- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #3.721
büyük ihtimal canım allah yardımcın olsun bende o sürece başlarım inaşşalhfazla alma k için o zaman bu süreç. Çünkü yumurtalarda bi sorun çıkmadı şükür.
İnşallah canımİnşallahh. Rabbim bu zamanları kolay geçirmeyi nasip etsin. Az kalmış ama.
Canım ya sana çok soru soruyorum ama kusura bakma artık ege üniversitesinde uzun protokol mü uygulanıyor ki hep siz tedaviye adetinizn kacıkcı günü başladınızAdetin 2.yada 3.gunu baslanio 1.gunu ariosun haber veriosun donus yapiolar egede yaptrcaksan
Sor tabi cnm olurmu.Hep uzun degil canm msla bana hep kisa uygulandi adetin 2. Veya 3. Gunu basladm ben hep. Neye gore uzun yada kisa yapiolar onu bilmiyorum amaCanım ya sana çok soru soruyorum ama kusura bakma artık ege üniversitesinde uzun protokol mü uygulanıyor ki hep siz tedaviye adetinizn kacıkcı günü başladınız
Ben aramıştım da dün adet olduğunuzda arayın haber verşn sizi tedavi programına alıcaz demişlerdi bu ay da boş gecer dedilerde dedim acaba uzun tedavi mi oluyor hepSor tabi cnm olurmu.Hep uzun degil canm msla bana hep kisa uygulandi adetin 2. Veya 3. Gunu basladm ben hep. Neye gore uzun yada kisa yapiolar onu bilmiyorum ama
Belkide dosyan hazir degildir heyetten cikmamistr diye oyle demislerdr. Bidahaki adettemi ara dediler yoksa adetin 21.gunu idi sanrm igne biseyler kullanmani soyledilerBen aramıştım da dün adet olduğunuzda arayın haber verşn sizi tedavi programına alıcaz demişlerdi bu ay da boş gecer dedilerde dedim acaba uzun tedavi mi oluyor hep
Önce dosyanızıa bir şey olmamış daha dedi sonra be. Gece. Ay sulu ultrason cekildim dedim ondan sonrada adetinin ilk günü ara tekrar dedi yani bu sistem nasıl işlşyo hala anlayamadım ben 2 ay oldu dosyayı açtıralıBelkide dosyan hazir degildir heyetten cikmamistr diye oyle demislerdr. Bidahaki adettemi ara dediler yoksa adetin 21.gunu idi sanrm igne biseyler kullanmani soylediler
Canm nerde oturuosun bilmiyorum ama bi git sor istersen gidince daha iyi olur. Yada naslsa buay gecti bidahaki ay ara baslarlar sanm bidahaki ayÖnce dosyanızıa bir şey olmamış daha dedi sonra be. Gece. Ay sulu ultrason cekildim dedim ondan sonrada adetinin ilk günü ara tekrar dedi yani bu sistem nasıl işlşyo hala anlayamadım ben 2 ay oldu dosyayı açtıralı
İzmirdeyim canım adet olunca uğrucam zaten yoksa daha çok bekletim teşekkürler canım tekrardanCanm nerde oturuosun bilmiyorum ama bi git sor istersen yada naslsa buay gecti bidahaki ay ara baslarlar sanm bidahaki ay
asına karar verilmiş daha önce yaptıran var mı egede hiteroskopi ?Selam herkese tedaviler nasıl gidiyor arkadaşlar
Ben anestezisiz yaptırdım korkulacak bir şey yok 16 yumurta toplanmıştı. Zaten ağrı kesici iğne yapıyorlar rahat ol canım hayırlı olsunKızlar yarın yumurta toplamam olacak. Acaba anestezilimi olsun anestezisizmi? Acırmıki? Yaklaşık 10 adet yumurtan var dediler
Ben hsg çektirmiştim çok acı çekmiştim onunla kıyaslarsam o kadar değildir umarımBen anestezisiz yaptırdım korkulacak bir şey yok 16 yumurta toplanmıştı. Zaten ağrı kesici iğne yapıyorlar rahat ol canım hayırlı olsun
Ben de çektirmiştim hsg. Yumurta toplama daha basit diyebilirim ama sonuçta hsg'ye dayanmışsın öyle düşün rahat ol ki rahat geçsinBen hsg çektirmiştim çok acı çekmiştim onunla kıyaslarsam o kadar değildir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?