onlar söyledi adetli olduğumuzda aramamızı arıyoruz neden dönüş yapmıyolar anlamadımki.bu stres beni bunaltıyo çıkıp gidesim geliyo ah aynı şehirde olaydım çoktan gitmiştim.bekleyelim bakalım.ararsan yaz olurmu
nasıl yani uzun olunca nasıl oluyodu kafam çok karıştı
inşallah hayırlısı ile transferinde gerçekleşir canım. demek sende Balıkesirlisin merkezden mi bende Balıkesirliyim. anestezili olmayı kndinmi istedin geçen dilek anestezisiz olmuştu bende anestezili istiyorum inşallah o günlere geleyim de
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...de-uygulanan-uzun-kisa-protokoller-nedir.html
burda biraz açıklama var oku istersen canım
Canim merkezdeyim adnan mendereste oturuyorum ben anestezili oldum yaklaşık yarim saat surduu yarinda nasipse eğer transferim var :)
hemen googledan okudum zaten hala dönmediler bekliyorum
bugün aradılar buraya gelmenize gerek yok yapılması gerekenleri size faxlayalım dediler 24 kasımda iğnelere başlayacakmışım 9 aralıkta da hastaneye gidicekmişim neden böyle oldu anlamadım buna uzun protokol deniyormuş neler olacak bu süreçte bilen varmı
şimdi tekrar aradım hastaneyi sekreter çıktı dosyanız onaydaymış pazartesi yada salı günü arayacaklar adetinizin bitmiş olması önemli değil dediler
tamam bana dediklerinin aynısı kader arkadaşım :)
merhaba ; ben adetimin 3.günü gittim kan tahlili oldum fsh tsh e2 vb hormonlara bakıldı sonra ultrason muayenesi oldum daha sonra ilaç
dozlarına bunların sonuçlarına göre karar verdiler.şimdi iğnelermi oluyorum salı sabah orda olucam allah nasip ederse :)
pınarcım ultrason muayenesi demişsin ya bu normal karından ultrasonmu yoksa vajinal ultrason muayenesimi hangisini yaptılar
nasıl yani uzun olunca nasıl oluyodu kafam çok karıştı
o benimde dikkatimi çekti adetliyken vajinal muayene yapmazlar diye düşündüm ben ama :/
Vajinal ultrason kızlar :) adetli ikende yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?