- 10 Haziran 2017
- 38
- 23
- 8
- 41
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #2.981
ne yapacaklar yine bilgi verebilir misin?inş.tedavi neticesinde olumlu sonuçlar alırız..Cvp yazmakta biraz geciktim ama yine de cvp vereyim. Ben cuma gece lekelenme şeklinde oldum ama ctesi söküldü. Daha önce tecrübe etmiştim öğlene kadar ararsanız ulaşabiliyorsunuz ctesi. Ben de öyle yaptım bildirdim sonra onlar geri döndü ve ptesiye randevu verdi. Ben şuan hastaneye geldim. Dolayısıyla benim 3. günüm
çok teşekkür ederim inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız..İnşallah canım Bizimde sebepsiz infertilite.daha önce iki aşılama ve bir tüp o oldum ama egede değil.benim yumurtalarım çok hızlı cevap verdiği için aşılamalarda bir kutu gonal f bile fazla geliyordu bana.günde 37,5cc lik alıyordum.o yüzden kişiden kişiye değişiyor.tüp bebekte benim 500 tl tutacak sanırım.(yarın ödeme yapacağım.kendim hesapladım ortalama o kadar tutuyor.)tabi ki bu fiyatlar raporlu.raporunuz yoksa daha pahalı oluyor.
Hiç belli olmaz canım.belki bayrama kadar tedavin biter.benim 30 mayısta ilk iğneyle tedavim başladı.10 haziranda da transferim oldu.yani 11 günde bitti.bence sizinde yetişebilir.yada bayramda orada olmayacak olsalar tedavinize başlamazlardı diye düşünüyorum.benin doktorum ege hanımdı tedaviye başlarken 18 haziranda izine çıkacağım yetişmezse diğer arkadaşlar burada olacak sizinle onlar ilgilenir demişti.Sanırım benim bayrama denk gelecek. Daha bu gün başladım nasıl olcak bilmiyorum ama kendi hesabıma göre bayrama denk gelecek. Sizin bir bilginiz var mı bayrama denk gelirse nasıl olacak
veririm tabi ki...sabah geldim her zaman ki yerden kağırlarımı alıp daha sonra barkod aldım. Sonra endokrinde yani bir alt katta kan verdim. Daha sonra androkojde muayene bekledim ve hemen aldılar. Fakat şimdi bekliyorum. Muayenem 9 bitti ama kan sonucu ancak 13.30 gibi çıkarmkş bu sebeple bekliyorum. Eğer hormonlarla ilgili bir sorun olmazsa tedavim başlayacak. Ayrıntıları tekrar yazarımne yapacaklar yine bilgi verebilir misin?inş.tedavi neticesinde olumlu sonuçlar alırız..
Belki de öyle olur tabi bilemiyorum ki ne kadar kullanmam gerekir iğneyi. En son aşılamada 8 gün kullanmıştım ona göre öyle kabaca belki bunda 10 gün filan olur diye düşündüm. Hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın. Biz geçen ay sormuştuk çünki benim biraz uzattılar sarktı bu tarihe bu sebeple sormuştuk. Çalışıyoruz bayramda ve yazın çünkü tadilattan dolayı yığılma oldu dediler. Ama insan yine de stres oluyo ister istemezHiç belli olmaz canım.belki bayrama kadar tedavin biter.benim 30 mayısta ilk iğneyle tedavim başladı.10 haziranda da transferim oldu.yani 11 günde bitti.bence sizinde yetişebilir.yada bayramda orada olmayacak olsalar tedavinize başlamazlardı diye düşünüyorum.benin doktorum ege hanımdı tedaviye başlarken 18 haziranda izine çıkacağım yetişmezse diğer arkadaşlar burada olacak sizinle onlar ilgilenir demişti.
Sanırım benim bayrama denk gelecek. Daha bu gün başladım nasıl olcak bilmiyorum ama kendi hesabıma göre bayrama denk gelecek. Sizin bir bilginiz var mı bayrama denk gelirse nasıl olacak
Hadi hayırlı olsun.aşılamamı tüp mü sizimSabah ki sürecimi anlatmıştım şimdi de öğleden sonrayı anlatayım. 13.30 da gel dediler fakat ben 13.00 gibi gittim ve erken aldılar. Bu arada kan sonuçlarım çıkmıştı netten kontrol etmiştim sıkıntı yoktu hormonlarda. Sıram gelince hemşire bilgilendirdi. Gonal-f iğne 225 mg ve 4 gün saat 4 te vurulup cuma tekrar randevu. Ve bir iğne daha var onu da cuma yanımda götürcem orda vurcaklarmış o da yumurtaları in sanırım kendiliğinden çatlamasını engelleyen bir şeymiş yumurtalr daha kaliteli olsun diye dedi eczacı.
