- 28 Ekim 2015
- 445
- 295
- 53
- 40
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #2.941
Ben ege hanımın hastasıyım.ilk muaynede 165 tl yatırdım.(bu ücret ya 20 gün ya da 30 gün geçerli)süre dolduğunda tekrar yatırıyorsun.dün opu oldum 1511 tl yatırdım.transferde de para yatıracakmıyım bilmiyorum.ilk gün sekreteri raporlu 3000 tl demişti.bu arada raporlu hastayım.Ege Ünv. De özel doktor tercihi olursa ilk tedavide ödenecek ücret ne kadar?
Ayrıca daha sonra her gidilen tedavide mi ücret ödenecek yoksa sadece ilk tedavi ücretiyle mi devam ediliyor transfere kadar ?
Transferde de ayrı ücret ne kadar bilen var mı?
Ara bence ya çünkü Onlar aramıyorlar..Arkadaşlar dün saat iki gibi yumurtalarım toplandı.yarın sizi arayacağız dediler.arayan soran yok.benimde aramaya cesaretim yok.geçmi arıyorlar bileniniz var mı.öleceğim meraktan
Aradım.ararlar sizi bekleyin dediler.ismimi alıp kapattılar.daha arayan soran yok.çok merak ettim.Ara bence ya çünkü Onlar aramıyorlar..
Yumurta toplamadan sonra nasıl bi işlem oluyor ? Sanki bugün kaldı senin aramaAradım.ararlar sizi bekleyin dediler.ismimi alıp kapattılar.daha arayan soran yok.çok merak ettim.
Yumurtaları yıkayıp.spermle buluşturuyorlar.yaklaşık 16 saat sonra kaçı döllenmiş bakıp haber vermeleri gerekiyor.toplanan her yumurta olgun olmayabilir ya da hepsi döllenmeyebilir.sanırım bu saatten sonra aramazlar.Yumurta toplamadan sonra nasıl bi işlem oluyor ? Sanki bugün kaldı senin arama
Ayy hadi inşallah olumlu olur Tedavin Rabbim kimsenin emeğini Boşa çıkarmasınYumurtaları yıkayıp.spermle buluşturuyorlar.yaklaşık 16 saat sonra kaçı döllenmiş bakıp haber vermeleri gerekiyor.toplanan her yumurta olgun olmayabilir ya da hepsi döllenmeyebilir.sanırım bu saatten sonra aramazlar.
İnşallah canım.seninde emeklerin boşa çıkmasın.biran önce başlasın tedavin.olumlu olsun canım.Ayy hadi inşallah olumlu olur Tedavin Rabbim kimsenin emeğini Boşa çıkarmasın
Bende film çekildim ama 1 haftadır götüremedim filmi 10.gün çekilmiştim filmden sonra 2-3 gün sonra. Adet oldum tekrarİnşallah canım.seninde emeklerin boşa çıkmasın.biran önce başlasın tedavin.olumlu olsun canım.
Tüplerin ve rahmin normaldir umarım.benim tedavim çok hızlı oldu canım.ilk muayneye 16 mayısta gitmiştim.10 haziranda transferim olacak.1 ay bile sürmedi toplam tedavim.bende şaşkınlık içindeyim.Bende film çekildim ama 1 haftadır götüremedim filmi 10.gün çekilmiştim filmden sonra 2-3 gün sonra. Adet oldum tekrar
Çok güzel umarım sonuç ta gönlünce olur bizimkiler de hızlı ve güzel olsunTüplerin ve rahmin normaldir umarım.benim tedavim çok hızlı oldu canım.ilk muayneye 16 mayısta gitmiştim.10 haziranda transferim olacak.1 ay bile sürmedi toplam tedavim.bende şaşkınlık içindeyim.
İnşallah canım.hepimizin yüzü gülsün herşey yolunda güzel güzel gitsinÇok güzel umarım sonuç ta gönlünce olur bizimkiler de hızlı ve güzel olsun
Aminnn peki spermi ne zaman aldılar ilk gün alınanı falan mı kullanıyorlar eşimizi ikinci kez ne zaman istiyorlarİnşallah canım.hepimizin yüzü gülsün herşey yolunda güzel güzel gitsin
Yumurta toplanmadan 2 saat önce eşinizden örnek alıp hazırlıyorlar.sonra yumurtalar toplanıp besi yerlerinde döllenmeye hazırlsnıyor.sonrasında mikroenjeksiyonla işlem yapıyorlar.bir gün sonra döllenip döllenmediklerine bakıp haber veriyorlar.Aminnn peki spermi ne zaman aldılar ilk gün alınanı falan mı kullanıyorlar eşimizi ikinci kez ne zaman istiyorlar
Merakla bekliyoruz habersiz bırakmayın güzel günlerde dualarım sizinleYumurta toplanmadan 2 saat önce eşinizden örnek alıp hazırlıyorlar.sonra yumurtalar toplanıp besi yerlerinde döllenmeye hazırlsnıyor.sonrasında mikroenjeksiyonla işlem yapıyorlar.bir gün sonra döllenip döllenmediklerine bakıp haber veriyorlar.
Çok teşekkürler canım.haber veririm mutlaka.Merakla bekliyoruz habersiz bırakmayın güzel günlerde dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?