Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Bende çalışıyorum,izin almak çok sorun oluyor.ben İlk gün sadece sabahtan akşama kadar olduğunu düşünmüştüm.

Arkadaşlar merhaba bende 5.denemem için 18 ekime randevu alabildim. İnşallah son olur.Diğer 4 ü hep özelde oldu. Son çare artık Allah ım nasip eder artık inşallah ;)

Arkadaşlar merhaba bende 5.denemem için 18 ekime randevu alabildim. İnşallah son olur.Diğer 4 ü hep özelde oldu. Son çare artık Allah ım nasip eder artık inşallah :KK66:
İnşallah canım Allah önce senin gibi sabırla uğraşan kullarına versin inşallah. Canım hangi kurumlarda deneme yaptın acaba hiç gebelik oluştumu sende. Problem neydi ? Benimde bu ay sonunda ilk görüşmem var egeyle

İnşallah canım Allah önce senin gibi sabırla uğraşan kullarına versin inşallah. Canım hangi kurumlarda deneme yaptın acaba hiç gebelik oluştumu sende. Problem neydi ? Benimde bu ay sonunda ilk görüşmem var egeyle
Canım Allah razı olsun inşallah tüm isteyenlerin kucağı bir an önce dolar. Brn daha önceki ilk 2 denememi kent hastanesi israel beyde denedim. İkiside kimyasal oldu.araştırılmadı. Diğer 2si Kaan bey irenbede oldu.önce kan pıhtılaşmam olduğu öğrenildi,iğne kullanıldı ama gene artış düzgün olmadı. Sebep araştırılmadı. O yüzden okadar para döküpte olmayınca birde raporlu şansımızı deneyelim dedik.

Canım Allah razı olsun inşallah tüm isteyenlerin kucağı bir an önce dolar. Brn daha önceki ilk 2 denememi kent hastanesi israel beyde denedim. İkiside kimyasal oldu.araştırılmadı. Diğer 2si Kaan bey irenbede oldu.önce kan pıhtılaşmam olduğu öğrenildi,iğne kullanıldı ama gene artış düzgün olmadı. Sebep araştırılmadı. O yüzden okadar para döküpte olmayınca birde raporlu şansımızı deneyelim dedik.
Canım tamamen nasip yaa yani bende diyorumki biraz daha sıksam dişide özelde mi yaptırsam acaba hep bi git sel nasipten ötesi yok napsanda. İnşallah bu sefer mutlu sonuçlanır . Egede hangi doktordan aldın peki doktor seçtin mi? Birde olmama sebebi var mı benim eşimde sperm sayısı düşük malsefki 1 buçuk seneye yakın oldu gebelik olmadı hiç o yüzden tüp bebek istiyoruz.

Canım tamamen nasip yaa yani bende diyorumki biraz daha sıksam dişide özelde mi yaptırsam acaba hep bi git sel nasipten ötesi yok napsanda. İnşallah bu sefer mutlu sonuçlanır . Egede hangi doktordan aldın peki doktor seçtin mi? Birde olmama sebebi var mı benim eşimde sperm sayısı düşük malsefki 1 buçuk seneye yakın oldu gebelik olmadı hiç o yüzden tüp bebek istiyoruz.
Sebep polikistik overim sadece başka yok canım. Nasip tabiki ama ilgi orlarda sadece paraya var bence malesef Bakalım son olur inşallah çünkü 6 yıl bitiyor bizim

Sebep polikistik overim sadece başka yok canım. Nasip tabiki ama ilgi orlarda sadece paraya var bence malesef Bakalım son olur inşallah çünkü 6 yıl bitiyor bizim

Anladım canım yaaa hayırlısı olur inşallah bu sefer . Acı ama öyle bencede insan neye inanacağını güveneceğini karışıtıryor artık .

Anladım canım yaaa hayırlısı olur inşallah bu sefer . Acı ama öyle bencede insan neye inanacağını güveneceğini karışıtıryor artık .
Bende işten izin almayım diye özelde Haşmet Mesut özsoy da yaptırdım.akşamları gidiyordum,iğneleri kendi vuruyordu Ne iğnenin dozunu gördüm Ne de adını yumurta toplamayı su hospıtalde yaptırdı kendi yapmadı transferinde orda ki doktor yaptı,embriyo 25 yaşında genç kız tecrübesiz 2. Gün embriyosu koydu tutmadı.ne bir açıklama Ne bir arama hiçbirşey yok.para avcısı bide yüzde 70 garanti verdi.

