- 9 Haziran 2009
- 476
- 52
- 318
- 39
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #2.441
yumurta toplama işlemi yapılacağı gün parayı ödüyorsun.ilaçları üniversite eczanesi var ben oradan aldım.ilk önce ilaçlar için hesap açtı yani ne kadar kullanacaksam ilaç alıyoruz en son ne kadar tutu ise parasını ödüyorsun.benim 500 TL tuttu.transferin yapıldığı gün ödedik.
o zaman tedavi başlarken herhangi bir ücret ödenmiyor
500 lira iyi tutmuş ben daha fazla tutar diye düşünüyordum.
Merhaba arkadaslar asilama tedavisiyle basladim ama basima gelmeyen kalmadi,ocak 2 de adet oldum norma ve herzamanki gibi bi adetti ayin 3 de fostimonla igneyle basladik gecen cumartesiye kadar igne kullandim ve 22 igne kullandim ama birturlu yumurta 10 ml den yukari cikmadi ve cumartesi kanamam oldu yogundu ve 2 gun kahverengi geldi pazartesi hastaneye geldim ve her zaman e2 e bakiirdi kanamamolunca beta hcg de olmak uzere hepsine bakidi ve hcg nin 250 oldugunu ogrendim yani hmileydim ve asiama olmadan hamile oldugumu ogrendim sevinseem mi biemedim' cunku ben birsuru hormon ilaci kullanmistim,emin olamadilar ertesi gun bida bakildi ve 125'e dusmustu,ilaclardan dediler ama nye kanamam oldu bi anlam veremedim haala veremiyorum hala kanamam var ilaclardansa bile niye bu kadar yuksek.....yarin yine gitcem tedavim yarida kaldiginami o kadar ggelip gittigimemii yanayim anlamadim daha tam bi aciklama yok yarin ne oldugunu tam olarak anlicam herseyin hayirlisi olsun diyorum ama ben simdiden cok yoruldum....size yine yazarim arkadaslar kafam cok karrisik...ama sunu soylemeden gecemicem siz siz olun tedaviye baslamadan hcg testi yaptirin lutfen...benim dusuncem aklim erdigince ben hamile kaldim tedaviye baslamadan ustune gordum ve igne kullandigim icin dustu oofff bilmiyorum ya kafayi yicem....
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun çok zor bi durum dediğin doğru aslında ne olursa olsun beta ya baktırmalıyız.
Bende salı günü gidicem doktora çünkü en son 18 kasımda normal adet oldum 16 aralıkta da nasıl desem çamura benzer şekilde 5 gün gelen bir akıntım oldu acaba hamile miyim dedim test yaptım çıkmadı sonra 10 ocakta yeniden çamur gibi gelmeye başladı o 3 gün falan sürdü bu defa test falan yapmadım önümüz hafta salı günü dişçiye randevum var o yüzden önce kadın doğum doktoruna çıkıcam sonra dişçiye gidicem eğer hamile isem dişçim hiçbir şey yapmamalı o yüzden garantiye almak için gidiyorum.İnşallah bir gün hepimiz bebeklerimize kavuşucaz AMİN
hayırlı olsun canım inşallah bebeğin seninle olur bende cuma günü kan tahlili yaptırıcam çok heyecanlıyım inşallah güzel sonuç alırım 10. gün test yaptım ikinci çizgi çok ince göründü ama kullandığım progestan kapsülün harmonal bir etkisi olabilir belki diye pek ümitlenmek istemedim umarım doğrudur
Canim ben msj attim senin ozeline fac adimi soydimi ama bi bakmaya calis istersen bana cvp veren baynin dedigi yerden gir ful site yazan yerden.ben senin face adresini bulamadim canim..
Slm millwt sonynda tup bebeği yaptim dun transfer yapildi simdi yatmaktayim inşallah guzel sonuc aliriz
iyii aksamlar bende ege tüp bebek yaptırmak istiyorum
sıra aldıkdan ne kadar sonra tup bebek yapılıyor acabaa bilgilendirrirmisiniz benii
günaydın canım
biz 1 ekimde başvuru yaptık daha dün adetiniz ile artık tüp bebek tedavisine başlıyacağız dediler yani ortalama 4-5 ay tabi çok önemli bir rahatsızlığınız yoksa
mesela biz ilk gittiğimizde eşimde ileri hızda düşüklük çıktı ilaç tedavisi verdiler 2 ay onu bekledik.
sonrasında 1 ay daha bekledik canım.
yani bu 4 5 ay dedigin bekleme sürecinizle olan mıı
yoksa ilk basvurudan 4 5 ay sonra mı aradılar
1 ekimde bbasvurunca ılk ne zaman aradılar
ben egede infertilite bölümünde asılama oldum ordaki doktorum tüp bebege yönlndirdii
ama ben biras araa vermek istedim sanırım haftaya gidip sıra alıcamm
ya bana 2 ay içinde cagırılıor demiler diii ben mi yanlıs hatırlıyorum:26::26:
cok sagol canım
canım ben ağustos gibi hastaneyi aradım yanlış hatırlamıyorsam randevu almak istediğimi söyledim bana 1 ekim'e randevu verdiler.
o gün gittiğimizde de bana ve eşime gerekli olan testleri yaptılar.dosya açıldı ben muayen oldum sonra eşim sperm testi verdi aynı gün ve sonuçlarına yine aynı gün bakıldı teste göre hız değeri düşük olduğu için 2 ay ilaç tedavisi uygulandı ve 16 aralık için eşime randevu verildi.
