- 2 Temmuz 2015
- 1.064
- 704
- 323
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #2.921
Devlet desteğinden yararlanacaksan sgk kaydına geçmiş 2 aşılamayı ege üniversitesi mutlaka istiyor canım.benim iki kayıt gözükmeseydi ya tekrar bir aşılama yapacağız ya da raporsuz tüp bebek yaptırabilirsinşz dediler.isterseniz arayıp sorun.ona göre randevu alırsınız.Mrb Canm teşekkür ederim merkez aşılm ile ilgili bir belge vermemiş.. İki tüp yapıldı onlar var ama aşılamayı yazmamışlar, onu da isteyeyim o halde teşekkür ederim
Benimde 10 çıktı sanırım pco varArkadaşlar merhaba amh testim 10 çıktı bunun tedaviye engel bir durumu var mıdır bilgisi olan var mı üst seviyenin 3 birim üstünde görünüyor
Evet pco var bi engel mi bu durumBenimde 10 çıktı sanırım pco var
Evet pco var bi engel mi bu durum
Teşekkür ederim bizde sıkıntı çift taraflı olduğu için direk tüp dedi Ege hanım dün zaten hani tüp yapıldığında da sıkıntı oluyor mu acaba normal yollarla hamile kalmayı geçtim artık taEngel diye biliyorum arkadaşımın 7 çıktı bu yüzden hamile kalamıyor.ya bilmiyorum ama denemekten fayda var diye düşünüyorum bem hanımlara özel.macun kullanıyorum çok faydasını gördüm. Ve sayfasında okuyorum daha dün 3 tane hamilelik haberi veriler hepside pko lu. Instagramdan arastirsaniz hiç belli olmaz belki faydası olur.sayfanin ismi hanımlara özel macun
Valla hiç bilmiyorum ki ama zaten pco Başlı başına bir engelEvet pco var bi engel mi bu durum
Teşekkürler canım.peki kaç yumurta toplanmıştı.ohss olmuşmuydunBenim önceki tedavim de değeri 1 in altında istiyoruz demişlerdi iptal olmuştu transferim !! Yanlış bilgilendirmeyeyim yine ama ben böyle bir şey yaşadım !
Anladım canım.sanırım ohss riski varmış.o yüzden iptal ediliyormuş.bakalım ne olacak.yarın yumurta toplama var benim1 in altı olması gerekip iptal olan değer dondurulmuş transferde idi..
Sağlıklı bol yumurtan olur inşallah :)Anladım canım.sanırım ohss riski varmış.o yüzden iptal ediliyormuş.bakalım ne olacak.yarın yumurta toplama var benim
Evet canım bütün kontrolleri ege hanım yapıyor.sen sormazsan anlatmıyor.ama ne sorarsan büyük bir itinayls usanmadan dinleyip cevaplıyor.çok kibar ve eli çok hafifizmirie tüm kontrollerine Ege hanım mı girdi yumurta takibine falan ?? İlgili ve anlatıyor mu her şeyi , kafana yakışanları alan rahatlıkla sorabiliyormusun ??
İnşallah seninde canım...Sağlıklı bol yumurtan olur inşallah :)
Aynen canım benimde öyle oldu.bı sıkıntı çıkmadı.verilen kağıdın arkasına dr gebeliğe engel sistemik hastalığı yoktur yazdı imzaladı okadarArkadaşlar çok fazla soru soruyorum ama bu hamile kalabilir raporu nu dahiliye doktoru tahliller sonucunda sıkıntı olmadığını bize verilen barkodlu kağıda sonuçlar normaldir bir sakınca yoktur hamile kalmasında yazıp kaşe basıp imza atıp verdi çok mantıklı gelmedi ama yarın Ege hanımın sekreterini arayacağım fakat fikri olan kabul edilir mi bir kez daha gitmem mi gerekir yazabilir mi ?
Çok teşekkür ederimAynen canım benimde öyle oldu.bı sıkıntı çıkmadı.verilen kağıdın arkasına dr gebeliğe engel sistemik hastalığı yoktur yazdı imzaladı okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?