- 18 Nisan 2017
- 509
- 466
- 53
- 37
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
- #2.761
Bugün biolab da Amh baktırdım sonuç 1.69 çıktı. İyi mi kötü mü bilemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 1.50 yaşıma göre normal demişlerdi.yaşım 35. 12 yumurta toplanmıştı.Bugün biolab da Amh baktırdım sonuç 1.69 çıktı. İyi mi kötü mü bilemedim
Evet bütün hormon tahlillerini sağlık ocakları yapıyor.Arkadaşlar 2. veya 3. Gün testlerini aile hekimleri isteyebiliyor mu bilginiz var mı?
Ben 29 yaşındayım bakalım bana ne söylenecek. Evrakları bi tamamlayıp gidebilseydim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsunBenim 1.50 yaşıma göre normal demişlerdi.yaşım 35. 12 yumurta toplanmıştı.
Bende 28 yaşındayım AMH 0.99 çıktı.bende şu onay yazısını halledip neler dicekller hangi tedaviyle baslicaklar çok merak ediyorumBen 29 yaşındayım bakalım bana ne söylenecek. Evrakları bi tamamlayıp gidebilseydim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Evrakları toplayıp teslim edip onların aramasını mı bekliyeceğiz.Bende 28 yaşındayım AMH 0.99 çıktı.bende şu onay yazısını halledip neler dicekller hangi tedaviyle baslicaklar çok merak ediyorum![]()
Evrakları toplayıp teslim edip onların aramasını mı bekliyeceğiz.
Bizim sebepsiz infertilite.özelde iki aşılama ve bir tüp denememiz var.umarım direk tüp derler.yoksa tekrar özellere dönmek zorunda kalırım.hepimiz için hayırlısı olsunEvet onlar kurulda karar verip ne tür bi tedavi uygulancak ona gire haber veriyolar .doktor tek başına hareket etmiyor.bende sabir ve merak la bekliyorum. Rabbim hayırlısını yazsın hepimize
Tedavi başlangıcı için istenen amh, lh prolaktin gibi hormon vs istenipte adetin 2-3. Günü kendisinden rahim filmi istenmeyen var mı? Ya da özetle aramızda film istenmeyen var mı(unutuldu mu bilemedim). Ayrıca hepimizin kandili Mübarek olsun, dualarımız hayırlara vesile olsun. Çocuklarımızdan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.
Tedavi başlangıcı için istenen amh, lh prolaktin gibi hormon vs istenipte adetin 2-3. Günü kendisinden rahim filmi istenmeyen var mı? Ya da özetle aramızda film istenmeyen var mı(unutuldu mu bilemedim). Ayrıca hepimizin kandili Mübarek olsun, dualarımız hayırlara vesile olsun. Çocuklarımızdan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.
Kızlar hayırlı kandiller inşallah en kısa zamanda Brbişlerimizi kucağıma alırız
Bugün adet oldum haftaya ilk muayenemi olucam sizce hormon tahlili yapsam mı ay kaybetmeyeyim en son Şubat'ta yapılan hormon testim var o yeterli olur mu ?
Onay yazısı dediğiniz doğuma engeli yoktur muydu? Buarada aile hekimimiz hormon testi için sağlık ocağının yetersiz kalacağını başka bir yerde yapmamızı tavsiye etti bilemedim, aramızda aile hekiminde yaptıran var diye biliyorum. Vardır bunda da bir hayır özele yöneleceğiz test için.Bugün hormon tahlillerimi de verdim geriye sadece onay yazısı kaldı. Onu alan var mı arkadaşlar. Nereden aldınız. Olmadı yarın egeye gideceğim
Evet gebeliğin sürdürülmesine engel olabilecek sistemik bir hastalığının bulunup bulunmadığını bildiren yazı. Benim aile hekimim yazıyı imzalamadı. Ama hormon tahlillerimi aile hekimliğinde verdim. Yetersiz kalacak durum ne olabilirmiş anlayamadım labaratuvarların iyi olmayacağını mı söylemek istedi acaba. Ege de istenirken aile hekimliğinde de yaptırabileceğimiz söylenmişti. Bakalım hayırlısı inşallahOnay yazısı dediğiniz doğuma engeli yoktur muydu? Buarada aile hekimimiz hormon testi için sağlık ocağının yetersiz kalacağını başka bir yerde yapmamızı tavsiye etti bilemedim, aramızda aile hekiminde yaptıran var diye biliyorum. Vardır bunda da bir hayır özele yöneleceğiz test için.
Bizim aile hekimi yazıyı imzaladı, 3. Gün olan hormon testini başka yerde yaptırmanızda fayda var dedi bence de yapılabilirdi ama vardır bir bildiği. Herkesin yapısı tarzı farklı demek ki. Kimisi yazı da sorun yapıyor sağolsun yapmadı testte yaptı. İyi akşamlar.Evet gebeliğin sürdürülmesine engel olabilecek sistemik bir hastalığının bulunup bulunmadığını bildiren yazı. Benim aile hekimim yazıyı imzalamadı. Ama hormon tahlillerimi aile hekimliğinde verdim. Yetersiz kalacak durum ne olabilirmiş anlayamadım labaratuvarların iyi olmayacağını mı söylemek istedi acaba. Ege de istenirken aile hekimliğinde de yaptırabileceğimiz söylenmişti. Bakalım hayırlısı inşallah
Bizim aile hekimi yazıyı imzaladı, 3. Gün olan hormon testini başka yerde yaptırmanızda fayda var dedi bence de yapılabilirdi ama vardır bir bildiği. Herkesin yapısı tarzı farklı demek ki. Kimisi yazı da sorun yapıyor sağolsun yapmadı testte yaptı. İyi akşamlar.