Ben tüp bebekte sizinle aynı dozu 6 gün kullandım.12 yumurta toplandıda.aşılamada fazla yumurta istemiyorlarya o yüzden sordum.Hadi hayırlı olsun.aşılamamı tüp mü sizim
Tüp bebek benim de aşılama değil. Ama aşılamada 8 gün kullanmıştım ama dozu düşüktü. Bu daha yüksel doz muhtemelen daha hızlı olacak. Bugün anladığım kadarıyla ptesi yumurta toplama gerçkeleşecek bence. Tabi bu da verilen bilgiye göre benim tahminim cuma netleşir artıkHadi hayırlı olsun.aşılamamı tüp mü sizim
Anladım canım.seninle aynı dozu kullandım bende.30 mayısta ilk iğnemi oldum.8 haziranda toplandı yumurtalar.hayırlı olsun tedavin inşallah...Tüp bebek benim de aşılama değil. Ama aşılamada 8 gün kullanmıştım ama dozu düşüktü. Bu daha yüksel doz muhtemelen daha hızlı olacak. Bugün anladığım kadarıyla ptesi yumurta toplama gerçkeleşecek bence. Tabi bu da verilen bilgiye göre benim tahminim cuma netleşir artık
Transfer oldu bir saat yatırdılar.ardından ağır işler yapmadan normal hayatınıza dönebilirsiniz dediler.yemek bulaşık kendiniz yapın sürekli yatmayın bir sakıncası olmaz dediler.kısa mesafe yolculukların bir sakıncası olmaz sanırım.ben yatmak istemiyorum ama sürekli kasık ağrım var.ayağa kalkınca başlıyor.o yüzden yatmayı tercih ediyorum.Teşekkür ederim canım. Senin de güzel haberlerini burdan duyurmanı bekliyoruz Bizim için umut olursun...şey sorcaktım bir de transferden sonraki günler için doktor bir öneri de bulunuyor mu yat dinlen gibi, normal hayatına devam ettin mi? Benim sonrasında bir yolculuk söz konusu olabilir ama gitmemek mi gerekir acaba
Transfer oldu bir saat yatırdılar.ardından ağır işler yapmadan normal hayatınıza dönebilirsiniz dediler.yemek bulaşık kendiniz yapın sürekli yatmayın bir sakıncası olmaz dediler.kısa mesafe yolculukların bir sakıncası olmaz sanırım.ben yatmak istemiyorum ama sürekli kasık ağrım var.ayağa kalkınca başlıyor.o yüzden yatmayı tercih ediyorum.[/QUOT o kadar ilaç alıyoruz kasık ağrısı filan çok normal ama inş gebelik belirtisidir bu ağrılar. Sorarım artık ben de bir iki gün dinlenip sonra giderim olmadı. Böyle bayram sürecine denk gelmese iyi olurdu ama kısmet artık
Bilmiyorum sana yardımcı olabilir miyim..benm yaş 28 yumurta rezervim.0.99 çıktı yani yaşına göre düşük. Eşimde problem yok .Bi ara troid var dediler onları duzelttim yarın aşılamam var nasipse ...sende amh testi isteyip rezervine bakarlar tabiki yaşında onemli .benm gibi sinirlarda geziyorsan igneli asilama yaparlar ki tup bebek icin rapordan yararlanabilesin diye.asilamam raporlu olcak yarın ilaçlara verceğim para belli olur.sana tavsiyem ege hanıma gidemesen bile ege üniv.gitmen çünkü ben burda dogup büyüdüm tepecigi iyi biliyorum. Buarada sende yada esinde ciddi bi problem varsa yaşın da ileriyse 3 senelik sarti yok bence bunları kafanda kurup eziyet etme kendine bismillah de başla:) bende 3 sene sonra başlayabildim rabbim boş birakmasin kucaklarimiziMerhaba arkadaşlar öncelikle rabbim kimsenin kucaginı boş bırakmasın diyorum ve sizlerden bilgi almak istiyorum.