Bende işten izin almayım diye özelde Haşmet Mesut özsoy da yaptırdım.akşamları gidiyordum,iğneleri kendi vuruyordu Ne iğnenin dozunu gördüm Ne de adını yumurta toplamayı su hospıtalde yaptırdı kendi yapmadı transferinde orda ki doktor yaptı,embriyo 25 yaşında genç kız tecrübesiz 2. Gün embriyosu koydu tutmadı.ne bir açıklama Ne bir arama hiçbirşey yok.para avcısı bide yüzde 70 garanti verdi.
Tüp bebek tutma oranı yüzde 50 yani nasıl yüzde 70 diyebiliyorlar enteresan. Canım 5.gün embriyosuda tutmayabiliyor yani orası kısmet artık ama işte şu işten izin mevzuları insanı çok çıkmaza sokuyor nasıl yol izliceğini şaşırıyor insan . Allah yardımcımız olsun bi gidelimde ilk görüşmeye bakalım sonrası Allah bir kapı açar elbet. Sen bir keremi denedin canım tüp bebek .Kaç senedir evlisin bir sorun varmı yoksa sebepsiz mi

Tüp bebek tutma oranı yüzde 50 yani nasıl yüzde 70 diyebiliyorlar enteresan. Canım 5.gün embriyosuda tutmayabiliyor yani orası kısmet artık ama işte şu işten izin mevzuları insanı çok çıkmaza sokuyor nasıl yol izliceğini şaşırıyor insan . Allah yardımcımız olsun bi gidelimde ilk görüşmeye bakalım sonrası Allah bir kapı açar elbet. Sen bir keremi denedin canım tüp bebek .Kaç senedir evlisin bir sorun varmı yoksa sebepsiz mi
Ben 9 yıllık evliyim eşimde variskosel vardı değerlerimiz sıfırdı.ameliyat oldu baya yükseldi ama hamilelik olmadı.haşmet beye bilgi almaya gittik o günde adetin 2. Günüydü Ne tahlil ne bişey özgün iğneyi vurdu başladık.ben çok araştıran biriyim ama bi anda başladık.Şehir dışından gelen bir sürü insan vardı herkese aynı doz aynı iğneyi yaptı.aynı gün yumurta toplayıp transfer yapıldı.olmadığında gel konuşalım falan yok kısmet değilmiş diyip teli kapadı.sonra Ali Öner gittim çok ii doktor ama ailem özeli istemedi o yüzden Ege'ye başlıyorum yoksa Ali beye başlıcaktım.

Ben 9 yıllık evliyim eşimde variskosel vardı değerlerimiz sıfırdı.ameliyat oldu baya yükseldi ama hamilelik olmadı.haşmet beye bilgi almaya gittik o günde adetin 2. Günüydü Ne tahlil ne bişey özgün iğneyi vurdu başladık.ben çok araştıran biriyim ama bi anda başladık.Şehir dışından gelen bir sürü insan vardı herkese aynı doz aynı iğneyi yaptı.aynı gün yumurta toplayıp transfer yapıldı.olmadığında gel konuşalım falan yok kısmet değilmiş diyip teli kapadı.sonra Ali Öner gittim çok ii doktor ama ailem özeli istemedi o yüzden Ege'ye başlıyorum yoksa Ali beye başlıcaktım.
Haşmet bey değişik bir adam memnun olanını duymadım daha hiç. Ama kısmet canım inşallah burada istediğin sonucu alırsın

Anladım canım ya sanırım olmıcağı varsa bi şekilde ters gidiyor işte şu mevzular yani özelde ilgi alaka daha iyi devlette beklediğin kadar beklemiyorsun buda moralmen daha iyi hissettiriyor tabi ama olmayınca gene olmuyor işte. Yani en son özelde gittiğim kadın doğumcu eşimin sperm düşüklüğü çıkınca aaa ama öyle olmaz tüp bebek sizin falan dedi tüp bebek tabi ilk anda moralmen bozdu beni üzüldüm biraz bu seferde kendince moral vermeye çalıştı aman napıcan çocuğu hyatın kararcak diyor şu lafı duyunca yok dedim bu işin özeli devleti bıtaktım orayı. Bakalım burası bizler için doğru yerdir inşallah yaa

Merhaba burdaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla ege tüp bebek merkezini arayıp randevü alıyorsun 2 ay sonrasına gün veriyorlar aşağı yukarı. Eski poliklinik hastası olunca durum nasıl oluyor onu bende bilmiyorum ama onuda aradığında sor istersen bir yol gösterirler mutlaka. Ama bak umutsuzluğa kapılma imtihan dünyası bizde bununla sınanıyoruz burada okumussundur mutlaka 6.7. Denemede bebeğine kavuşanların hikayelerini. Allah herkezin gönlüne göre versin inşllah.

