Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

12 yumurta toplsnmıştı.9 embriyo oluşmuş canım.detayları yarın konuşursunuz dediler.iyi dilek ve duaların için şimdiden çok çok teşekkürederim.umarım sizin sorunsuz güzel geçen ve mutlu sonlanan bir tedaviniz olur.

İyi geceler arkadaşlar. Uzun süredir takip etmekle beraber nihayet üye olmaya karar verdim. Ben de bir süredir ege üni ye gidip geliyorum. Bir türlü tedaviye başlayamamıştım. Bir sorun olmamasına rağmen işlemlere takıldım ve bir şekilde başlayamadım. Az önce regl oldum ve artık sanırım başlıyorum. Yarın sabah arıcam ve tahminime göre ptesi sabah için randevu verirler. Artık hepimiz güzel haberleri alalım inş

Merhabalar bende bu ay için regl olmayı bekliyorum aşılama yapilacak.siz dun regl olduğunuzu yazmissiniz bugün ulaşabildiniz mi yani pazar çalışıyorlar mi onu merak ettim,çünkü benimde bu hafta sonuna denk gelecek yuksek ihtimalle,tabii heyecandan stresten gecikmezse..birde reglin ilk günü arayinca hemen o gün hastaneye mi çağırıyorlar.gerçekten çok zormus bu isler inşallah hepimiz en kısa zamanda kavusuruz
bebişlerimize:)

Benim dün transferim oldu.yumurta toplama ve transferi cumartesiye gelenler için açık.ama ilk muayene için açık mı bilmiyorum.sanırım pazar kapalı.çünkü benimle birlikte yumurtası toplanan herkesi aynı gün transfere çağırmışlar.(herkesin embriyo gelişimi aynı değil neticede)zaten verdikleri kağıttada döllenme olursa 2. Ya da 3. Gün transfere gelirsiniz.yazıyor.ama benim 7 embriyom beşinci gün için takibe alındı.dondurulacak kalitede olursa ararız sizi dediler.

Bana hafta sonuna gelirse ikini üçüncü gün gelirsiniz farketmez demişlerdi.

Bana hafta sonuna gelirse ikini üçüncü gün gelirsiniz farketmez demişlerdi.
Hani heyet aşılama yapilacak diye karar veriyor adetin ilk günü arayın diyorlar ya aradığımızda o gün gelin mi diyorlar peki.yoksa 3. Gün gelin mi deniyor? Birde iğne yöntemi ilemi yapılıyor egede aşılama?çok soru sordum kusura bakmayın tecrubem yok bu konuda süreç nasıl işleyecek tam olarak kisâca anlâtabilirmisin izmirie buarada senin tüp yapilacak degilmi inşallah emeklerinin karşılığını alirsiiinnn:)

Yok canım ne çok sorusu.ben adet olduğumda aradım.kaçıncı gün bugün dediler ilk dedim.o zaman yarın sabah 9.30 da burada olun dediler.yani ilk gün hemen çağırmıyorlar.aşılamalar iğneyle oluyor.adetliyken kan tahlili alıp muayne edecekler.ona göre iğnenizin dozunu ayarlıyacaklar.bir hafta sonra tekrar kontrole çağırcaklar.yumurtaların durumuna göre çatlatma iğnesi gününü söyleyecekler.iğnenin 36.saatinde aşılamanızı yapacaklar.ben transfer oldum bekleme sürecindeyim.umarım olumlu sonuçlanır da tüple uğraşmazsınız.

Cook tesekkur ederim bilgilendirme için.son olarak özel bir dr,um yok yaklaşık nek adâ r tutâ r ilaçlar fln ?inşallah tuta r valla çok heyecanliyim sanki geçmiyor günler.birde işyerinde sıkıntı olmaması acisindanda ilkinde tutmasinj çok istiyorum,insallah sende olumlu sonuç alırsın inşallaahh:)

İnşallah canım Bizimde sebepsiz infertilite.daha önce iki aşılama ve bir tüp o oldum ama egede değil.benim yumurtalarım çok hızlı cevap verdiği için aşılamalarda bir kutu gonal f bile fazla geliyordu bana.günde 37,5cc lik alıyordum.o yüzden kişiden kişiye değişiyor.tüp bebekte benim 500 tl tutacak sanırım.(yarın ödeme yapacağım.kendim hesapladım ortalama o kadar tutuyor.)tabi ki bu fiyatlar raporlu.raporunuz yoksa daha pahalı oluyor.

Hoffe merhaba canım.transfer iyi geçti.iki tane birinci kalite embriyo yerleşrirdiler.ayrıca embriyolara transfer öncesi lazerle kabuk inceltme işlemi uyguladığını söyledi embriyolog.kalan 7 embriyoyu beşinci güne kadar takip etmek istiyoruz eğer dondurulacak kalitede beşinci güne gelirse sizi ararız dediler.yarın beşinci gün bakalım yaşayacakmı kalanlar.keşke üçüncü gün yarısını dondursalardı.

Cvp yazmakta biraz geciktim ama yine de cvp vereyim. Ben cuma gece lekelenme şeklinde oldum ama ctesi söküldü. Daha önce tecrübe etmiştim öğlene kadar ararsanız ulaşabiliyorsunuz ctesi. Ben de öyle yaptım bildirdim sonra onlar geri döndü ve ptesiye randevu verdi. Ben şuan hastaneye geldim. Dolayısıyla benim 3. günüm

83 doğumlu ve üstü olanlara iki koydular.dört ve iki hücreli ikiside birinci kalite dediler.ama sorunca söylüyorlar.yanındaki arkadaş sormamış ona söylememişler.çıkışta bende sorayım dedi ve sordu.hemen embriyolog bekleyin bakıp bilgi vereyim dedi.onunda iki adetti oda 83 doğumluydu.biri 1.kalite diğeri 2.kalite dedile.onun hücre sayısını söylemediler.açıkça sormak gerekiyor.

izmirie hayırlıdı olsyn bakalım yarın da güzel haberler alırsın inşallah:) bir bakıyormuşuz 7 Side gitmiş 5.güne :) test kaçıncı gün

İnşallah canım.test günüm 23 haziran.sanmıyorum 7 side devam etsin.bari iki tane kalsa razıyım.bi güvence olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…