Ben izmire 2 saat uzak bir yerde yaşıyorum.Burda tedavi olabileceğim biryer olmadığı için ilk önce tepecik Hastanesi infertilite servisine gittim.rahim filmi çekildi sıkıntı yok şükür.eşim ve benim ikinci evliliğimiz. Eşimin ilk evliliğinden bir kızı var bizimle yaşıyor bana anne diyor bende onu çok seviyorum ama bir çocuk daha istiyoruz. Eşimin spermlerin de şükürler olsun ki sıkıntı yok.fakat iki yıldır hiç gebelik olmadı. Neyse Tepecik te sürekli farklı doktorlar çıkıyor karşımıza her ay derdini yeniden anlatmak zorundasin. Nisan ayında randevu aldigim doktor öbür ay gel klomenin guclendirilmis iğneleri var onlara başlayalım derken mayısta gittiğim doktor bu kiloda senin hamile kalmam imkansız dedi ve beni direk tüp bebeğe gönderdi. BEn balıkesirde de çok ünlü işinde iyi bir doktora muayene oldum subat ayında. Yumurta tembelliği var biraz rahim filmi çektir ona göre yapabilceklerimize bakalım dedi. Sonra gidemedim bir daha oraya. Eğer hiç ihtimal olmasa o doktor söyler Tepecik te nisan ayında gittiğim doktor söyler. Neler oluyor ben anlayamiyorum.Evet kilom fazla vermeyi deniyorum çok basarili olamıyorum sürekli stres sıkıntı halinde daha da aç hissediyorum kendimi. Bir yandan da benden daha kilolu insanların doğumlarını biliyorum görüyorum.Neyse Ege Tup Bebek servisine gitmeye karar verdim bende.aslında ege hanim dan randevu aldım ama muayene ücreti ve hastaneye verilecek tüp bebek ücreti hariç sadece doktora da bir miktar ödeme yapılacak olması beni vazgecirdi.çünkü rapor çıkacakmı cikmayacakmi bilmiyorum. Yumurta rezervim az ise bir yıllık evli olmamiz rapor için yetiyormus. Az değilse 3 yıl olmadan rapor çıkmiyor.birde aşılama olması gerekmiş ayrica eşimin üzerinde çocuk olduğu için karşılamıyor diye biliyorum ama Tepecik teki hemşire o kural kalktı dedi.o yüzden şimdilik normal olarak randevu aldım. 20 haziranda gideceğiz nasipse.Spermlerde sorun yoksa yumurtlama az olsa bile aşılama yapıyorlar mi?Benimle benzer durumda olanlar varsa yazarlarsa çok sevinirim.Elimden telefon düşmüyor sürekli forumları okuyorum ama net bir bilgi bulamıyorum. O yüzden görüşlerinizi almak istedim.Vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim. Rabbim şu mübarek günlerin hatrına dualarımızı kabul eder inşallah...
Çok teşekkürler yanıtın için elbette yardimci oldun ya burdan gelecek en ufak.bir destek bile Moral olacak bana. Çevremde yok şu söyle yok bu böyle diyenlerden bıktım. Benim acımı ancak benim gibi olanlar bilir.burda okumuştum bir yerde tüpler açıksa ve spermlerde sorun yoksa aşılama yaparlar diye. Ama iğneli asilamayi ilk defa sizden duydum şimdi. 20 haziranda ege ye gideceğim. Orda gerekli testleri isterler sanırım. Esimde sorun yok benim yumurta rezervi önemli. Bu arada yaşım da 36. Gün geçtikçe azalıyor tabi yumurtlama.rapor çıkarsa ege hanima devam edebilirim. Ama çıkmazsa bütçemiz ancak raporsuz tüp bebeği karsilayacak kAdar. Sizinde inşallah asilamaniz güzel geçer ve mujdeli haberi alırsınız.Aşılama da ne kadar ucret gidiyor netlesince yazarsaniz mennun olurum.Desteginiz için teşekkürler.Rabbim herkesin duasını kabul eder inşallah.Bilmiyorum sana yardımcı olabilir miyim..benm yaş 28 yumurta rezervim.0.99 çıktı yani yaşına göre düşük. Eşimde problem yok .Bi ara troid var dediler onları duzelttim yarın aşılamam var nasipse ...sende amh testi isteyip rezervine bakarlar tabiki yaşında onemli .benm gibi sinirlarda geziyorsan igneli asilama yaparlar ki tup bebek icin rapordan yararlanabilesin diye.asilamam raporlu olcak yarın ilaçlara verceğim para belli olur.sana tavsiyem ege hanıma gidemesen bile ege üniv.gitmen çünkü ben burda dogup büyüdüm tepecigi iyi biliyorum. Buarada sende yada esinde ciddi bi problem varsa yaşın da ileriyse 3 senelik sarti yok bence bunları kafanda kurup eziyet etme kendine bismillah de başla:) bende 3 sene sonra başlayabildim rabbim boş birakmasin kucaklarimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?