Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Ben ilk muaynemi 16 mayısta olmuştum.30 mayısta tüp bebek tedavime başladım.bugün iğnemin 3. Günümdeyim.6 haziran da kontrole gideceğim.yani benim herşey çok hızlı ilerledi.hiç bekletmediler beni.

Ben ilk muaynemi 16 mayısta olmuştum.30 mayısta tüp bebek tedavime başladım.bugün iğnemin 3. Günümdeyim.6 haziran da kontrole gideceğim.yani benim herşey çok hızlı ilerledi.hiç bekletmediler beni.
Yaaaa masallahhhhh sana başlamışın bilee:) inşallah bu mübarek gunlerim hürmetine bebişin gelir. Ben meryem suresi okuyorum imkanım varsa sende oku canm

İnşallah canım İnşallah Allah nasip etsin her isteyene. Ben de eşimle konuşcam bakalım bekleme mevzusunu !!

Mrb siz de Ege hanıma gidiyorsunuz galiba !! Kendiniz araştırmayla mı buldunuz, Nedim bey Hakkında bir şey duydunuz mu iyi ya da kötü yorum !!

Yaaaa masallahhhhh sana başlamışın bilee:) inşallah bu mübarek gunlerim hürmetine bebişin gelir. Ben meryem suresi okuyorum imkanım varsa sende oku canm
teşekkürler canım.senin biyopsi sonuçlandımı.umarım seninde herşey yolunda gider.

Mrb siz de Ege hanıma gidiyorsunuz galiba !! Kendiniz araştırmayla mı buldunuz, Nedim bey Hakkında bir şey duydunuz mu iyi ya da kötü yorum !!
merhaba canım.evet ege hanımın adı iizmirde meşhur doktorlar arasındadır.ama inan nedim doktoru ilk defa duydum.o yüzden yorum yapamıyacağım.bizimde sebepsiz infertilite.o yüzden ege hanımda değişik bir şey yapmıyor bize.normal süreç işliyor.oda gebe kalamama bir sebep bulamadı.belirli bir sebebi olmayınca iş çok zor oluyor bence.

Anladım canm sağol ben de eşimle konuşcam Ege'de özel yaptıralım mı diye !! Yaa nedeni bilinmeyen bir şeyle uğraşmak gerçekten çok zormuş. Senin var mı aşılama ya abtüp geçmişin direkt tüp yaptıkları için öyle düşündüm ..

Evet canım.özelde iki aşılamam ve bir tüp denemem var.sebebi bulunmayınca çok zor

Kaygım tekrar aşılamadan başlamalıyız demeleri
Eğer iki aşılaman sgk anlaşmalı bir yerde olduysa direk tüp bebekle başlanıyor.özeldeyse aşılamaların devlet katkısından yararlanmadan tüp yapılıyor.hastaneye ilk gittiğimde sistemden baktılar benim aşılamalara sgk kaydında çıkıyor mu diye.

Sizin bir aşılama var.o yüzden bir aşılama daha diyebilirler
Çünkü benim bir aşılama evrakı yanımdaymış.sgk dan yararlanmak için 2 aşılama lazım dediler.bende var dedim.sistemden bi baktırın iki gözüküyorsa sorun yok dediler.sistemde iki gözüküyor benim.

Benim sistemde hiç gözükmez çünkü hepsi özel merkezde Sgk anlaşması yoktu puff Canm sıkıldı (

Benim sistemde hiç gözükmez çünkü hepsi özel merkezde Sgk anlaşması yoktu puff Canm sıkıldı (
canım izmirie nin yazılarına bakarken gözüme takıldı,takip ediyorumda kendisini,merhabalar bu arada.Özelde aşılamanı yaptırmış olman bir şeyi değiştirmez güzelim. Aşılamanı nerde yaptırmış olursan ol kabul ediliyor.Devlette devam etmek istiyorsan aşılamayı yaptırdığın yerden ne işlem yatırdıysan tüm belgelerini iste ve devlete öyle git.Elinde aşılamaya dair bilgilerin olsun.Önemli olan aşılamanın iğnelerle yapılmış olması,maalesef bazı merkezler aşılamayı klomen le yapıyor.İşte o aşılama kabul edilmiyor ona göre,benim başıma geldi de oradan biliyorum.

Mrb Canm teşekkür ederim merkez aşılm ile ilgili bir belge vermemiş.. İki tüp yapıldı onlar var ama aşılamayı yazmamışlar, onu da isteyeyim o halde teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…