16 aralıkta gittik ama eşim sperm örneği veremedi bu defa da 10 ocak'a gün verdiler.
Bizde 9 ocak gecesi gittik 1 gece pansiyonda kaldık sabahta örneği alıp laboratuvara bıraktık. öğleden sonra sonuçlar çıktı ve yardımcı üreme tekniklerine geçişmesi uygundur diye sonuç çıkmış yani değerler eskisi gibi çıkmış.
10 ocaktan sonra daha geçen gün arandım ve tüp bebek için adetinizin ilk günü bizi arayın tedaviye başlıyacağız dediler.
aradaki zaman diliminde olan bitenler bunlar canım.
umarım senin işlemlerin daha hızlı ilerler ve bizim kadar beklemezsin.
eski hasta olman avantaj aslında senin için işlemlerin daha hızlı ilerler bence merak etme.
canım tebrik ederim inş bebeğin sana sımsıkı tutunacak.
canım hastane ücretinde değişiklik olmuş mu en son 1000 tl idi bi ara yeni yılda 1300 olmuş diye duydum ama doğru değil mi bilemedim.
Çok teşekkürler inşallah5 gunum dua istiyorum herkesten biz ilaclara 700tl odedik ama820 tutmustu pazarlik ettik hastaneyede 410 tl vwrdik ssk liyiz tepecik kadin dogumda yaptik bide bende cok korkuyodum ama cok guzel gecti insallah sonu guzel olur yazmak istedim ogrenmek isteyen icinson olarak hala yatakta yatiyom
canım sonucun ne zaman belli olacak merak ettim seni inş güzel haberler almışsındır.
Malesef kacaman 0 aldim 8gunumde lekelendim 11gunum itibariyle yogun kanamam oldu kan tahlili yaptik 0 ne desem bos icimde kocaman bir bosluk desem abartmamisimdir cunku ignelere baslarkane sikintiliydim kistimi aldilar vs cok aci cekekdim desem yalan olur ama psikolojik cok yiprandim Allah buyuk hayirlisi olsun
Allah sabır versin canım çok zor bi yoldayız hepimizslm kızlar , evet baslıktada gordugunuz uzere bende sızdenım. kısaca bızım hıkayemızden bahsedeyım. 1.5 yıldır evlıyız bızde . bı sure ınce bebek ıstedık ve baktık kı olmuyor , doktora gıttık ve ogrendık kı esım AZOSPERMİtabı buna ınanmakta bıraz zorlandık sonucları farklı doktorlara gosterıp yenıledıgımızde de durumun sabıt oldugunu esımın sperm sayısının SIFIR oldugunu anladık. doktorlar dırek tup bebek dedıler ... yıkıldıkkk... acaba asılama olmazmı dıye dusunerek 3.5-4 ay kecıboynuzu kuru vs vs denedım . yokk sonuc degısmedı. bu surede bos durmadım tabı , Allah razı olsun sızlerden , durmadan sızlerı okudum takıp ettım, bılgılendım sayenızde. (rabbım hepınıze tez zamanda hayırlı evlatlar nasıp etsın ).
kısacası en son ızmır ege unıv. tup bebek merkezınden 14 mart ıcın randevu aldım. 14 martta dosya actırmak ve muayene ıcın ızmıre gelecegız. acaba dıyorum, bızım tup bebek tedavımız ne kadar zaman snra baslar kı? esımın spermıyogram sonucu bellı , sonuc 0 , azospermı... acaba yınede sperm sayısını arttırıcı ılac tedavısı fln uygulanır mı ? yada benden rahım fılmı ısterlermı???
eşi azospermı olan var mı aramızda???
slm kızlar , evet baslıktada gordugunuz uzere bende sızdenım. kısaca bızım hıkayemızden bahsedeyım. 1.5 yıldır evlıyız bızde . bı sure ınce bebek ıstedık ve baktık kı olmuyor , doktora gıttık ve ogrendık kı esım AZOSPERMİtabı buna ınanmakta bıraz zorlandık sonucları farklı doktorlara gosterıp yenıledıgımızde de durumun sabıt oldugunu esımın sperm sayısının SIFIR oldugunu anladık. doktorlar dırek tup bebek dedıler ... yıkıldıkkk... acaba asılama olmazmı dıye dusunerek 3.5-4 ay kecıboynuzu kuru vs vs denedım . yokk sonuc degısmedı. bu surede bos durmadım tabı , Allah razı olsun sızlerden , durmadan sızlerı okudum takıp ettım, bılgılendım sayenızde. (rabbım hepınıze tez zamanda hayırlı evlatlar nasıp etsın ).
kısacası en son ızmır ege unıv. tup bebek merkezınden 14 mart ıcın randevu aldım. 14 martta dosya actırmak ve muayene ıcın ızmıre gelecegız. acaba dıyorum, bızım tup bebek tedavımız ne kadar zaman snra baslar kı? esımın spermıyogram sonucu bellı , sonuc 0 , azospermı... acaba yınede sperm sayısını arttırıcı ılac tedavısı fln uygulanır mı ? yada benden rahım fılmı ısterlermı???
eşi azospermı olan var mı aramızda???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?