Merhaba, inşallah gönlünüze göre olur her şey. Dosya numaranız varsa direkt tup bebek merkezini arayın bilgi alın onlar size ne tedavi uygulanacağını ve ne zaman başlayacağınızı söyler. Arayıp dosya numaranizi söyleyin siz

Bir süre buraya bakamadım mesajlarınızı yeni gördüm. Sağolun bildiğiniz kadarıyla yardımcı olmaya çalışmışsınız. Pazartesi arayayım.

Merhaba. Haşmet Beye burda ki iyi yorumlara bakıp gitmiştim. Hsg istemişti ve sonunda asla kendiliğimden gebe kalamayacağımı tüp bebek yaptırmam gerektiğini söylemişti. Ama bir gebelik yaşadım ve bebeğimin kalbi durdu dediğimde o mucizeymiş mümkün değil dedi ve su hastanesine tüp bebek için yönlendirdi. Nasıl ağlamış nasıl üzülmüştüm. 1 ay sonra yine gebe kalmıştım. O da düşükle sonuçlandı ama sonuçta gebe kalabiliyordum. O günü unutamıyorum hiç.. P.tesi Egeyi arayıp soracağım ve orda başlayacağım tedaviye inşallah.

Merhaba. Haşmet Beye burda ki iyi yorumlara bakıp gitmiştim. Hsg istemişti ve sonunda asla kendiliğimden gebe kalamayacağımı tüp bebek yaptırmam gerektiğini söylemişti. Ama bir gebelik yaşadım ve bebeğimin kalbi durdu dediğimde o mucizeymiş mümkün değil dedi ve su hastanesine tüp bebek için yönlendirdi. Nasıl ağlamış nasıl üzülmüştüm. 1 ay sonra yine gebe kalmıştım. O da düşükle sonuçlandı ama sonuçta gebe kalabiliyordum. O günü unutamıyorum hiç.. P.tesi Egeyi arayıp soracağım ve orda başlayacağım tedaviye inşallah.
Canım sıkıntı neydide asla diyebiliyor ve 2 kere kalmıssında üstüne gelişmemiş bebek kısmet olmamış demekki doğması ama doktorlarda bi acayip ya yaniii düşük bi ihtmal de yani asla diyorlar sanki kendiler karar veriyor buna tövbe yaa

Henüz değil canımm eylülün sonuna gün alabildim . Testlerin çoğu hazır zaten hsg, amh, hormon testleri falan hepsini hazırladım. Hayırlısı olsun yaaa tutma şansı daha yüksek olduğu için umarım bizede direk tüp derler. Senin test yapmana daha var dimi nasıl beklemek çok heyecanlı çok streslidir yaaa ayy inşallah tutar ya Allah kimsenin şu yolda emeklerini hayırlısıyla boşa çıkarmasın.
Merhabalar yeni keşfettim ve aynı durumlarda oldugumuzu görünce yazmak istedim. Öncelikle Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Benimde ilk görüşme randevum 25 Eylül.görüşmeye gittiğinizde neler yaptığızı ortamı durumu anlatırsanız çok sevinirim.şimdiden hayırlı olsunn..

bana 2 kere aşılama yapıldı. ilk kinde saatlerce beklettiler doktor bulamadılar stres ve morelsizlikle aşılama yapıldı. 2. aşılamada ise kontrol için gittiğimde yumurtanın kendiliğinden çatladığını söyleyip aşılma yaptılar yine stres ve morelsizlikle aşılama yapıldı. yani ve bu arada sorduğum sorulara asla tam cevap ve istekli verilen cavaplar alamadım. tabikide özele git madem diceksiniz ama işte özel olmadığı için böyle olduğunu asla düşünmüyorum. benim 10 senedir sigortam var iken neden devletten yararlanmayayım.
Çok haklısınız sigorta varken en iyisi devletten yararlanmak.moral bozukluğuyla başlasa da sonucu güzel olur inşallah. Aşılama da ilaç dışında devlete ödenen ücret var mı ne kadar ve yaş kriteri var mı acaba biliyorsanız paylaşır mısınız acaba??

Back
X