Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Çoğunluk aslı zaten mühürlü ve imzalı Olanları Asıllı verdim..2.adet Döneminde bizi arayın dedi tadilat varmış..o kötü oldu
Bende yarın gitcektim tüh..tadilat iyi olmadi gerçekten yaa....bide bisey sorucam onay yazısına ne yazdı..arkasina yazıp kaşe vurup imza attı ama ne yazdığını anlayamiyorum çok karışık

Bende yarın gitcektim tüh..tadilat iyi olmadi gerçekten yaa....bide bisey sorucam onay yazısına ne yazdı..arkasina yazıp kaşe vurup imza attı ama ne yazdığını anlayamiyorum çok karışık
İşte kalp, akciğerde patolojiye rastlanmamıştır.kan değerlerinde sıkıntı yoktur. Gebeliğe engeli yoktur gibi Şeyler yazdı.bence yine de bırak bakalım sana ne diyecekler.ben en azından önümüzdeki ay arayayım film çekileyim dedim yok dedi bende anlamadım ki geçenlerde aşılama falan yapıyorlardı

N

Nasıl ya tadilat var diye.ne saçma olmuş.yani temmuzda arayacaksın.gel mi diyecekler anlamadım.
Bana da çok Saçma geldi önce ikinci adette bizi ara dedi 1.adet dimi dedim yok 2.dedi neden bu kadar uzun dedim bari film çekileyim bu ay Boşa gitmesin dedim tadilattayız dedi 2 gündür hastanelerdeyim sırf dosyam yetişsin diye 2 günde tamamladım hepsini böyle deyince şaşırdım yakın zamanda gidecek arkadaşlar varsa bakalım onlara böyle bişi denilecek mi merak ettim ama koridorda tadilat var gördüm.birde sanırım aşılama Yapılıyor ama tüp bebek mi yapılamıyor onu anlamadım bir de daha kurula girmeden nasıl Temmuz dedi anlamadım

Yarın bende gitcem evrakları teslim etmeye bakalim ne dicekler . Valla 2 ay sonra olcaksa yansın oralarokadar koşturmaca boş yani

Devletin bu yönünü hiç sevmiyorum işte.hazirana bitmesi lazım şimdi başlayan tadilatın.baştan yaratıyorlar sanki

Hiç bilmiyorum ki bende..ne zaman dosyan açıldı evrakların tamamlandı mı ?Acaba size de aynı şey mi denilecek
Yok canım.ben ilk muayneye 16 mayısta gideceğim.ama dahiliye yazısı hariç bütün evraklarım tam benim.16 mayısa kadar dahiliye işinide halledecektim ama temmuza kalacaksa aceleye gerek yok.haziranda ramazan bayramı var diye mi esnek davranıyorlar acaba.valla benim yaşım 35.iki aydır muayne sırası bekliyorum.bi iki ay da beklersem çok zaman kaybı olacak.çok canım sıkıldı şu tadilat bahanesine

Hiç bilmiyorum ki bende..ne zaman dosyan açıldı evrakların tamamlandı mı ?Acaba size de aynı şey mi denilecek
Hastane prosedürüneni tabisiniz yoksa özel bir doktorunuz mu var.ona görede değişebilir.belki aylık belirli bi hasta sayıları varsa.sallıyolardır diğer aya.ben nisanın ikisinde ege hanımdan randevu aldım taa 16 mayısa verdiler.benden 2 hafta sonra bi arkadaş genel randevu aldı onu 5 mayısa verdiler.yani özel doktorla genel sıradan olanlar farklı işliyor.

Belki size aynı şeyi söylemezler ben 15 gün sonra falan arıcam yine..benim bi rahim filmim yok o da heyet söyleyecekmiş gerek var mu yok mu diye

Ben ilk olarak normal doktora aldım ama ilerleyen zamanlarda ege Hanım'a geçebilirim..bunla alakalı bişi denmedi ama tabi işin o kısmını bilemiyorum ki ben en iyisi 15 gün sonra arayıp bi sorayım eğer öyleyse ege Hanım'a geçerim önemli olan sonuca bağlamak

Ege hanı az hastamı alıyor bilmiyorum.genel alanlar benden önceye aldılar.baksana benim 16 mayısta daha ilk randevu.ege hanıma geçmeyi düşünüyorsan biran önce ara bence.aylık belirli bir hasta alıyor gibi geldi bana da.

Hepimiz belli sorunlar nedeniyle bir şekilde yardımcı üreme ünitesine sevklendin, hiçbir şeye canınızı sıkmayın(tadilat vb.) biz de 34 yaşındayız , sorunumuz olduğunu 1 ay önce öğrendik ve Ege'de dosya açtırdık , eşim geçen hafta varikosel ameliyatı oldu bu sebeple 3 ay sonra sperm testine kadar beklenecek durumumuz ama vardır bunda da bir hayır. Ne kadar planlasak da programlasak da bir şeyler bir noktadan sonra tevekkül. Kafanızı , canını hiç sıkmayın sırası geldiğinde hayırlısıysa bebek haberlerimizi alır , veririz buradan. Her şey gönüllerimizce olsun ...

İyi akşamlar kızlar.Hastaneye ilk muayneye gidildiğinde işimiz saat kaç gibi bitiyor.birde o gün tiroid(tsh,t3,t4) testi yapıyorlar mı?

İyi akşamlar kızlar.Hastaneye ilk muayneye gidildiğinde işimiz saat kaç gibi bitiyor.birde o gün tiroid(tsh,t3,t4) testi yapıyorlar mı?
Takribi öğleden sonra bitiyor çünkü eşin 1de ürolojide muayene oluyor ama değerleri iyiyse bakmıyorlar bile..o gün hem eşin Hemde senin kanın alınıyor tsh de var içinde bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…