- 2 Temmuz 2015
- 1.064
- 704
- 323
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #2.861
İnşallah hepimizin olumlu sonuçlanır canım.Hayı
Hayırlısı olsun canım inşallah tedavilerimiz olumlu sonuçlanır..bende geçen Aradım hayır 2 ay söz konusu değil dosyan heyete sunulmak üzere bekliyor dedi sanırım Bu hafta ararlar gibi inşallah
onların aramasını beklemeyin siz arayın.daha önce aşılama olmadıysanız aşılamayla başlarlar sanırım.ben daha önce aşılama olduğum için direk tüp bebeğe geçilecek.ilk adetinle ara başlayalım tüp bebeğe dediler.muayneye gittiğim ilk gün bütün evraklarımı teslim etmiştim.sadece dahiliye konsültasyon kağıdım yok.gelirken getirin önemli değil dediler.merhaba arkadaşlar..bende 3 senedir bir çoğunuz gibi aynı dertten müzdaribim.sebepsiz infertilite.ege üni tüp bebek merkezine evraklarımızı geçen hafta perşembe günü teslim ettik yaklaşık olarak nekadar sürede arıyorlar??aradıklarında bize aşılama için mi gün vereceklerr bilgisi olan var mı acabaa?
anladımm..aslında dün aradım ama bana bir 2 hafta içinde dönülür dönülmezse arayın dediler..çok yavaş ilerliyor ne yazıkki birazda şans herhalde bazı yorumları okudum ertesi gün dönüş olmuş.beklemek çok zor.buarada bir aşılama geçmişim yok ozaman aşılama yaparlar herhalde değilmi?yani başka ilaçlı fln bir tedavi olmaz??onların aramasını beklemeyin siz arayın.daha önce aşılama olmadıysanız aşılamayla başlarlar sanırım.ben daha önce aşılama olduğum için direk tüp bebeğe geçilecek.ilk adetinle ara başlayalım tüp bebeğe dediler.muayneye gittiğim ilk gün bütün evraklarımı teslim etmiştim.sadece dahiliye konsültasyon kağıdım yok.gelirken getirin önemli değil dediler.
Tüpler açık ve sperm de sorun yoksa bütün evraklarda tamsa direk aşılama yapıyorlar canım.aramazlarsa adetinizin ilk günü arayın.adet olduğunda arayın demiştiniz oldum yarın mı geleceğim diye sorun.çünkü bana öyle söylediler.adetin ilk günü arayın biz size 2. Ya da 3. Gün gel deriz dediler.anladımm..aslında dün aradım ama bana bir 2 hafta içinde dönülür dönülmezse arayın dediler..çok yavaş ilerliyor ne yazıkki birazda şans herhalde bazı yorumları okudum ertesi gün dönüş olmuş.beklemek çok zor.buarada bir aşılama geçmişim yok ozaman aşılama yaparlar herhalde değilmi?yani başka ilaçlı fln bir tedavi olmaz??
Oradakilerin demesine bakma canım bana 2 adet sonrası ara dedi sekreterlikte bulunanlar bende 1 hafta sonra Aradım tamam dosyanı heyete bakılmak üzere koyuyorum dedi kendi içlerinde de bir tutarsızlık var sanırım..bu hafta aramazlarsa tekrar arıcam ben rahim filmi çekilmedim muhtemelen onu isteyecekler gibimerhaba arkadaşlar..bende 3 senedir bir çoğunuz gibi aynı dertten müzdaribim.sebepsiz infertilite.ege üni tüp bebek merkezine evraklarımızı geçen hafta perşembe günü teslim ettik yaklaşık olarak nekadar sürede arıyorlar??aradıklarında bize aşılama için mi gün vereceklerr bilgisi olan var mı acabaa?
canım bu sağlık ocağından alınan belge değil mi?Merhaba arkadaşkar.dahiliye konsültasyon yazısı için tepecik ek binaya(eski bornova şifa) gittim.doktor sadece 3 tüp kan aldı.öğleden sonra gelin sonuca göre görüşürüz dedi.182 den randevu aldım.20 dk da işim bitti.bugün gidemiyeceğim sonuç göstermeye ama belki yazıyı alamayan varsa diye yazayım dedim.
canım bu sağlık ocağından alınan belge değil mi?
Evet canım.her aile hekimi vermiyor onu o yüzden dahiliye den alınıyor.canım bu sağlık ocağından alınan belge değil mi?
Ben ege hanımdan randevu alıp ona gittim.bütün evraklarım tam olduğu için ilk adetle tüp bebeğe başlayalım dedi.muayne ücreti 200 tl.tüp için 3000 dediler.ama siz hoca seçmezseniz çok az bir ücreti varmış net bilmiyorum.rapor içinMerhabalar daha once ozel merkezde 3 defa tup bebek denemem oldu bunlarda 2 si tuttu ama malesef bir tanesi 3.5 aylikken dusuk oldu digeride 6 haftalikken gelisim durdu elimde daha yapilmis tetkiklerim mevcut simdi birde ege universitesini ve rapor hakkimi kullanmak istiyorum sizden ricam ege universitesi tedavi isleyisi, ve rapor cikartmak icin ne yapmam gerekiyor ve maliyeti ne kadar oluyor bununla ilgili bilgi verirseniz cok sevinirim simdiden tesekkur ederim .
Benim bütün evraklarım hazırdı.egede yapılan ilk günkü tahlil,smear ve konsültasyon kağıdı hariç.o tahlilleri onlar çıkınca dosyaya koymuş zaten.birtek dahiliye kağıdım eksikti onuda bugün verdim.geçen salı muayne oldum bütün evraklarım bitti.haziran adetiyle başlayacağız inşallah.Ben ege hanımdan randevu alıp ona gittim.bütün evraklarım tam olduğu için ilk adetle tüp bebeğe başlayalım dedi.muayne ücreti 200 tl.tüp için 3000 dediler.ama siz hoca seçmezseniz çok az bir ücreti varmış net bilmiyorum.rapor için
iki iğneli aşılama raporu.
amh testi.
rahim filmi raporu
Sgk hizmet dökümü.(memursan görev yeri belgesi)hem eş hem sen
Eşine ve sana ait birer foto
Hem eşinin hem senin vukuatllı nüfus kayıt örneği
Eşine ait eski sperm tahlili(ilk muayenede ondan da alınacak)
Daha önceden yaptırdıysan elinde olan bütün testler(karyotip analizi,pıhtılaşma testi,histeroskopi ya da laparoskopi cd leri gibi)
Oraya gitmeden önce en yakın adetin 2. Günü ya da üçüncü günü yapılmış hormon testleri
Muayne olduğun ilk gün tiroid ,hepatit(a,b,c)ve hiv testi yapıyorlar(hem size hem eşinize)
Dahiliye konsüktasyon kağıdı veriyorlar.ya aile heliminiz ya da devletteki bir dahiliye doktoru imzalıyor.
Yok caYa kızlar ben mi şansızım bilemedim 20 gün önce dosya açtırdım bugün adet oldum arayayım dedim bu ay yok bakamadık dediler ben anlamadım ya hemen sonuca ulaşayım diye oraya gittim o da 2 ay bekleyeceğim pf
Yok canım bence şansız değilsin.banada adetinle ara dediler aradığımda belki gelme diyecekler bilmiyorum ki.ayrıca dün evrak götürmeye gittim heryerde boyacılar vardı.tadilat bitmemiş.ege hanım:bu ustalar bizi çok yordu ne istediğimiz gibi ne de istediğimiz sürede yapmıyorlar.bağışcı bulduk tadilatımız mayıs ayı boyunca devam edecek gibi duruyor dedi.Ya kızlar ben mi şansızım bilemedim 20 gün önce dosya açtırdım bugün adet oldum arayayım dedim bu ay yok bakamadık dediler ben anlamadım ya hemen sonuca ulaşayım diye oraya gittim o da 2 ay bekleyeceğim pf
Hayırlısı artık benim önce film isteyecekler gibime geliyor ordan da bir ay kaybetmek istemiyorum..ben bu ay film çekilir sonraki ay aşılama gibi düşünmüştüm..gidenlerin hepsi hemen aşılama yada tüp bebek gibi yapılmış bizim şansımızda tadilata denk geldi vardır bunda da bir hayırYok ca
Yok canım bence şansız değilsin.banada adetinle ara dediler aradığımda belki gelme diyecekler bilmiyorum ki.ayrıca dün evrak götürmeye gittim heryerde boyacılar vardı.tadilat bitmemiş.ege hanım:bu ustalar bizi çok yordu ne istediğimiz gibi ne de istediğimiz sürede yapmıyorlar.bağışcı bulduk tadilatımız mayıs ayı boyunca devam edecek gibi duruyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?